iakoboss7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 μην ξεχνατε οτι αυτα στο σκρουτζ δεν εχουν εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας. παρα μονο αυτα που ειναι απο συνεργαζομενα καταστηματα οπου αναφερονται στην σελιδα της xiaomi gr. 1
lionheart75 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 15 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε μην ξεχνατε οτι αυτα στο σκρουτζ δεν εχουν εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας. παρα μονο αυτα που ειναι απο συνεργαζομενα καταστηματα οπου αναφερονται στην σελιδα της xiaomi gr. Σωστός, ήθελα και να το γράψω πρίν αλλά το ξέχασα. Τα xiaomi απο τα μαγαζιά του skroutz έχουν 1 έτος εγγύησης και όχι δύο έτη που έχουν όσα έχουν εισαχθεί μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Επομένως το συγκεκριμένο το κάνει ακόμα πιο vfm στα 79 ευρώ.
iakoboss7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 μωρε 2 εχουν και αυτα στο σκρουτζ (μεσω ελληνικης νομοθεσιας και ας λενε οτι θελουν) αλλα θα σε παιδεψουν περιμενοντας να παει και να ερθει κινα το κινητο και ΑΝ εχει φτιαχτει κιολα... ελαχιστα απο αυτα στο αλλαζουν αμεσα αλλα οι τιμες αυτων ειναι σχεδον ισες με τα ελληνικης αντιπροσωπειας. 2
baskon Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Παρήγγειλα για έναν φίλο. Έβαλα ACS εντός Αττική και με χρέωσε με μεταφορικά 1.5 ευρώ. Δεν είναι το ποσό, αλλά γράφουν άλλα στο σαιτ. Εστειλα μειλ και ελπίζω να το φτιάξουν.
SnakeMJK Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, baskon είπε Παρήγγειλα για έναν φίλο. Έβαλα ACS εντός Αττική και με χρέωσε με μεταφορικά 1.5 ευρώ. Δεν είναι το ποσό, αλλά γράφουν άλλα στο σαιτ. Εστειλα μειλ και ελπίζω να το φτιάξουν. https://www.mistore-greece.gr/Special-Pages/Help/h-paraggelia-mou/Tropoi-apostolhs.aspx Για παραλαβή από κατάστημα ACS και πλήρωσες;
lionheart75 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, baskon είπε Παρήγγειλα για έναν φίλο. Έβαλα ACS εντός Αττική και με χρέωσε με μεταφορικά 1.5 ευρώ. Δεν είναι το ποσό, αλλά γράφουν άλλα στο σαιτ. Εστειλα μειλ και ελπίζω να το φτιάξουν. 1,5 ευρώ είναι η χρέωση για παραλαβή απο κατάστημα acs εκτός Αττικής ενώ γενικά η αντικαταβολή χρεώνεται 1 ευρώ στην τιμή (για πληρωμή στο κατάστημα acs κατά την παραλαβή). Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από lionheart75
baskon Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ξαναλεω ότι παρήγγειλα εντός αττικής και με χρέωσε το 1.5 ευρώ +1 ευρώ για αντικαταβολή. Παραλαβή Acs Αγιων Αναργυρων. Έστειλα μέιλ γιατί φυσικά είχα διαβάσει τους ορους που λένε ότι δεν πληρώνεις. Να δούμε τι θα απαντήσουν. Ειναι φίλου οποτε δε ξερω τι θα κάνει παίζει να πάει να το παραλάβει ακομα και στα 81.5.. Το σαιτ τους γενικά θέλει βελτίωση..Να μη μπορείς να παραγγείλεις από κινητό; Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από baskon
kmarios Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Παρέλαβα σήμερα το γκρι. Η χρέωση ήταν 79 +1 Ε = 80 Ε (Αντικαταβολή-Παραλαβή απο ACS Αττικής) / το ποσό αυτό (+1E) το γράφει και στο site.
zodiak bam Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Σας ήρθε μνμ απο acs για παραλαβή; Εμένα δεν μου εχει ερθει ακομα ενω στην εξελιξη παραγγελίας του σιτε γραφει ολοκληρωμένη...
baskon Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Τους πήρα τηλεφωνο, και αφού κοίταξαν στο σύστημα μου είπαν ότι ήδη (μετά το χτεσινό email) το κοιτάνε , έχω δίκιο για το 1.5 ευρώ και θα μου απαντήσουν. Φαντάζομαι τελικά θα το φτιάξουν και θα πληρώσω 80 και οχι 81.5 όπως με χρέωσαν αρχικά Προφανώς κάτι έχει γίνει και δεν έχουν σωστά όλα τα καταστήματα acs δηλωμένα τα οποία βρίσκονται εντός αττικής, οπότε το σύστημα χρεώνει λάθος 1.5 ευρώ σε κάποιες περιπτώσεις... Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από baskon 1
GBorb Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, baskon είπε Τους πήρα τηλεφωνο, και αφού κοίταξαν στο σύστημα μου είπαν ότι ήδη (μετά το χτεσινό email) το κοιτάνε , έχω δίκιο για το 1.5 ευρώ και θα μου απαντήσουν. Φαντάζομαι τελικά θα το φτιάξουν και θα πληρώσω 80 και οχι 81.5 όπως με χρέωσαν αρχικά Προφανώς κάτι έχει γίνει και δεν έχουν σωστά όλα τα καταστήματα acs δηλωμένα τα οποία βρίσκονται εντός αττικής, οπότε το σύστημα χρεώνει λάθος 1.5 ευρώ σε κάποιες περιπτώσεις... Σε ποιο τηλεφωνο τους βρηκες? 54 λεπτά πριν, zodiak bam είπε Σας ήρθε μνμ απο acs για παραλαβή; Εμένα δεν μου εχει ερθει ακομα ενω στην εξελιξη παραγγελίας του σιτε γραφει ολοκληρωμένη... Και εμενα το ιδιο
baskon Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 211 999 1590. Αυτό που γράφει και στο Mail της παραγγελίας δηλαδή. Μετά από 2-3 αυτόματα redirects βγήκε ένας εξυπηρετικός τηλεφωνητής. 1
mourtias Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 παρέλαβα σήμερα με acs. Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές. Μια χαρά τηλέφωνο για τα λεφτά του. Έκανε 2-3 ενημερώσεις με το που άνοιξε. Ωραία χρώματα, αρκετά φωτεινό λίγο καλύτερη κάμερα να είχε...αλλά σ' αυτά τα χρήματα μη τα θέλουμε κι όλα. Η γυναίκα μου ξετρελάθηκε μιας και το θέλει για απλή χρήση. 1
panatha1369 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 33 λεπτά πριν, mourtias είπε παρέλαβα σήμερα με acs. Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές. Μια χαρά τηλέφωνο για τα λεφτά του. Έκανε 2-3 ενημερώσεις με το που άνοιξε. Ωραία χρώματα, αρκετά φωτεινό λίγο καλύτερη κάμερα να είχε...αλλά σ' αυτά τα χρήματα μη τα θέλουμε κι όλα. Η γυναίκα μου ξετρελάθηκε μιας και το θέλει για απλή χρήση. μπορεις να δεις στο βιβλιαρακι που εχει τι σαρ γραφει;;μονο αυτο με σταματαει να το παρω..
moumos Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Ταχύτατη αποστολή. Έφτασε κιόλας. Όμορφο και αξιοπρεπές. Η σύζυγος απλα περίμενε μεγαλύτερη οθόνη. (Όταν είχα το Xperia Z ultra, με κορόιδευε ότι έχω κουμουτσα, τώρα της φαίνεται λιγο το 5αρι). Τεσπά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα