Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες, κοντεύω να φλιπαρω. Έχω ΟΤΕ τιβι κ ένα Panasonic ασύρματο. Μόλις μπαίνει ρεύμα κ με καλουνε ή το ανοίγω κάνει παράσιτα ο ΟΤΕ τιβι. Μόλις βγάζω το ασύρματο από πρίζα κ βάζω παραδοσιακό σταθερό χωρις ρεύμα δουλεύουν όλα ρολόι.

Είμαι έτοιμος να ξηλωσω γυψοσανίδες. 😖

Επεξ/σία από TechnoV
Δημοσ.

τι τιβι εχεις???σμαρτ συνδεμενη με wifi μηπως?? δοκιμασε με λαν καλωδιο

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, keravnos21 είπε

Αν μπορεις βρες απο κανενα φιλο κανενα αλλο ασυρματο και δοκιμασε για αρχη

Έβαλα κ ένα δεύτερο παλιο Panasonic τα ιδια κάνει.

9 λεπτά πριν, kostasbm είπε

τι τιβι εχεις???σμαρτ συνδεμενη με wifi μηπως?? δοκιμασε με λαν καλωδιο

Με lan την έχω συνδεδεμένη.

Δημοσ.

η πριζα που παιρνεις λαν ειναι μαζι με τηλεφωνου ??

το προβλημα προεκυψε αποτομα η εχεις κανει καινουργια εγκατασταση η πηρες καινουργια τηλεοραση η κατι αλλο

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, kostasbm είπε

η πριζα που παιρνεις λαν ειναι μαζι με τηλεφωνου ??

το προβλημα προεκυψε αποτομα η εχεις κανει καινουργια εγκατασταση η πηρες καινουργια τηλεοραση η κατι αλλο

Κλασσικά με σπλιτερακι είμαι. Φεύγει από τοίχο,σπλιτερακι,ρούτερ και τηλ. Τα παράσιτα δεν τα κάνει σε όλα τα κανάλια. Στα περισσότερα δεν χαλάει κ ας έχω το ασύρματο. Είναι καμιά 10αρια που παίζουν μάλλον σε άλλη συχνότητα κ χαλάει. Με κλασσικό τηλ χωρίς μετασχηματιστή δουλεύουν όλα κομπλέ.

Δημοσ.

Αν ο συλλογισμός μου είναι σωστός τότε τα κανάλια π.χ. Cosmote Sport 6 HD,National Geographic HD,ERT 2 και όλα εκείνα που βρίσκονται
στην 12476 H θα έχουν πρόβλημα.Μια άλλη συχνότητα που θα παρουσίαζει πρόβλημα θα είναι η 12399 H που έχει τα κανάλια Delta TV,Blue Sky,Cosmote Sport 2 HD κ.τ.λ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, venturis είπε

Αν ο συλλογισμός μου είναι σωστός τότε τα κανάλια π.χ. Cosmote Sport 6 HD,National Geographic HD,ERT 2 και όλα εκείνα που βρίσκονται
στην 12476 H θα έχουν πρόβλημα.Μια άλλη συχνότητα που θα παρουσίαζει πρόβλημα θα είναι η 12399 H που έχει τα κανάλια Delta TV,Blue Sky,Cosmote Sport 2 HD κ.τ.λ

Σωστός. Αυτά κάνουν νερά όταν έχω το ασύρματο τηλ. Τα πρώτα που είπες, ερτ2,ερτ3,national hd,cosmote sport5,6 κτλ.

Επεξ/σία από TechnoV
Δημοσ.

12476(συχνότητα πακέτου)-10600(συχνότητα τοπικού ταλαντωτή LNB)=Τελική συχνότητα στο tuner του δέκτη 1876Mhz

Ασύρματα Τηλέφωνα DECT 6.0
Στην Ευρώπη οι συσκευές DECT λειτουργούν στις συχνότητες 1880 –1900 MHz για επικοινωνία μεταξύ πομπού και δέκτη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, venturis είπε

12476(συχνότητα πακέτου)-10600(συχνότητα τοπικού ταλαντωτή LNB)=Τελική συχνότητα στο tuner του δέκτη 1876Mhz

Ασύρματα Τηλέφωνα DECT 6.0
Στην Ευρώπη οι συσκευές DECT λειτουργούν στις συχνότητες 1880 –1900 MHz για επικοινωνία μεταξύ πομπού και δέκτη

Δηλαδή τι κάνω; Αν θες κατατοπίσε με.

Επεξ/σία από TechnoV
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, TechnoV είπε

Δηλαδή τι κάνω; Αν θες κατατοπίσει με.

Κρατησε όσο πιο μακριά μπορείς την βάση του ασύρματου με τον δέκτη του οτε.Αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα δοκίμασε άλλες συσκευές
ασυρμάτων που ενδεχομένως να εκπέμπουν σε χαμηλότερη ισχύ.

Επιπλεόν μπορεί το πιάτο να έχει φύγει ελάχιστα απο την θέση του,να έχει χάσει σήμα με αποτέλεσμα το ασθενές δορυφορικό σήμα που φτάνει
στον δέκτη να ταπώνεται απο το σήμα του τηλεφώνου.Τσέκαρε το πιάτο αν είναι κεντραρισμένο

• Like 1
Δημοσ.

οπως ειπε και ο venturis κοιταξε το πιατο αν εχεις οργανακι η φωναξε το τεχνικο αν δε στοιχιζει μια περιουσια...τα πιατακια ειναι μικρα θα τα προτιμουσα στο 1 μετρο αλλα αυτα εχουν αυτα δινουν

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostasbm είπε

οπως ειπε και ο venturis κοιταξε το πιατο αν εχεις οργανακι η φωναξε το τεχνικο αν δε στοιχιζει μια περιουσια...τα πιατακια ειναι μικρα θα τα προτιμουσα στο 1 μετρο αλλα αυτα εχουν αυτα δινουν

Πιο πολύ πιστεύω είναι τα παράσιτα του τηλ παρά το πιάτο. 78 τις εκατό τα πιάνω. Ο τεχνικός προχτές έφυγε κ μου είπε το πιάτο είναι καμπάνα,45 μοίρες κτλ. Δηλαδη δεν το πείραζε με την καμιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε το πακέτο το λαμβάνεις  από τις 9° μοίρες και αν θέλεις να δεις αν το σήμα είναι καμπάνα πας στα settings του δέκτη σου στις πληροφορίες σήματος.

Τώρα αν για 80αρι πιάτο το σήμα ποιότητας είναι κάτω από 70 τότε πάρε το δέκτη και την τηλεόραση ανέβα ταράτσα κσι κάντο μόνος σου.

Αν το πετύχεις αυτό που σου είπα τότε ψαχνεσε για τηλεφωνία.

Οτιδήποτε άλλο είναι χάσιμο χρόνου χρημάτων ...

Επεξ/σία από sakisvele
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TechnoV είπε

Πιο πολύ πιστεύω είναι τα παράσιτα του τηλ παρά το πιάτο. 78 τις εκατό τα πιάνω. Ο τεχνικός προχτές έφυγε κ μου είπε το πιάτο είναι καμπάνα,45 μοίρες κτλ. Δηλαδη δεν το πείραζε με την καμιά.

αυτο το νουμερο ειναι ποιοτητα η ισχυς σηματος????  45 θα εννοουσε τη κλιση προφανως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...