Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Xiaomi Redmi 4A 32GB Rom/2GB Ram - Grey/Gold 79€ @ Μistore

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, moumos είπε

Ταχύτατη αποστολή. Έφτασε κιόλας. Όμορφο και αξιοπρεπές. Η σύζυγος απλα περίμενε μεγαλύτερη οθόνη. (Όταν είχα το Xperia Z ultra, με κορόιδευε ότι έχω κουμουτσα, τώρα της φαίνεται λιγο το 5αρι). Τεσπά...

you will never win when you are fighting with the beast....

• Thanks 1
  • Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, panatha1369 είπε

μπορεις να δεις στο βιβλιαρακι που εχει τι σαρ γραφει;;μονο αυτο με σταματαει να το παρω..

γράφει 1.6w/kg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου έχουν στείλει τα Public email στις 04/05 για το Redmi 5A στα 99€ απο 129€ αλλά όταν κλικάρω με βγάζει στο site με τιμή στα 109€ απο 129€.Εχει λήξει,δεν το είχα καν δει γιατί ούτως ή άλλως δεν είχα χρήματα .Επίσης και για το Xiaomi 32 Gb στα 189€.

Απλά θα τα έβαζα στις προσφορές...  <_<

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mourtias είπε

γράφει 1.6w/kg

Περίεργο, στο επίσημο site της xiaomi για το 4α αναφέρει, Head: 0.525 W/Kg, Body: 1.181 W/Kg.

Γενικά να γνωρίζετε πως οι τιμές sar αναφέρονται στο μέγιστο επίπεδο ακτινοβολίας που εκπέμπει το κινητό και οι οποίες επιτυγχάνονται όταν το σήμα από τον πάροχο είναι άσχημο. Όταν το σήμα είναι καλό είναι αρκετά χαμηλότερες. Βέβαια καλά είναι να χρησιμοποιούμε πάντα hands free κι όταν δεν τα χρησιμοποιούμε να αλλάζουμε μία στο τόσο πλευρά. Επίσης να αποφεύγεται η χρήση των κινητών σε αυτοκίνητα, ασανσερ κτλ καθώς λειτουργούν ως κλωβοί που αυξάνουν την ακτινοβολία.

Τσίμπησα κι εγώ ένα για την γυναίκα μου και περιμένω παράδοση. Ελπίζω να βγει καλό και να αντέξει στον χρόνο.

sources:

http://www.xiaomi-greece.gr/Smartphones/redmi4a/Specification.aspx

https://www.mygad.gr/blog/episimes-times-sar-gia-syskeyes-xiaomi

Επεξ/σία από NickTheGreek
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε μένα πάντως ακόμα δεν έχουν απαντήσει και η παραγγελία δεν έχει προχωρήσει. Μάλλον τους έβαλα δύσκολα.

Και φυσικά δε το έχουν διορθώσει. Ακόμα αν κάποιος προσπαθήσει να παραγγείλει με παραλαβή σε ACS Αγιων Αναργύρων Αττικης πάλι 81.5 του βγάζει.

Χρειάζονται λίγο καλύτερη οργάνωση..Capture.JPG.1b34df72b72fa8eeca2d5c3017302508.JPG

Edit: Με κάλεσε ο υπεύθυνος του καταστήματος, ο οποίος συμμετεχει και στο φόρουμ, και έδειξε διάθεση να βοηθήσει. Προφανώς το κατάστημα προσπαθεί να βρει τα πατήματα του καθώς είναι καινούριο, αλλά έχουν διάθεση για επίλυση των τυχόν προβλημάτων κάτι πολύ σημαντικό.

Επεξ/σία από baskon
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, GBorb είπε

Σε ποιο τηλεφωνο τους βρηκες?

Και εμενα το ιδιο

Με το ολοκληρωμένη, εννοούν ότι είναι έτοιμη προς αποστολή. Πρέπει να εμφανιστεί και o "Κωδικός Voutcher Παραγγελίας" στην παρακολούθηση παραγγελίας, ο οποίος είναι και ο αριθμός αποστολής που χρειάζεται να δωθεί στην ACS για την παραλαβή. 

Επεξ/σία από dancer_69
Δημοσ.
12 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Μου έχουν στείλει τα Public email στις 04/05 για το Redmi 5A στα 99€ απο 129€ αλλά όταν κλικάρω με βγάζει στο site με τιμή στα 109€ απο 129€.Εχει λήξει,δεν το είχα καν δει γιατί ούτως ή άλλως δεν είχα χρήματα .Επίσης και για το Xiaomi 32 Gb στα 189€.

Απλά θα τα έβαζα στις προσφορές...  <_<

Νομίζω πως ειναι ιδια κινητα..... 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

Μόνο σε γκρί; Ενα ροζάκι για την γυναίκα δεν παίζει;

~SooN~

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, paylidis είπε

Εξαντλήθηκε από ότι έγραψαν πριν από λίγο στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook 

~SooN~ και σε εσενα. Δεν μπορω να πω παραπανω.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ducatirulez είπε

Καμια αξιολογη θηκη εχει να προτεινει καποιος?

αυτή πήρα εγώ για γυναίκα.

https://www.skroutz.gr/s/11937078/OEM-Smart-Magnet-Μαύρο-Xiaomi-Redmi-4a.html

είναι με σιλικόνη που αγκαλιάζει ωραία το κινητό και έχει και την δερματίνη απ έξω για μούρη αλλά και προστασία μέσα στη τσάντα.

τη συστήνω.

• Thanks 1
Δημοσ.

Με περιμένει ένα γκρι στην acs Αγίου Δημητρίου 99 στη Θεσσαλονίκη το οποίο δεν θα παραλάβω. Αν κάποιος το θέλει ας μου στείλει μήνυμα να του πω στοιχεία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και για Αθήνα ένα χρυσό όποιος θέλει να παραλάβει από το Mi Store στο Golden Hall.

Επεξ/σία από Philippe

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...