TechnoV Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 17 λεπτά πριν, kostasbm είπε αυτο το νουμερο ειναι ποιοτητα η ισχυς σηματος???? 45 θα εννοουσε τη κλιση προφανως... Ποιότητα παντού έχω 100%. Ισχύς έχω 78 στα κανάλια της μιας συχνότητας(αυτά που χαλάνε με ασύρματο) και 71% σε αυτά που δε χαλάνε με τίποτα.
venturis Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, TechnoV είπε Ποιότητα παντού έχω 100%. Ισχύς έχω 78 στα κανάλια της μιας συχνότητας(αυτά που χαλάνε με ασύρματο) και 71% σε αυτά που δε χαλάνε με τίποτα. Ξέχασα να σου πω,πως ενδεχομένως και το καλώδιο που κατεβαίνει απο το πιάτο να σου κάνει την ζημιά.Αν δεν είναι καλής ποιότητας,αν έχει φθαρεί και αν δεν έχει ποιοτική θωράκιση μπορεί ανετότατα να είναι αυτό η αιτία που εισέρχονται παρεμβολές στο δορυφορικό. Ξεκινάς απο το κεντράρισμα του πιάτου,αλλάζεις το καλώδιο βάζοντας ένα ποιοτικότερο και μετά αν το πρόβλημα συνεχίζεται λαμβάνεις μέτρα όσον αφορά το ασύρματο,δηλαδή απομάκρυνση της βάσης ή αγορά κάποιου άλλου Θα αγοράσεις ένα ομοαξονικό καλώδιο που ο εσωτερικός αγωγός του να είναι πάνω απο 1 χιλιοστό διάμετρο και να έχει ενισχυμένη θωράκιση.Κοστίζει παραπάνω απο 1 ευρώ και κάτι το μέτρο αλλά θα σου κάνει άψογη δουλειά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα