Ts Cherryman Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Τον τελευταίο καιρό με βασανίζει ένα bug όσον αφορά το Skype και τον ήχο των υπόλοιπων εφαρμογών. Για κάποιο περίεργο λόγο (magic...) όταν μιλάω στο Skype, ήχοι από κάποιες άλλες εφαρμογές που έχω ανοιχτές θα χαμηλώσουν αυτόματα. BTW έχω ρυθμίσει τα windows ώστε να μην χαμηλώνουν άλλους ήχους όταν αναγνωρίζουν κάποιον ήχο τύπου communication. Το θέμα είναι ότι το Skype είναι σαν να το αγνοεί. Κάθε φορά που θα είμαι σε κλήση στο Skype και έχω ανοιχτό κάποιο παιχνίδι απο πίσω, αμέσως το χαμηλώνει κατα πολύ (νομίζω κατα 50% περίπου). Το περίεργο είναι ότι δεν το κάνει με Mozilla, Spotify ή τίποτα άλλο, κυρίως με παιχνίδια έχω θέμα και το bug καμιά φορά πιάνει και άλλη όχι, αν κάποιος στην συνομιλία στείλει κάνα μνμ παίζει να ξεμπαγκάρει, αν κάνω alt +tab παίζει να ξανα μπαγκάρει, είναι πολύ περίεργο πραγματικά... Με Discord δεν έχω κανένα θέμα για παράδειγμα. Help guys! Υ.Γ. Το bug αυτό μου ξεκίνησε όταν μπήκε το τελευταίο update των Windows και υποπτεύομαι πως κάτι με αυτό έχει να κάνει. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από Ts Cherryman
mr.robot Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Στις 18/5/2018 στις 4:54 ΜΜ, Ts Cherryman είπε Τον τελευταίο καιρό με βασανίζει ένα bug όσον αφορά το Skype και τον ήχο των υπόλοιπων εφαρμογών. Για κάποιο περίεργο λόγο (magic...) όταν μιλάω στο Skype, ήχοι από κάποιες άλλες εφαρμογές που έχω ανοιχτές θα χαμηλώσουν αυτόματα. BTW έχω ρυθμίσει τα windows ώστε να μην χαμηλώνουν άλλους ήχους όταν αναγνωρίζουν κάποιον ήχο τύπου communication. Το θέμα είναι ότι το Skype είναι σαν να το αγνοεί. Κάθε φορά που θα είμαι σε κλήση στο Skype και έχω ανοιχτό κάποιο παιχνίδι απο πίσω, αμέσως το χαμηλώνει κατα πολύ (νομίζω κατα 50% περίπου). Το περίεργο είναι ότι δεν το κάνει με Mozilla, Spotify ή τίποτα άλλο, κυρίως με παιχνίδια έχω θέμα και το bug καμιά φορά πιάνει και άλλη όχι, αν κάποιος στην συνομιλία στείλει κάνα μνμ παίζει να ξεμπαγκάρει, αν κάνω alt +tab παίζει να ξανα μπαγκάρει, είναι πολύ περίεργο πραγματικά... Με Discord δεν έχω κανένα θέμα για παράδειγμα. Help guys! Υ.Γ. Το bug αυτό μου ξεκίνησε όταν μπήκε το τελευταίο update των Windows και υποπτεύομαι πως κάτι με αυτό έχει να κάνει. αχ αυτο το update εφερε αρκετα bug .. νομιζω υπαρχει δυνανοτητα να πας πισω το συστημα και να μην εγκαταστησεις το update ποτε .. αλλα και ισως να σε υποχρεωσει .. μηπως περασες καποιο driver για τον ηχο και εγινε καποια πατατα εκει μεσα; εκανες καποια ρυθμιση; κοιταξε να κανεις ολες τις ρυθμισεις του ηχου απο το υπολογιστη οπως ηταν αρχικα .. κανω επανεγκατασταση το skype. ελπιζω να βοηθησα.
Ts Cherryman Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Τελικά κάτι κατάφερα. Δεν μου το κάνει τώρα πιά (μην το γρουσουζέψω όμως ). Απενεργοποίησα όλους τους ήχους απο το Skype (κλήσης, συνομιλίας, μηνύματος κ.τ.λ.) και απενεργοποίησα και το Game DVR των Windows. Ελπίζω να μην μου ξανα εμφανιστεί. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα