nikswimmer Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Καλησπέρα , σήμερα υποτίθεται θα συνδεομουν σε vdsl 50 με την vodafone. Ημουν ηδη συνδρομητής adsl της εταιρείας! Σύνδεσα σωστά το καινούριο ρούτερ που μου στείλανε για ενα διάστημα 10 λεπτών μου συνδέθηκε στο ίντερνετ σε vdsl αλλα χωρίς να δουλεύει το τηλέφωνο. Μετα απο αυτό το διάστημα αναβοσβηνε το broadband ενω το internet ηταν σβήστο. Περίμενα μέχρι το απόγευμα αλλα τίποτα. Τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν οτι έχω συνδεθεί στο vdsl και οτι μάλλον πρόκειται για κάποια βλάβη απο μενα! Αποτέλεσμα δεν εχω τηλέφωνο αλλα με τη σύνδεση του παλιού ρούτερ εχω ίντερνετ αλλα ταχύτητας που είχα πριν! Τι μπορεί να έχει γίνει? Ευχαριστώ
nikswimmer Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Με το νέο ρούτερ μόνο για 10 λεπτά είχα το πρωί! Τώρα οχι! Απλα σύνδεσα το παλιό ρούτερ απο περιέργεια και έπιανα όπως τοσο καιρό! Για το τηλέφωνο δεν γνωρίζω
bill2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) οταν συνδεεις το νεο το ρουτερ έχεις συχρονισμό adsl i vdsl ; Επίσης κωδικούς σου έδωσαν ; ξέρεις αν πάιρνεις απο καμπινα οτε η vodafone ; Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από bill2015
nikswimmer Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Λογω επειδή είμαι σε απομακρυσμένη περιοχή με το adsl έπιανα 4. Για τα λίγα λεπτά που συνδέθηκα με το ρούτερ το καινούριο έπιασα 14. Καμία σχέση με τα 50 που είχαν πει! Δεν ξέρω απο τι καμπίνα παίρνω
nikswimmer Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ξανασυνδεσα το καινούριο ρούτερ πιάνει ίντερνετ μόνο ομως στα 2.4ghz ενω χτές έστω και που δεν έμπαινε αναγνώριζε τα 5 ghz τώρα τίποτα! Το τηλέφωνο πάλι δεν δουλεύει μαλλον δικό τους είναι το πρόβλημα Μολις μπηκα στις ρυθμισεις του ρουτερ και εμφανιζει στο modulation type οτι ειμαι adsl. Ενω χτες μου ειπαν οτι εχει ενεργοποιηθει το vdsl. τι γινεται? Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από nikswimmer
nikswimmer Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Βρισκομαι λιγο πιο εξω απο Χαλκιδα Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από nikswimmer
bill2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ακόμα σε adsl είσαι και εμένα τα ίδια μου έλεγαν 1 μήνα πήρε η αλλαγή δες στο home acoount τι πακέτο σου λέει ότι έχεις Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από bill2015
nikswimmer Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Θα το δω! Αλλα με το τηλέφωνο τι θα γίνει δεν γίνεται να μείνω χωρίς σταθερό τόσο καιρό
bill2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 αν βάλεις πάνω το ρουτερ και συνδεσεις το σταθερό επάνο στο ρουτερ δουλέυει; αν οχι ζήτα τους να σου ενεργοποιήσουν είτε το voip είτε ρεζερβα στο κινητο σου αν ειναι vodafone
nikswimmer Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Τίποτα είτε στο ρούτερ το χω είτε στον τοίχο τίποτα! Τωρα το χω στο ρούτερ απλα το μόνο που βλέπω είναι πως οταν το ανοίγω υποτίθεται να καλέσω δεν ακούγεται τίποτα αλλα αναβοσβήνει στο ρούτερ το phone! Δευτέρα ή Τρίτη θα έρθει τεχνικός οπότε θα δω τι θα γίνει! Ευχαριστώ για την βοήθεια
bill2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 το phone αναβοσβήνει γτ είδε οτι είναι ανοικτή η συσκευή Πές μας νεότερα όταν έρθει ο τεχνικός
nikswimmer Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Σήμερα μου έβγαλε αυτό το πραγμα! Vdsl με 10mbs.. Τηλέφωνο δεν εχω ακόμα αλλα ούτε και κάποιο νεο απο τον τεχνικό!
bill2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 ενεργοποιήθηκε αλλά χάλια ταχύτητα κάλεσε να δεις τί γίνεται
nikswimmer Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Κάλεσα μου λεει οτι είχε γίνει λάθος από τους τεχνικούς του ΟΤΕ! Πάλι όμως τώρα δεν εχω ίντερνετ και φυσικά τηλέφωνο. Αύριο μου στείλανε θα ρθουν το πρωί να δουν τα καλώδια του τηλεφώνου στο σπίτι. Αντε να δούμε τι θα γίνει Επιστροφή στο adsl και πάλι δεν υπάρχει αυτό που γίνεται Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από nikswimmer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα