stefan123 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Καλησπέρα...Ψάχνοντας για αλλαγη οθόνης και digitizer για εν λόγω τάμπλετ κατέληξα στα 160 ευρώ και αναμονή δεκαπέντε ημερών σε κάποιο service...Στα περισσότερα βέβαια ήθελαν πάνω από 250 ευρώ οπότε δεν συμφέρε...Γιατί τόσο ακριβή αυτή η επισκευή σε ένα τόσο παλιό τάμπλετ,και τι να προσέξω όταν το παραλάβω σε λίγες μέρες που θα με καλέσουν να το πάρω?
jp77s Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Η επισκευή είναι τόσο ακριβή γιατί αν θέλεις να πάρεις καλύτερο tablet από αυτό, θα πρέπει να πάρεις αναγκαστικά το z4 που κοστίζει 300 ευρώ μεταχειρισμένο.
nikos903 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 To ανταλλακτικό έχει ένα 100ρικο, πόσο να πάρει και αυτός που θα το αλλάξει + ΦΠΑ κτλπ κτλπ. 160 λογική τιμή μου φαίνεται, μην σου πω φθηνή, για τα Ελληνικά δεδομένα Όπως και να έχει πάρε βάλε ένα tempered glass εσύ μετά γιατί αν είναι aftermarket το γυαλί δεν ξέρεις αν είναι καλό και μπορεί να σπάει για πλάκα ή να κάνει γρατζουνιές με τον καιρό.... Τι να προσέξεις; Δες να έχει κάτσει καλά το γυαλί γύρω γύρω στο τάμπλετ και να δουλεύει το πάνελ Πέραν αυτού τι άλλο να κάνεις; Και τα χρώματα, δεν ξέρω τι πάνελ θα σου βάλει αλλά πολλές φορές δεν είναι σαν της πρώτης οθόνης, νομίζω βέβαια έχει κάτι επιλογές στις ρυθμίσεις που το μαζεύεις λίγο, δεν θεωρείται βλάβη αυτό βέβαια, απλά είναι πάνελ άλλου κατασκευαστή άρα... Λογικά όπως το βλέπω οι άλλοι σου λέγανε 250 με γνήσιο ανταλλακτικό και αυτός 150 με τρίτου κατασκευαστή.
stefan123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Οπότε βλέποντας και κάνοντας...πάντως και αυτό πολύ εύκολα έσπασε....Ίσως να το είχε ξαναλλαξει αυτός που το αγόρασα πριν λίγους μήνες στα 120 ευρώ...Τελικά τα κινέζικα ταμπλετ με 30-40 ευρώ επισκευάζονται αλλά χάνεις σε άλλα θέματα...Ότι πληρώσεις παίρνεις σε αυτή την ζωή...
nikos903 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 To πολύ εύκολα είναι σχετικό, έχε στα υπόψιν οτι δεν έχει gorilla αυτό, γενικά σπάει "εύκολα", αλλά αν είναι άλλου κατασκευαστή απλά υπάρχει περίπτωση να είναι ακόμα πιο εύθραυστο απο αυτό που είχε απο την SONY. Υπάρχουν και tablets με φθηνότερα ανταλλακτικά αλλά ποιος τα κοιτάει αυτά όταν αγοράζει κάτι; Χαρακτηριστικά κοιτάμε όλοι. Δες πχ το Chuwi Hi10 Pro (δεν ξέρω αν λογίζεται ίδια κατηγορία αλλά πάνω κάτω πες...), σε αυτό αλλάζει σκέτο το γυαλί και σκέτη η lcd με κόστος ανταλλακτικού 35€ και 40€. Ή το lenovo TB-X704F, πακέτο lcd digi στα 40~. Γενικά είναι μπερδεμένη υπόθεση. Καλή τύχη με το sony
stefan123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Καλά στην χειρότερη το βάζω αγγελία και με 150 ευρώ το πουλάω σχετικά εύκολα...Είχα ένα archos childpad 10.1 σκυλι μαύρο..3 χρόνια δεν καταλάβαινε τίποτα μέχρι που το πάτησε νταλίκα και παρέδωσε...Το bitmore που είχα μετά σε κάθε πτώση κάτι πάθαινε...είχα πάρει εργολαβία το service της infoquest...Άθλια τάμπλετ γενικά αυτά... 1
stefan123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Tελικα περιμένοντας τόσες μέρες το service να φέρει το ανταλλακτικό είδα σε παρόμοια λεφτά να το πουλάνε στις αγγελίες... Να χτυπήσω αυτό η να περιμένω το επισκευασμενο όταν και άμα έρθει και με τι οθόνη θα έρθει;Στην τελική αν πάρω αυτό και αργήσουν πολύ τους το χαριζω...Τι λέτε;
nikos903 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Αμα είναι να πάρεις άλλο γιατί να συνεχίσεις όμως στο Ζ2? Με τόσα λεφτά δεν παίρνεις τίποτα καλύτερο / νεότερο; Πέραν αυτού αν δεν του έχει αλλάξει πάνελ αυτός που το πουλάει και είναι σε καλή κατάσταση το τάμπλετ γενικά καλύτερα σου έρχεται ναι, δεν αντιλέγω. Αλλά το κακό με τα μεταχειρισμένα είναι οτι δεν ξέρεις αν έχουν κάποιο θέμα που θα σου το εμφανίσει σε μια ώρα/μέρα/βδομάδα/μήνα. Και μετά να μείνεις με 2 Ζ2 και 330€ πληρωμή δεν λέει.... Απο την μια αν το βιάζεσαι οκ, τι να κάνεις, απο την άλλη αν δεν το θες άμεσα καλύτερα θα έλεγα περίμενε το άλλο και αν σου αρέσει / δεν σου αρέσει κράτα το / σούταρε το.
stefan123 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Τελικά μετά από τόσες μέρες ακόμα περιμένω να μου φτιάξουν..Οι 15 μέρες έχουν γίνει κοντά 40 και βλέπουμε..Οι δικαιολογίες πάμπολλες...Από λάθος παραγγελία ανταλλακτικού μέχρι ανταλλακτικό που τους ήρθε χαλασμένο..Μερικά service είναι πολύ τραγικά..Δεν το πήγαινα στον αραπακο στην Ομόνοια να το είχα στο τσακ μπαμ και με τα μισά λεφτά?Αλλά όχι ήθελα το επίσημο στο μωλ που όλα φτιάχνονται... Περαστικά μου...
nikos903 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Αν πήραν το ανταλλακτικό απο Κίνα μεριά τότε ο χρόνος παραλαβής του είναι απο 15 μέχρι 45 μέρες. Αν σου βάλουν γνήσιο πάνελ ας περιμένεις και λίγο παραπάνω πάντως. Ο τυπάς στην Ομόνοια δεν ξέρω αν έχει έτοιμο ανταλλακτικό, δεν στοκάρουν όλοι όλα τα πάνελ που υπάρχουν.
stefan123 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Τουλάχιστον να έλεγαν ότι μπορεί να πάρει μέχρι 2 μήνες να κάνω το κουμάντο μου και όχι 15 μέρες το αργότερο...Ας ελπίσουμε ότι από βδομάδα θα το παρω,εκτός αν τους την πέσουν τίποτα εξωγήινοι πάλι και τους κλέψουν το ανταλλακτικό...τι να πω.......
nikos903 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Κανένας δεν λέει το maximum, όλοι το minimum λένε. Good luck... Και υπομονή...
postfire Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 73e εχει η οθονη+digitizer απο ελλαδα λιγο να πιανουν τα χερια σου και με λιγη βοηθεια απο yputube την αλλαζες μονος σου 160 ειναι παρα πολλα https://www.iphonego.gr/main/index.php?route=product/product&product_id=396656
nikos903 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δεν είναι αυτό το πάνελ. Ελλάδα δεν το βρίσκει (απο όσο έψαξα τουλάχιστον). Έξω το πιο φθηνό είναι αυτό: link Μετά υπολόγισε οτι παίζει να περάσει τελωνείο (10 ίντσες είναι, το πιο πιθανό είναι να το σταματήσουν) άρα θα πάει + 30 απο εκεί, άρα ένα 100ρικο το πάνελ μόνο του (ή αν το θέλει γρήγορα απο Αγγλία στα ίδια χρήματα). Μετά κόλλα δεν ξέρω αν θα έχει το πάνελ, πες άλλα 10€ απο εκεί, περαστικά να μην είναι κανένα 20ρικο; 120, και μετά 24% ΦΠΑ πάει 150 χωρίς πολλά πολλά, για μένα τα 160 δεν είναι παράξενη τιμή, αντιθέτως μια χαρά μου φαίνεται.
seithan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ενδεικτικά, απο Αρβατο μου ζητούσαν 230€. Τελικά μου κόστισε 200. Γενικά είναι πανάκριβη η επισκευή τους (και δεν προτείνω με τιποτα την Αρβατο, κακοί επαγγελματίες) . Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από seithan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα