Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εάν αγοράσω ένα tv box με λογισμικό andoid και κατεβάσω τις εφαρμογές NOVAGO και COSMOTE TV GO αντίστοιχα, βάζοντας τους ανάλογους κωδικούς θα μπορώ να βλέπω κανονικά τα προγράμματα των εν λόγω εφαρμογών στην τηλεόρασή μου ,μέσω του tv box?

ευχαριστώ

• Like 1
  • Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγορασα το mi box αλλα δεν μου εμφανιζει το cosmote tv go στο playstore.Παρακληση καποιος που μπορει να μου πει πως να το εγκαταστησω να μου στειλει ενα πμ.

Δημοσ.

τώρα με την αλλαγή που έκανε ο οτε νομίζω μπορούμε να το βάλουμε παντού και να το τρέξουμε με ότι εταιρία θέλουμε

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 24/5/2018 στις 10:37 ΠΜ, vrwmiaris είπε

Θα περάσεις την έκδοση για tablet να βλέπεις σε όλη τη οθόνη.κατέβασε τη από το apk mirror

Tο έχεις κάνει εσύ? Δουλεύει κανονικά?

Δημοσ.
12 ώρες πριν, prophil1 είπε

Tο έχεις κάνει εσύ? Δουλεύει κανονικά?

Ναι το δοκίμασα σε shield φίλου, εγώ αρέσκομαι στην παρανομία.

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά καλή χρονιά σε όλους! Μπορείτε  να μας πείτε βήμα βήμα πως στο mi box θα βάλω την εφαρμογή για ΟΤΕ TV Ευχαριστώ!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 10/1/2019 στις 10:50 ΜΜ, Giourix είπε

Καλησπέρα παιδιά καλή χρονιά σε όλους! Μπορείτε  να μας πείτε βήμα βήμα πως στο mi box θα βάλω την εφαρμογή για ΟΤΕ TV Ευχαριστώ!

Γειά σου φίλε μου.. έχεις βρει άκρη τελικά; γιατί το πήρα χθες στα χέρια μου άλλα δεν κατάφερα να βάλω ούτε nova go ουτε ote tv!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, manoskost είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! το είχα κάνει αυτό αλλά δυστυχώς όταν πάω στις ρυθμίσεις Ασφάλεια και Περιορισμοί -> Άγνωστες πηγές

μέσα στις εφαρμογές δε μου βγάζει το KODI με αποτέλεσμα να κατεβάζω απο το KODI την εφαρμοφή nova go όπως δείχνει στο video άλλα να μη μπορώ να κάνω install! 

Καμιά ιδέα ?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, gap είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! το είχα κάνει αυτό αλλά δυστυχώς όταν πάω στις ρυθμίσεις Ασφάλεια και Περιορισμοί -> Άγνωστες πηγές

μέσα στις εφαρμογές δε μου βγάζει το KODI με αποτέλεσμα να κατεβάζω απο το KODI την εφαρμοφή nova go όπως δείχνει στο video άλλα να μη μπορώ να κάνω install! 

Καμιά ιδέα ?

Δεν το εχω και δεν ξερω. εχει μια σελιδα στο fb που λεγεται tv media box hellenic, στειλε μια αιτηση να γινει μελος, και θεσε εκει το ερωτημα σου και θα σου δοθουν λυσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...