Elysian Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 ΣYΓXAPHTHPIA ΓIA THN EΓΓPAΦH ΣTHN YΠHPEΣIA VMCOMPS XPΩΣ €2,08/SMS, 3SMS/EBΔΔ. ΔIAΓPAΦH ME STOP ΣTO 19030 THΛ.EΞYΠ 2117800019 VEOO παιδια ηρθε αυτο το μηνυμα τι να κανω θα με χρεωση αμα βαλω καρτα ? Γιατι δεν εχω βαλει ακομα.και θελω να βαλω πηρα τον παροχο μ.ειπε μ εχει μπλοκαρει τους 5 ψηφιους που χρεωνουν να στειλω εκει στοπ που λεει η ειναι απατη? Ευχαριστω
gregdel Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δες εδώ... https://www.white-pages.gr/arithmos/19030
NikosKallithea Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μια διαφημιστική εταιρεία είναι, η mobyloop, τι ρολο βαραει δεν ξέρω Διάβασε εδώ http://www.mobyloop.com/gr/contact/
Elysian Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ο πάροχος Μ είπε δεν θα σε χρεώσει σε κάτι γτ σου έχουμε μπλοκάρει τους 5 ψήφιους π χρεώνουν τώρα πως ήρθε δεν ξέρω το θέμα είναι γτ θέλω να βάλω κάρτα μην με χρεώσει η άμα στείλω εκεί που λέει stop μην με χρεώσουν..... Τι φασηηη τι να κανω
dollyyy19 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) αν ο παροχος σου εχει μπλοκαρει τα 5ψηφια νουμερα,δεν εχεις θεμα.μην στειλεις τπτ στον αποστολεα Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από dollyyy19 2
ManOnFire Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Εμένα δυστυχώς με χρέωσε γιατί δεν έδωσα και πολύ σημασία.. σκέφτηκα ότι δεν ήταν εφικτό αφού δεν είχα πατήσει κάτι και πως θα ήξερε το pin αφού ήρθε στο κινητό μου.. Τελικά με χρέωσε μέχρι να κάνω τη φραγή.
ManFromEarth Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 19/5/2018 στις 8:59 ΠΜ, Elysian είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ο πάροχος Μ είπε δεν θα σε χρεώσει σε κάτι γτ σου έχουμε μπλοκάρει τους 5 ψήφιους π χρεώνουν τώρα πως ήρθε δεν ξέρω το θέμα είναι γτ θέλω να βάλω κάρτα μην με χρεώσει η άμα στείλω εκεί που λέει stop μην με χρεώσουν..... Τι φασηηη τι να κανω Σε αντιθεση με την mobyloop , το Insomnia δεν προκειται να σε χρεώσει για το μέγεθος των λέξεων. Κατ' επέκτασιν μπορεις να δοκιμάσεις να γράφεις ολόκληρες τις λεξεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα