prophil1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Καλησπέρα, Εάν αγοράσω ένα tv box με λογισμικό andoid και κατεβάσω τις εφαρμογές NOVAGO και COSMOTE TV GO αντίστοιχα, βάζοντας τους ανάλογους κωδικούς θα μπορώ να βλέπω κανονικά τα προγράμματα των εν λόγω εφαρμογών στην τηλεόρασή μου ,μέσω του tv box? ευχαριστώ 1
alexakos89 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Ναι δεν νομίζω να μην γίνεται. Android λειτουργικό φοράνε τα μποξακια.
TEOKOS Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 https://www.doctorandroid.gr/2018/01/unroot-android-tv-box-cosmote-tv-go.html?m=1
arisg90 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Αγορασα το mi box αλλα δεν μου εμφανιζει το cosmote tv go στο playstore.Παρακληση καποιος που μπορει να μου πει πως να το εγκαταστησω να μου στειλει ενα πμ.
vrwmiaris Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Θα περάσεις την έκδοση για tablet να βλέπεις σε όλη τη οθόνη.κατέβασε τη από το apk mirror 1
kakos84 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 τώρα με την αλλαγή που έκανε ο οτε νομίζω μπορούμε να το βάλουμε παντού και να το τρέξουμε με ότι εταιρία θέλουμε
prophil1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Στις 24/5/2018 στις 10:37 ΠΜ, vrwmiaris είπε Θα περάσεις την έκδοση για tablet να βλέπεις σε όλη τη οθόνη.κατέβασε τη από το apk mirror Tο έχεις κάνει εσύ? Δουλεύει κανονικά?
vrwmiaris Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 12 ώρες πριν, prophil1 είπε Tο έχεις κάνει εσύ? Δουλεύει κανονικά? Ναι το δοκίμασα σε shield φίλου, εγώ αρέσκομαι στην παρανομία. 1
polakis21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Ποια εκδοση novago θελουμε για να βαλουμε σε android tv box;
Giourix Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά καλή χρονιά σε όλους! Μπορείτε να μας πείτε βήμα βήμα πως στο mi box θα βάλω την εφαρμογή για ΟΤΕ TV Ευχαριστώ!
gap Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Στις 10/1/2019 στις 10:50 ΜΜ, Giourix είπε Καλησπέρα παιδιά καλή χρονιά σε όλους! Μπορείτε να μας πείτε βήμα βήμα πως στο mi box θα βάλω την εφαρμογή για ΟΤΕ TV Ευχαριστώ! Γειά σου φίλε μου.. έχεις βρει άκρη τελικά; γιατί το πήρα χθες στα χέρια μου άλλα δεν κατάφερα να βάλω ούτε nova go ουτε ote tv!
manoskost Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, gap είπε Γειά σου φίλε μου.. έχεις βρει άκρη τελικά; γιατί το πήρα χθες στα χέρια μου άλλα δεν κατάφερα να βάλω ούτε nova go ουτε ote tv! https://codecity.gr/install-cosmote-tv-go-and-nova-go-on-xiaomi-mi-box-s/
gap Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, manoskost είπε https://codecity.gr/install-cosmote-tv-go-and-nova-go-on-xiaomi-mi-box-s/ Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! το είχα κάνει αυτό αλλά δυστυχώς όταν πάω στις ρυθμίσεις Ασφάλεια και Περιορισμοί -> Άγνωστες πηγές μέσα στις εφαρμογές δε μου βγάζει το KODI με αποτέλεσμα να κατεβάζω απο το KODI την εφαρμοφή nova go όπως δείχνει στο video άλλα να μη μπορώ να κάνω install! Καμιά ιδέα ?
manoskost Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, gap είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! το είχα κάνει αυτό αλλά δυστυχώς όταν πάω στις ρυθμίσεις Ασφάλεια και Περιορισμοί -> Άγνωστες πηγές μέσα στις εφαρμογές δε μου βγάζει το KODI με αποτέλεσμα να κατεβάζω απο το KODI την εφαρμοφή nova go όπως δείχνει στο video άλλα να μη μπορώ να κάνω install! Καμιά ιδέα ? Δεν το εχω και δεν ξερω. εχει μια σελιδα στο fb που λεγεται tv media box hellenic, στειλε μια αιτηση να γινει μελος, και θεσε εκει το ερωτημα σου και θα σου δοθουν λυσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα