moumos Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Αχ, αχ, αχ... πρέπει να κόψω τις επισκέψεις σε αυτό το thread. Πάλι παρασύρθηκα και το αγόρασα...
famas Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Να ειστε καλά για την ενημερωση, πρόλαβα και το τσίμπησα για τη σύντροφό...
lephleg Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Σκεφτομαι να παρω 2, ενα για πατερα ενα για μανα, αλλα φοβαμαι μην μας βγουν τελειως ψευτικα.. Το εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις? Απο κατι hands on στο youtube δεν με τρελανε, αλλα γενικα για μενα παιρνω high end τηλεφωνα και τα κραταω καμια 4ετια. Για αυτους βεβαια που δεν εχουν καμια επαφη με οθονες αφης θα ηταν ισως μια σχετικα ανεξοδη δοκιμη... Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από lephleg
stelios18120 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Xiaomi και ψεύτικα δεν πάνε μαζί. Μια χαρά είναι για τα χρήματα τους. 3
ods Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 μια χαρα ειναι παιδια δοκιμασμενο και σ αυτη την τιμη το παιρνεις χθες 2
KoreanW Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στα συν η μεγάλη μνήμη, οι υπέρυθρες με την εφαρμογή τηλεχειριστήριο, η αναβάθμιση σε Nougat, η λειτουργία dual sim, η αξιοπρεπής απόδοση, η συμπαθητική μπαταρία, για κάποιους και το Qualcomm chip. Έχει και ελληνική εγγύηση το κινητό του τόπικ. Στα πλην η βαμμένη καραπλαστικούρα, ο ήχος, η λίγο ψεύτικη κατασκευή, η έλλειψη NFC, τα μη φωτιζόμενα hardware πλήκτρα. Μέτρια πράγματα το MIUI, η αίσθηση στο χέρι και το βάρος. Κάμερες και σήμα τηλεφωνίας δεν έχω άποψη. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από KoreanW 2 1
kpapageo1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μεταβαση απο s5 mini σε αυτο θεωρειται αναβαθμιση? Περισσοτερο το σκεφτομαι για την καμερα.
lephleg Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, KoreanW είπε Στα πλην η βαμμένη καραπλαστικούρα, η λίγο ψεύτικη κατασκευή, Αυτο εννοουσα να μας βγουν ψευτικα. Αλλα οκ με €80 και ευχαριστω λεμε..!
Philippe Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Το σκέφτομαι για την δικιά μου αλλά της είχα πάρει το Redmi Note 3 Pro πριν δυο χρόνια και αυτό είναι πλαστικούρα και downgrade. Θα μου το φέρει στο κεφάλι;
KoreanW Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, lephleg είπε Αυτο εννοουσα να μας βγουν ψευτικα. Αλλα οκ με €80 και ευχαριστω λεμε..! Μα και γω δε θέλω να είμαι άδικος με το κινητό και φυσικά για τα 79 ευρώ, απλά όταν στο παρελθόν έχουν παίξει περιπτώσεις vfm σαν το επίσης πλαστικό (αλλά πολυτελέστατης αισθησης συγκριτικά) Alcatel idol στα 59 ευρώ στο Γερμανό, μοιραία γίνεται η συγκριση όταν άλλωστε ολόκληρη η ενότητα του φόρουμ αφορά ακριβώς αυτές τις προσφορές: τα 20 ευρώ παραπάνω που ζητά το Xiaomi από το Alcatel λχ για μένα δε δικαιολογούνται στην πράξη. Όσο καλό κι αν είναι το Xiaomi, γιατί προς το παρόν λειτουργεί ομαλά. Μέσα στη συσκευασια του Xiaomi ενημερωτικά δεν έχει ακουστικά αλλά ένα μεγαλούτσικο για τα δικά μου γούστα φορτιστή με αποσπώμενο usb καλώδιο. Και ναι πρόκειται για πλαστικούρα που θα ξεβάψει και θα ξυστεί και αυτό το φωνάζει από χιλιόμετρα, δεν αισθάνεται την ανάγκη να το κρύψει κι αν πρέπει να ποντάρω δεν είμαι σίγουρος τελικά αν το μικρούλι ποδαράκι στην πλάτη μοιάζει και το πρώτο που θα ξεχωρίσει σε χρώμα θέλοντας και μη ή θα προηγηθούν ξυσίματα σε ολόκληρο το σώμα του κινητού λίαν συντόμως. Must επομένως για όποιον το αγοράσει μια θήκη. Και ειναι το χοντροκομμένο φινίρισμα, η αίσθηση του ρηχού πλαστικού, το ξεκάρφωμα της ανέμπνευστης σχεδίασης και της βαφής του πλαστικού με τα τάχα σκαλίσματα του περιβλήματος σαν deisgn παιδικού παιχνιδιού, η εύθραυστη τραχύτητα της ματ βαφής, η απουσία διακοσμητικών, το χοντροκομμένο και παχουλούτσικο πιάσιμο στο χέρι μιας generic σχεδίασης λες και έχεις τουβλάκι, τα άβολα μη φωτιζόμενα hw πλήκτρα και η πλήρης απουσία οποιασδήποτε κατασκευαστικής επιμέλειας που θα το έκανε να θέλει να ξεχωρίσει. Λες και είναι μια αυστηρά λιτή πρόταση που απευθύνεται ακριβώς στον πολυάριθμο πληβείο της μακρινής χώρας. Δε με νοιάζει για να κλείσω πόσο έχουν φτάσει οι τιμές των κινητών, δε με νοιάζει πόσο πουλούσαν το Xiaomi, δεν ενδιαφέρομαι αν η εταιρεία φτιάχνει και άλλα καλύτερα κινητά, δε με αγγίζει αν μου κάνουν χάρη που το συγκεκριμένο το πουλάνε με έκπτωση και με αυτά τα ολίγα λεφτά ή που ο καθένας που θα γράψει παρακάτω θα έχει άλλη άποψη. Απλά αυτή είναι η δική μου γνώμη από αυτό που βλέπω και από τα συγκριτικά μέτρα που έχω και στα ίδια και στα περισσότερα χρήματα. Αυτά. Αν θα το ξαναγόραζα; Στα 79; Μπορεί ναι μπορεί όχι, αναλόγως των αναγκών της στιγμής, και όχι λόγω ενός υποθετικά υψηλού vfm του συγκεκριμένου κινητού στα 79 ευρώ. Εν ολίγοις, δεν εντυπωσιάστηκα από το vfm για τα δικά μου ζητούμενα που είναι διαφορετικά από τα ζητούμενα ίσως κάποιου άλλου. υγ: χώρια που (στο λευκό φόντο τουλάχιστον) είναι δυσδιάκριτα και δε φωτίζονται, η σειρά των hw πλήκτρων επίσης μου είναι άβολη, το πλήκτρο επιστροφής είναι πχ στα δεξιά, θέμα συνήθειας φαντάζομαι Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από KoreanW 2
samsunglife Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, Philippe είπε Το σκέφτομαι για την δικιά μου αλλά της είχα πάρει το Redmi Note 3 Pro πριν δυο χρόνια και αυτό είναι πλαστικούρα και downgrade. Θα μου το φέρει στο κεφάλι; Εννοείται! Και όχι μόνο λόγω του πλαστικού. 5.5αρι, snapdragon 650, 3gb ram και κυρίως 4000 mAh μπαταρία! 2
default Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Κοιτα, μετα απο 2 χρονια η μπαταρια θα εχει πεσει. οποτε αυτο δεν ειναι το προβλημα. Κρινοντας απο την δικα μου γυναικα ομως 5αρα οθονη και 2gb RAM (μονιμως τρεχει το facebook στο background και το chrome με απειρα tabs) καλο θα ηταν να αγορασεις και ενα κρανος... 1
sils Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, samsunglife είπε Εννοείται! Και όχι μόνο λόγω του πλαστικού. 5.5αρι, snapdragon 650, 3gb ram και κυρίως 4000 mAh μπαταρία! Μεγαλη μπαταρια σε πιο ενεργοβορο επεξεργαστη συν μεγαλυτερη οθονη. Σημερα το είδα απο κοντα στην θαλασσα μια χαρα κινητο φαίνεται . 7 ώρες πριν, default είπε Κοιτα, μετα απο 2 χρονια η μπαταρια θα εχει πεσει. οποτε αυτο δεν ειναι το προβλημα. Κρινοντας απο την δικα μου γυναικα ομως 5αρα οθονη και 2gb RAM (μονιμως τρεχει το facebook στο background και το chrome με απειρα tabs) καλο θα ηταν να αγορασεις και ενα κρανος... Ποτε δεν ειχα προβληματα στα Android ακομα και οταν ειχαν μνημη 512 εαν ηταν απο επώνυμους κατασκευαστες.
AntiCambeR Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 18 ώρες πριν, kpapageo1 είπε Μεταβαση απο s5 mini σε αυτο θεωρειται αναβαθμιση? Περισσοτερο το σκεφτομαι για την καμερα. Το Redmi 4A έχει καλύτερα χαρακτηριστικά.Το κυριότερο είναι η Ram.Ισως όμως η κάμερα του S5 mini να είναι ίδια η καλύτερη,ασχέτως αν είναι λιγότερα MP. Επίσης το ηχείο,το ακουστικό και το μικρόφωνο στο Samsung είναι καλό. Στο Redmi 4A δεν ξέρω αν είναι.Επίσης από Amoled πας σε Ips και μπορεί να σου φανεί κατώτερη. Για καλύτερη κάμερα πας σε πιο ακριβό κινητό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα