Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Xiaomi Redmi 4A 32GB Rom/2GB Ram - Grey/Gold 79€ @ Μistore

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Μoto Ε4 είναι καλύτερη περίπτωση από αυτό το 4Α (2/16) και κοστίζει και 10 ευρώ φθηνότερα στην προσφορά του Γερμανού - Cosmote.

Αν ήταν το 32άρι θα ήταν αλλιώς τα πράγματα αν και πάλι δεν θα είχαμε ξεκάθαρο νικητή (προσωπικά μάλλον θα έκλινα υπέρ του Ε4 και πάλι ας είναι καλά οι micro sd).

Έχει περάσει το 4A από τα χέρια μου και πρόσφατα πήρα και το Ε4 της προσφοράς του γερμανού, υπερτερεί το Ε4 σχεδόν παντού.

-ξεκάθαρα καλύτερη ποιότητα κατασκευής για το Ε4, τόσο οπτικά όσο και στην αφή. Το κάνει να φαίνεται πιο premium. Το 4A είναι πλαστικό και φαντάζει ψεύτικο όταν το πιάσεις στα χέρια σου, απ την άλλη το Ε4 έχει αλουμίνιο και πλαστικό το οποίο είναι καλύτερης ποιότητας μιας και δυσκολεύεσαι να το ξεχωρίσεις. (1-0 E4)

-Το E4 έχει καθαρό android γι αυτούς που το προτιμούν και δεν είναι λίγοι. Έρχεται με 7.1.1 με το που το ανοίξετε. (2-0 E4)

-Και τα δύο έχουν μέτριες κάμερες αλλά έχω την εντύπωση, τουλάχιστον από αυτά που είδα από την χρήση τους, ότι η κάμερα του E4 είναι καλύτερη, έστω και πολύ λίγο. Άσχετα αν στα χαρτιά του 4A είναι 13mp και του E4 8mp. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι κανένα από τα δύο camera phone.  Η selfie όμως του Ε4 απ την άλλη έχει flash που βελτιώνει πολύ το αποτέλεσμα σε χαμηλό φωτισμό ή γενικά το βράδι. (3-0 Ε4)

-Το 4A φοράει SD 425 ενώ το E4 MT 6737, σχεδόν παρόμοιας δυναμικής αλλά καλύτερος ο 425 συνολικά κυρίως λόγω χαμηλότερης κατανάλωσης. (3-1 E-4)

-To E4 έχει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο κεντρικό κουμπί, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν Navigation key για όλα καταργώντας έτσι τα navigation keys στην οθόνη. Το 4A δεν έχει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και τα navigation keys είναι στην οθόνη περιορίζοντας την επιφάνειά της. (4-1 Ε4)

-Το Ε4 έχει αποσπώμενη μπαταρία που κάνει πιο εύκολη και λιγότερο ακριβή την αντικατάστασή της σε περίπτωση που χρειαστεί, απ την άλλη το 4A ακολουθεί το πρότυπο των υπόλοιπων smartphones της αγοράς, μπαταρία μη αποσπώμενη. (5-1 Ε4)

-Το E4 φορτίζει γρηγορότερα από το 4A αν και το δεύτερο έχει λίγο μεγαλύτερη μπαταρία 2800mah το E4  έναντι 3150mah to 4Α που σε συνδυασμό με τον SD 425 του δίνει μεγαλύτερη αυτονομία. 

Επομένως εδώ για μένα υπάρχει ισοπαλία 1-1. (6-2 Ε4) 

-Οι οθόνες και των 2 είναι 5" 720p IPS, και οι δύο είναι καλές για την κατηγορία τιμής. Το ίδιο ισχύει και τα το μέγεθος ram και rom (2/16). Ισοπαλία και εδώ 1-1. (7-3 Ε4)

O νικητής λοιπόν είναι ξεκάθαρα το Ε4 έναντι του 4Α, πόσο μάλλον όταν το πρώτο κοστίζει και 10 ευρώ λιγότερα. ;)

Όταν δεν υπήρχε ανταγωνισμός και ανέβασα την προσφορά του 4Α 2/32 ήταν best buy για κάποιον που έψαχνε φθηνή και καλή συσκευή. 

Όμως το Ε4 στα 69 ευρώ είναι το νέο best buy phone στα χρήματα αυτά και δεν έχει αντίπαλο, σίγουρα όχι το xiaomi 4A στα 79 ευρώ. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 6
Δημοσ.

Το Μoto Ε4 δεν ειναι διαθεσιμο για παραγγελια οποτε η συζητηση ειναι μαλλον ασκοπη πλεον. Οποτε η ερωτηση -κατα την γνωμη μου- θα επερεπε να ειναι: υπαρχει τιμιοτερη επιλογη αυτη την στιγμη για τηλ με αυτα τα χαρακτηριστικα?

Δημοσ.

Όχι, δεν πρέπει να υπάρχει.

Πληροφοριακά, έχω αγοράσει το moto e4 και το έχω δώσει στη μάνα μου.

Γενικά δεν με τρελαίνει. Να κύρια πλεονεκτήματα από όσα αναφέρθηκαν είναι η αποσπώμενη μπαταρία και οι 2 sim ταυτόρονα με την sd.

Μεταξύ των 2 αν ήταν να αγοράσω τώρα χαλαρά θα πήγαινα στο xiaomi.

Eίχα πολλά Motorola και το e4 γενικά δεν μου αφήνει την ίδια καλή εντύπωση με τα υπόλοιπα.  Μπορεί να είναι λίγο υποκειμενικό αυτό, αλλά δεν ξαναπαίρνω κινητό της κατηγορίας με mediatek.

Δημοσ.

έχω το 4a 16GB αγορασμένο από κίνα αλλά μου κάνει κόλπα κι επειδή μου άρεσε το κινητό λέω να το ξανα αγοράσω.

τα 79€ μου φαίνεται οκ .

το μαγαζί είναι αξιόπιστο; να το χτυπήσω; εγγύηση έχουμε 2 χρόνια, κανονικά;

το κινητό παιδιά είναι μια χαρά πάντως. το έχω 1,5 χρόνο και θέλω να το ξαναπάρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω πολύ συχνά στο φόρουμ ότι κρίνετε ένα κινητό καθαρά και μόνο από τον επεξεργαστή που φορά (SD vs MT). Αυτό είναι λάθος καθώς ένα κινητό δεν είναι μόνο ο επεξεργαστής του.

Οι διαφορές των 2 κινητών αναφέρθηκαν παραπάνω + του ότι παίρνει sd μαζί με τις 2 sim που ξέχασα να αναφέρω και συμπλήρωσε ο @Markk

Οκ υπάρχουν γούστα και κάποια πράγματα είναι υποκειμενικά αλλά στο φόρουμ κοιτάμε να είμαστε αντικειμενικοί και over all το Ε4 είναι καλύτερο στα σημεία απ το 4Α. 

2 ώρες πριν, default είπε

Το Μoto Ε4 δεν ειναι διαθεσιμο για παραγγελια οποτε η συζητηση ειναι μαλλον ασκοπη πλεον. Οποτε η ερωτηση -κατα την γνωμη μου- θα επερεπε να ειναι: υπαρχει τιμιοτερη επιλογη αυτη την στιγμη για τηλ με αυτα τα χαρακτηριστικα?

Αυτή τη στιγμή όχι, όμως αν ξαναγίνει διαθέσιμο το Ε4 στην τιμή της προσφοράς τότε είναι καλύτερη λύση απο το 4Α.

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, torq είπε

έχω το 4a 16GB αγορασμένο από κίνα αλλά μου κάνει κόλπα κι επειδή μου άρεσε το κινητό λέω να το ξανα αγοράσω.

τα 79€ μου φαίνεται οκ .

το μαγαζί είναι αξιόπιστο; να το χτυπήσω; εγγύηση έχουμε 2 χρόνια, κανονικά;

το κινητό παιδιά είναι μια χαρά πάντως. το έχω 1,5 χρόνο και θέλω να το ξαναπάρω

Είναι της info-quest το μαγαζί. Οπότε, ναι, έχεις κανονικά την διετή εγγύηση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσίμπησα και εγώ 4 για οικογένειες στα λεφτά του και στη χρήση που κάνουν οι μεγάλοι ειναι Value for money. Άυριο παραλαμβάνω.

Btw thx ts.

Επεξ/σία από Stratosss

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...