Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ψάχνω να βρω την καλύτερη προσφορά ώστε να φτιάξω ένα σταθερό υπολογιστή για παιχνίδια όπως το Fortnite και World of Warcraft. Δεν χρειάζομαι οθόνη ούτε περιφερειακά. Βρίσκομαι στην ΛΑΜΙΑ και δεν έχω πρόβλημα άμα τα κομμάτια είναι από διαφορετικές ιστοσελίδες. Λειτουργικό σύστημα δεν χρειάζομαι έχω windows 10 Pro. Τιμή από 800-1000 ταβάνι. Τα μόνα που θα ήθελα είναι να υπάρχουν τα πράγματα ώστε να τον έχω από την επόμενη εβδομάδα και το ΒΑΣΙΚΌ, να είναι όσο πιο αθόρυβο γίνεται.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή σε ενδιαφέρουν και διαθεσιμότητες, παρακάτω μια σύνθεση από mgmanager.gr , με άμεσα διαθέσιμα τα περισσότερα προϊόντα, και κάποια εξ αυτών διαθέσιμα εντός 1-3 ημερών. Κάνουν και συναρμολόγηση αν θελήσεις και στα στέλνουν. Απ' την στιγμή που δίνεις τόσα χρήματα επιλέχθηκαν ποιοτικά κομμάτια, γι'αυτό και στα 935€ το σύνολο. Εάν θέλεις πιο κάτω, πας σε 8άρα μνήμη, φθηνότερο τροφοδοτικό αλλά ποιοτικό επίσης, και στην 1050ti που εννοείται πως θα σε καλύψει άνετα ειδικά αν παραμείνεις στο είδος των παιχνιδιών που παίζεις. Άν υπάρχει το ενδεχόμενο να παίξεις κάτι παραπάνω στο μέλλον, η 1060 είναι καταλληλότερη.

mg.jpg

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Protoboulia είπε

Σκέφτομαι για Intel επεξεργαστή!! i5-8400 είναι η καλύτερη επιλογή??? Ο i3-8100 δεν αξίζει??

Όχι ότι δεν θα σε κάλυπτε ο 8100 αλλά αν στο μέλλον θελήσεις να παίξεις κάτι πιο απαιτητικό ο 8400 λόγω 6 πυρήνων είναι must. Καλύτερα λοιπόν αν θες να μαζέψεις το κόστος ακολούθα τις συμβουλές του jean ή πάρε gpu πιο φθηνή από αλλού https://www.skroutz.gr/s/14282592/Inno-3D-GeForce-GTX-1060-3GB-Compact-N1060-6DDN-L5GM.html

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Σκέφτηκα να του πρότεινα την gpu από αλλού να κερδίσει κανένα 30άρι αλλά επειδή διευκρίνισε πως θέλει άμεσα το σύστημα η διαθεσιμότητα 4-10 ημερών που σχετίζεται με τις πιο χαμηλές τιμές δεν νομίζω να τον ικανοποιήσει γιατί θα περιμένει αρκετά. Ας την αγοράσει από mgmanager με τα υπόλοιπα, όλα μαζί να είναι καλυμμένος και να του έρθουν άμεσα.

Δημοσ.

Νομιζω σε ryzen ειναι πιο σωστη επιλογη με μια οικονομικη μητρικη και oc οσο μπορει με τη στοκ ψυκτρα. Αν στο μελλον θελησει να ασχοληθει με στριμινγκ η κατι αλλο ο 8400 θα τον κραταει πισω.

Δημοσ.

Το ίδιο κουτί βγαίνει και silent με 5 ευρώ παραπάνω.

Κάρτα γραφικών με 2 fans. Πάνω κάτω στην ίδια τιμή υπάρχουν επιλογές.

Δημοσ.

Από την στιγμή που το pc προορίζεται για gaming δεν βλέπω τον λόγο να προτιμήσει ryzen 1600 αντί για 8400. Μονόδρομος η Intel για τέτοιες περιπτώσεις. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lecter D είπε

Από την στιγμή που το pc προορίζεται για gaming δεν βλέπω τον λόγο να προτιμήσει ryzen 1600 αντί για 8400. Μονόδρομος η Intel για τέτοιες περιπτώσεις. 

Όχι δεν είναι μονόδρομος. Δεν είναι πανάκια πλέον. Εξαρτάται από τις απαιτήσεις του καθενός και από τα παιχνίδια. Στο Forthnite Π.χ. δεν υπάρχει καμία διαφορά. Εκτός και α παίζει σε 720p. Δεν αναφέρω για oc γιατί δεν είναι για όλους.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Όχι δεν είναι μονόδρομος. Δεν είναι πανάκια πλέον. Εξαρτάται από τις απαιτήσεις του καθενός και από τα παιχνίδια. Στο Forthnite Π.χ. δεν υπάρχει καμία διαφορά. Εκτός και α παίζει σε 720p. Δεν αναφέρω για oc γιατί δεν είναι για όλους.

Όχι, είναι. Ο 8400 πάει καλύτερα , σχεδόν 10 % σε κάποιες περιπτώσεις στο παιχνίδι, αλλά από την στιγμή που είναι gaming pc είναι καλύτερη επιλογή η Intel. 

Σήμερα παίζει forti αύριο μπορεί να το γυρίσει σε cs και πάει λέγοντας. 

Σχεδόν στο 90% των game τα πάει καλύτερα ο 8400. 

Δημοσ.

Μέτα από λίγο ψάξιμο και ερωτήσεις φίλων που νομίζω ξέρουν 2 πραγματάκια κατέληξα σε I5-8600k και MSI GeForce GTX1060 6GB τώρα ποια motherboard αξίζει και με ποιες μνήμες??

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Protoboulia είπε

Μέτα από λίγο ψάξιμο και ερωτήσεις φίλων που νομίζω ξέρουν 2 πραγματάκια κατέληξα σε I5-8600k και MSI GeForce GTX1060 6GB τώρα ποια motherboard αξίζει και με ποιες μνήμες??

Δεν βγαίνουν τα κουκιά. Με 1000 που ζητάς και ετοιμοπαράδοτες δεν. Οι επιλογές σου πάνε 1100+ Τα ‘χεις;

Επίσης το ´msi’ στην κάρτα δεν είναι απαραίτητο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

αν αξίζει να περιμένω και να δώσω κάτι παραπάνω ώστε να πάρω κάτι μελλοντικά που θα είναι καλύτερο να τα δώσω!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...