Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, aris1986 είπε

Digital και ουφο να σε απαγάγει και να σε πετάξει στο 80% των χωρών του πλανήτη πάλι θα κάνεις log in και θα παίξεις. Με το retail πρέπει να σε απαγάγει με το cd στο χέρι... Και άμα φθαρεί γραφτα Χαράλαμπε.

εισαι λαθος στα windows δεν ειχε γινει ποτε αυτο, αγοραζες cd και με τον κωδικο κατεβαζες...αρα αν βαλει κωδικο θα γινονταν και στα παιχνιδια αυτο

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, pollop είπε

νομιζω μια αναφορα στο ps now ηταν απαραιτητη https://www.playstation.com/en-us/explore/playstationnow/

ερμ οπως ειπε και ο φιλος , εχει η σονυ παρομοια υπηρεσια , απλα ακομα ειναι μονο αμερικη .  Για να απλωσω την κουβεντα , ναι η microsoft χρειαζεται μερικους exclusive τιτλους , απο την αλλη οτι μπορω να παιξω καποια παιχνιδια και στο πισι ειναι καλο , οσο για το backward για μενα ειναι αψογο, πραγματικα κλαιω τα λεφτα που εχωσα στα digital στο ps3 . Φυσικα θα ηθελα να ειχα ενα ps4 για καποια exclusives , αλλα με το xbox πρσγματικα εχω βρει μια χρυση λυση μεταξυ μετριου πισι και ενος πανακριβου (για μενα) μηχανηματος με το χειροτερο gamepad που εχω πιασει . 

Οσο για το gamepass , ειναι το μεγαλυτερο demo store που εχεις, εχω δοκιμασει (και λατρεψει σε φασεις οπως rime πχ) παιχνιδια που σε καμια αλλη περιπτωση δεν θα τα εδινα σημασια. Εχει κανει τρομερα λαθη η microsoft , το σιγουρο ειναι ομως οτι σιγουρα εχει φτιαξει .

Οσο για το sea of thieves , νομιζω ξερανε οτι δεν ηταν το τελειο παιχνιδι και αντι να βγει η πατατα της χρονιας ( ειναι ξεκαθαρο co-op παιχνιδι , ως single ειναι η χαρα του πανικου) , το δοκιμασαν και το επαιξαν πολυ μεγαλυτερος αριθμος παιχτων απο οτι αν επρεπε να το αγορασεις.

τσιρζ!

Δημοσ.

Για περιμένετε  λίγο, τότε τι είναι το PlayStation Now;  Όταν κάνετε  ένα άρθρο πρέπει  να είναι ξέρετε  τι γράφετε. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν βλέπω καμιά οικονομική μελέτη που να επικυρώνει τα όσα λέει το άρθρο. Καταρχάς ξεκινάμε από το γεγονός ότι τα 10 ευρώ του game pass και τα 60 του gow δεν τα βάζει η microsoft ή η sony αποκλειστικά στις τσέπες τους..

Συνεχίζοντας, να αναφέρω ότι αν πουλάς game pass σε 15 άτομα και gow σε 2, προφανώς και πρέπει να επανεξετάσεις αν σε συμφέρει το game pass περισσότερο να προωθείς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, fanboy είπε

Εννοειται Retail για να το πουλας μετα.. δεν γινετε να κρατας τοσα 50€ Σε εναν λογαριασμο.. βαλτα καλυτερα στην τραπεζα, επισης γιατι να παθει κατι το δισκακι; Ποσο μαλλον τα BR, Τι ειμαστε κανιβαλοι; Φρισμπι θα το κανουμε η σουπλα;

Κάνε ένα παιδάκι, και όταν το κάνει αυτό φρισμπι, έλα να μου πεις... Πέρα από την πλάκα, και εγώ γουστάρω τρελά τα retail, αλλά πλέον λόγω του ότι μοιράζομαι τα παιχνιδια μου με τον αδερφό μου που είναι σε άλλη πόλη τα παίρνω όλα digital. Ότι βολεύει τον καθένα είναι παιδες... 

3 ώρες πριν, Gaiden rune είπε

Για περιμένετε  λίγο, τότε τι είναι το PlayStation Now;  Όταν κάνετε  ένα άρθρο πρέπει  να είναι ξέρετε  τι γράφετε. 

Πολύ διαφορετικό από το game pass.. Η Microsoft υπόσχεται, άσχετο το τι κάνει, καινούρια παιχνίδια και καλά 3a κλπ κλπ.... Το now όχι.. Δίνει πολύ παλιά games.. 

Επεξ/σία από Jake07
Δημοσ.

αρκετα επιφανειακη αναλυση.Γιατι δλδ δεν μπορει να κανει ενα αντιατοιχο συνδρομητικο πακετο χωρις να προσφερει ΑΑ τιτλους της τελευταιας χρονιας;

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Τα παιχνίδια είναι κώδικας. Δεν είναι υλικά αντικείμενα. Τι σημασία έχει που είναι αποθηκευμένος αυτός ο κώδικας; Και επίσης disk = σηκώνομαι και το βάζω για να παίξει το κλείδωμα. Άλλη δουλεια δεν είχαμε κάθε φορά.

Το θεμα ειναι οτι τους περισσοτερους τους βολεβει το Retail, το περνεις το τερματιζεις και μετα το πουλας, αλλοι το κραταν στο ραφι τους και αλλοι απλα:

284.jpg :D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υποστηρίζω Xbox από το 2001.

Έχω Xbox original, δύο Xbox 360 και Xbox One.

Στο Xbox One έχω πάνω από 80 παιχνίδια (σχεδόν όλα digital αφού τα δισκάκια μού προκαλούν οξεία αλλεργία), συν Game Pass και EA Access.

Βγήκε God of War.

Πήγα την ίδια μέρα και αγόρασα PS4 slim.

God of War >>>>> all.

God of War >>>>> all. (δις)

Το καλύτερο παιχνίδι της γενιάς χωρίς να χωράει απολύτως καμία σύγκριση.

(το Witcher 3 δεν το βάζω στο ίδιο ζύγι γιατί είναι multiplatform)

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.
22 ώρες πριν, panosveto12 είπε

Το digital είναι ιδανικό για ανθρώπους που έχουν 2-3 κονσόλες ps4 . Αν ξεκινήσεις να παίζεις το παιχνίδι σου στο σαλόνι και μετά πας στο χωριό να μην χρειάζεται να κουβαλάς το δισκάκι μαζί σου και τα saves είναι always online όποτε δεν χάνεις ποτέ το progress σου .  Από την άλλη στα single player παιχνίδια αν έχεις το CD γίνεται επιτόπου install και οι servers του ps4 να κλείσουν μετά από 15 χρόνια θα μπορείς να παίξεις το παιχνίδι. Είναι για gamers συλλέκτες που επενδύουν στο μέλλον .  Γούστα είναι αυτά . Επίσης έχω φίλους που λένε ότι για παιχνίδια δεν έχουν δώσει ούτε ένα ευρώ αφού μπορούν και τα κατεβάζουν πειρατικά και εγώ έχω pc αλλά και πάλι τα αγοράζω . 

Αυτό που περιγράφεις γίνεται και με συνδρομή psplus. Όλα τα saves είναι αποθηκευμένα και στο cloud.

Απλά πρέπει να πάρεις το δισκάκι μαζί.

Δημοσ.
16 hours ago, logistoulis said:

Της γενιάς είναι υπερβολική δήλωση..

Εντάξει. 

Εδώ στο θέμα του PS4 διαβάσαμε για άλλους που το έπαιξαν και μετά δεν είχαν όρεξη να παίξουν τίποτα άλλο. 

Και χαλαρός είναι εδώ ο nzeppos. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η sony είναι που είπε όχι σε ea acces και θα βάλει και κάτι σαν το game pass? Ούτε καν... θα σκάτε 50άρια ότι έκανα και εγώ όταν είχα ps4 και το έδιωξα για αυτό. Με το xbx1 έχω gamepass και είμαι gg με 10 ευρώ τον μήνα. Χέστηκα για τα xclusives οι εταιρίες που μετράνε είναι μετρημένες ubisoft και κάποιες ακόμα που είναι παντού τα games τους εκτός απο nintendo. Και να βγάλει gamepass σιγά μην βάλει τα xclusive η sony. Θα σου δώσει κανένα του 2014 τύπου lords of the fallen η θα σε γλυκάνει με κανένα 10ήμερο horizon zero dawn και μετά θα σου πει offer from 49.99 only 31.99 becuase you are a gamepass member αδερφέ για να συνεχίσεις το save σου. Η sony έχει γατόνια στο marketing. Είδαμε πόσο exlusive είναι που βγάζουν το crash bandicoot σε άλλες κονσόλες.....

Επεξ/σία από Sybro
Δημοσ.

Ο κυριότερος λόγος για να επιλέξω digital είναι το game share και οτι θα κάποια games σε προσφορά είναι πολύ πιο φθηνά απο το cd.

Ομως το cd ανταλλάζεται,πωλείται και μεταφέρεται όπου θες.Αν επίσης κάποιος θέλει Collector's Edition η special κλπ παίρνει όλο το πακέτο.Η μπορεί να θες κάποιο Steelbook.

Υπάρχουν games offline που θα παίξεις πχ 20 ώρες και τέλος.Ομως με αυτά που παίζεις online πχ για 1-2 χρόνια συνέχεια θα αντέξει το "μάτι";Αν τα έχεις digital και χαλάσει ο δίσκος τον αλλάζεις με 50€ και τα ξανακατεβάζεις.Αν χαλάσει το "μάτι" είναι πιο ακριβό συν την εργασία.

Εχω διαβάσει περιπτώσεις που το "μάτι" τα έφτυσε νωρίς.

Δημοσ.

Σε ό,τι αφορά το PS Now, μην ξεχνάτε ότι -στις χώρες που διατίθεται- δεν αφορά τις νέες αποκλειστικότητες του PS4, first ή third-party.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...