Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , σήμερα υποτίθεται θα συνδεομουν σε vdsl 50 με την vodafone. Ημουν ηδη συνδρομητής adsl της εταιρείας!  Σύνδεσα σωστά το καινούριο ρούτερ που μου στείλανε για ενα διάστημα 10 λεπτών μου συνδέθηκε στο ίντερνετ σε vdsl αλλα χωρίς να δουλεύει το τηλέφωνο. Μετα απο αυτό το διάστημα αναβοσβηνε το broadband ενω το internet ηταν σβήστο. Περίμενα μέχρι το απόγευμα αλλα τίποτα. Τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν οτι έχω συνδεθεί στο vdsl και οτι μάλλον πρόκειται για κάποια βλάβη απο μενα!  Αποτέλεσμα δεν εχω τηλέφωνο αλλα με τη σύνδεση του παλιού ρούτερ εχω ίντερνετ αλλα ταχύτητας που είχα πριν!  Τι μπορεί να έχει γίνει?  Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Με το νέο ρούτερ μόνο για 10 λεπτά είχα το πρωί!  Τώρα οχι!  Απλα σύνδεσα το παλιό ρούτερ απο περιέργεια και έπιανα όπως τοσο καιρό! Για το τηλέφωνο δεν γνωρίζω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οταν συνδεεις το νεο το ρουτερ έχεις συχρονισμό adsl i vdsl ;

Επίσης κωδικούς σου έδωσαν ; ξέρεις αν πάιρνεις απο καμπινα οτε η vodafone ;

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ.

Λογω επειδή είμαι σε απομακρυσμένη περιοχή με το adsl έπιανα 4. Για τα λίγα λεπτά που συνδέθηκα με το ρούτερ το καινούριο έπιασα 14. Καμία σχέση με τα 50 που είχαν πει! Δεν ξέρω απο τι καμπίνα παίρνω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξανασυνδεσα το καινούριο ρούτερ πιάνει ίντερνετ μόνο ομως στα 2.4ghz ενω χτές έστω και που δεν έμπαινε αναγνώριζε τα 5 ghz τώρα τίποτα!  Το τηλέφωνο πάλι δεν δουλεύει μαλλον δικό τους είναι το πρόβλημα 

Μολις μπηκα στις ρυθμισεις του ρουτερ και εμφανιζει στο modulation type οτι ειμαι adsl. Ενω χτες μου ειπαν οτι εχει ενεργοποιηθει το vdsl. τι γινεται?

Επεξ/σία από nikswimmer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα σε adsl είσαι

και εμένα τα ίδια μου έλεγαν 1 μήνα πήρε η αλλαγή 

δες στο home acoount τι πακέτο σου λέει ότι έχεις 

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ.

αν βάλεις πάνω το ρουτερ και συνδεσεις το σταθερό επάνο στο ρουτερ δουλέυει;

αν οχι ζήτα τους να σου ενεργοποιήσουν είτε το voip είτε ρεζερβα στο κινητο σου αν ειναι vodafone 

Δημοσ.

Τίποτα είτε στο ρούτερ το χω είτε στον τοίχο τίποτα! Τωρα το χω στο ρούτερ απλα το μόνο που βλέπω είναι πως οταν το ανοίγω υποτίθεται να καλέσω δεν ακούγεται τίποτα αλλα αναβοσβήνει στο ρούτερ το phone!  Δευτέρα ή Τρίτη θα έρθει τεχνικός οπότε θα δω τι θα γίνει!  Ευχαριστώ για την βοήθεια 

Δημοσ.

Σήμερα μου έβγαλε αυτό το πραγμα!  Vdsl με 10mbs.. Τηλέφωνο δεν εχω ακόμα αλλα ούτε και κάποιο νεο απο τον τεχνικό! 

Screenshot_2018-05-21-11-04-21.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάλεσα μου λεει οτι είχε γίνει λάθος από τους τεχνικούς του ΟΤΕ!  Πάλι όμως τώρα δεν εχω ίντερνετ και φυσικά τηλέφωνο. Αύριο μου στείλανε θα ρθουν το πρωί να δουν τα καλώδια του τηλεφώνου στο σπίτι. Αντε να δούμε τι θα γίνει 

Επιστροφή στο adsl και πάλι δεν υπάρχει αυτό που γίνεται 

Screenshot_2018-05-21-20-24-15.png

Επεξ/σία από nikswimmer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...