Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Sybro είπε

Η sony είναι που είπε όχι σε ea acces και θα βάλει και κάτι σαν το game pass? Ούτε καν... θα σκάτε 50άρια ότι έκανα και εγώ όταν είχα ps4 και το έδιωξα για αυτό. Με το xbx1 έχω gamepass και είμαι gg με 10 ευρώ τον μήνα. Χέστηκα για τα xclusives οι εταιρίες που μετράνε είναι μετρημένες ubisoft και κάποιες ακόμα που είναι παντού τα games τους εκτός απο nintendo. Και να βγάλει gamepass σιγά μην βάλει τα xclusive η sony. Θα σου δώσει κανένα του 2014 τύπου lords of the fallen η θα σε γλυκάνει με κανένα 10ήμερο horizon zero dawn και μετά θα σου πει offer from 49.99 only 31.99 becuase you are a gamepass member αδερφέ για να συνεχίσεις το save σου. Η sony έχει γατόνια στο marketing. Είδαμε πόσο exlusive είναι που βγάζουν το crash bandicoot σε άλλες κονσόλες.....

Το crash ποτέ δεν αναφέρθηκε ως exclusive, αλλά ως time exclusive. Από τη στιγμή που το έχει η Activision δεν τίθεται θέμα exclusive. Αν δεις ποτέ uncharted, last of us, god of war σε άλλες πλατφόρμες σφύρα μου. Και αφού δε σε ενδιαφέρουν τα καλύτερα games που φτιάχτηκαν ποτέ τότε πάσο. Η Sony απευθύνεται σε αυτούς που τους ενδιαφέρουν. 

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω τερματισει horizon last of us uncharted 4 δεν λέω πολύ ωραία games για 10 με 15 ώρες εκτός απο το horizon... δεν πρόκειτε να σου δώσει gamepass η sony θα σου δώσει σίγουρα last of us 2 uncharted 5 καπου πρέπει να τα σκάσεις. Ο καθένας ότι θέλει παίζει εγω την βγάζω και με divinity original sins... Και επειδή με παρεξήγησες ειμαι fan και στις 2 κονσόλες , απλά δεν με παίρνει οικονομικά το ps4 έχω άλλα έξοδα. Για αυτό πήγα σε xbx1 που έχει gamepass και έχω 150 games.

Επεξ/σία από Sybro
Δημοσ.

Δύσκολο. Η Sony έχει επενδύσει πολύ χρήμα στα exclusives της, είτε τα δικά της, είτε τις παραγωγές άλλων εταιρειών και δύσκολα θα δεχτεί να χάσει λεφτά. Από τη στιγμή που God of War, Horizon και λοιπά excl. πουλάνε όσο πουλάνε, γιατί να τα δώσει σαν πακέτο με λιγότερα λεφτά; Η MS μπορεί να το κάνει γιατί το Xbox Game Pass τρία νέα exclusives έχει όλα κι όλα -το ένα μάλιστα half-price...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Game Pass,Plus Games και μ@@@@ίες.Θέλουμε καλά παιχνίδια που να μας "τραβούν" ως gameplay,ως σενάριο κλπ.Οχι με 100 ώρες βίντεο,microtrancations και μισά παιχνίδια που ολοκληρώνονται μέσω Dlc.

1 Last Of Us βγήκε που μέτρησε και ήταν Remastered.Το PS4 κυκλοφόρησε Νοέμβριο του 2013 και για κανά χρόνο δεν υπήρχε παιχνίδι αξιόλογο να παίξεις,μπορεί και για παραπάνω.Οσο για το Plus 1 στους 10 θα έβαζε αν δεν ήταν υποχρεωτικό για online.

Αν παίξω παιχνίδα του PS2 πιο πολύ θα με "τραβήξουν" απο τα σημερινά,πόσο μάλλον αν είχαν τα γραφικά του PS4.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

-The Last of Us Part II, Spider-Man, Yakuza 6, Detroit: Become Human, Death Stranding, Shadow of the Colossus. First ή third-party, τίτλοι σαν τους προαναφερθέντες δεν είναι απλά δυνατές αποκλειστικότητες αλλά και “system-sellers” για συγκεκριμένα κοινά.

Κάποια από τα παιχνίδια που αναφέρονται δεν περιορίζονται ούτε σε συγκεκριμένα κοινά ούτε έχουν ανάγκη να βαπτιστούν “system-sellers."

-Το Xbox One βρίσκεται πολύ πίσω από το PS4, έχοντας ηττηθεί κατά κράτος στη μάχη του τζίρου και των πωλήσεων

Όμως το gaming division στο σύνολο του δεν απέχει σε τζίρο από το αντίστοιχο της Sony και αυτό διότι η MS δραστηριοποιείται στα κινητά και στο PC και επίσης έχει το χαρτί του Minecraft.

Γενικότερα τo άρθρο -για άλλη μια φορά- περιορίζεται και αυτήν την φορά γίνεται συγκεκριμένα ως προς τα συνδρομητικά μοντέλα. Θα μπορούσε για παράδειγμα να αναφερθεί και το EA ACCESS που προσφέρει περσινές κυκλοφορίες. Όσο για την Sony έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα παρακάτω:

Η Sony Interactive Entertainment LLC έχει ως πρωταρχικό στόχο (Key corporate strategies of SIE are:) retain and expand PlayStation user engagement, increase Average Revenue Per Paying Users (ARPPU) and drive ancillary revenue.

John Kodera (page 12) has been appointed President and CEO of Sony Interactive Entertainment (“SIE”), which operates the business in this segment. Kodera has led the network services business for many years and has been leading the overall product and business strategy of SIE as Deputy President since April of 2016.

Επομένως η Sony φυσικά και ενδιαφέρεται για την αύξηση των συνδρομητών, αν αυτό το καταφέρουν μέσω αντίστοιχης game pass υπηρεσίες ή μεταλλάσοντας και εξελίσσοντας την ήδη υπάρχουσα λίγη σημασία έχει όσο ως προς τα που οδεύουν τα πράγματα. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που η Sony έχει επιλέξει να μην επιτρέπει το cross gaming διότι δεν θέλει να έχει "απώλειες" προς άλλα οικοσυστήματα.

Επεξ/σία από mansa2k

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...