greed Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Καλησπέρα. Με πηρανε απο wind για vdsl 50mbps στα 28€. Να το βαλω; Τωρα εχω 24mpbs αλλα πιανω 4mbps.. παιζει να δουλεψει στα 50; Μου λεει εχουν βαλε vdsl στη περιοχη μου.. αλλα εγω ακομα πιανω 4?
jkoukos Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Προφανώς μιλάνε για VDSL από καμπίνα, οπότε ναι θα τα πιάνεις αν ισχύει αυτό. Όχι, το ότι παρέχεται VDSL από καμπίνα δεν αλλάζει τίποτα απολύτως στις συνδέσεις ADSL που εξακολουθούν να παρέχονται από το αστικό κέντρο, με ότι επίδραση έχειι στην ταχύτητα συγχρονισμού λόγω απόστασης. 1
greed Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μαλιστα αρα ειναι καλη η προσφορα; Μου ειπαν πως θα μου στειλουν σε email το συμβολαιο και μεχρι αυριο θα πρεπει να κλικαρω και να τους το στειλω. Βεβαια ακομα δεν μου εχει ερθει κατι. Μπηκαα λιγο στο site της wind και βλεπω 200€ κοστος ενεργοποιησης. Δεν με ενημερωσαν για κατι τετοιο.. :/
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 200 ευρω κοστος ενεργοποιησης δεν γινεται.κατι ειδες λαθος εκτος αν ειδες κανα προπληρωμενο πακετο 23 minutes ago, greed said: Μαλιστα αρα ειναι καλη η προσφορα; Μου ειπαν πως θα μου στειλουν σε email το συμβολαιο και μεχρι αυριο θα πρεπει να κλικαρω και να τους το στειλω. Βεβαια ακομα δεν μου εχει ερθει κατι. Μπηκαα λιγο στο site της wind και βλεπω 200€ κοστος ενεργοποιησης. Δεν με ενημερωσαν για κατι τετοιο.. :/ και ναι αφου εχεις 4 mbit τωρα αξιζει να πας σε 30 αρι ή 50 αρι γιατι θα παρεις απο το Kv και λογικα θα τα πιανεις χωρις θεμα.για να παρεις τα max καλο ειναι να εχεις κανει και αυτο. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf 1 hour ago, greed said: Καλησπέρα. Με πηρανε απο wind για vdsl 50mbps στα 28€. Να το βαλω; Τωρα εχω 24mpbs αλλα πιανω 4mbps.. παιζει να δουλεψει στα 50; Μου λεει εχουν βαλε vdsl στη περιοχη μου.. αλλα εγω ακομα πιανω 4? εφοσον υπαρχει kv βεβαια μπορεις να βαλεις οποια εταιρεια θες.cosmote,vodafone,forthnet,wind. σε ολες τις περιπτωσεις απο το ιδιο Kv θα παρεις οποιου και αν ειναι (vodafone,wind,cosmote) 1
jkoukos Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, greed είπε Μπηκαα λιγο στο site της wind και βλεπω 200€ κοστος ενεργοποιησης. Δεν με ενημερωσαν για κατι τετοιο.. :/ Η αλήθεια είναι ότι αναφέρεται αυτό το ποσό στο νέο τιμοκατάλογο και προφανώς έχουν αυτή την τιμή για λόγους εγγύησης. Αν ήδη έχεις σύνδεση ADSL Wind και αναβαθμίσεις σε VDSL, δεν πληρώνεις κάτι για ενεργοποίηση αφού ήδη είναι ενεργή η γραμμή. Απλά υπάρχει ένα τέλος μετατροπής της σύνδεσης που είναι από 0€ έως 25€, ανάλογα ποιο πακέτο έχεις και σε ποιο πας. Αν από την άλλη είσαι νέος πελάτης, τότε αυτή την εποχή δεν πληρώνεις κάτι για ενεργοποίηση διότι το έχουν προσφορά. Αναφορά σε κείμενο Τα τέλη ενεργοποίησης για νέους πελάτες σταθερής είναι δωρεάν για ενεργό και ανενεργό βρόχο.
NikosKallithea Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Εγω θα σου ελεγα να σιγουρευτείς 100% οτι θα πας σε καμπίνα vdsl πριν κάνεις το οτιδήποτε με την wind, γιατί μετα την υπογραφη σου θα είναι πολυ αργά
minim3 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 εγω μολις εβαλα και πηγα απο τα 11 στα 50 καμπανα. οποτε αξιζει να το δοκιμασεις. μπορεις να δεις το θεμα μου παρακατω.
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 18 hours ago, NikosKallithea said: Εγω θα σου ελεγα να σιγουρευτείς 100% οτι θα πας σε καμπίνα vdsl πριν κάνεις το οτιδήποτε με την wind, γιατί μετα την υπογραφη σου θα είναι πολυ αργά για να πιανει 4 μαλλον ειναι μακρυα απο το αστικο κεντρο οποτε δυσκολο να παρει απο εκει.βεβαια για σιγουρια καλο θα ηταν να μας πει αν ειναι κοντα στο αστικο κεντρο η ακομα καλυτερα να μας δειξει τα χαρακτηριστικα της γραμμης για να αποκλεισουμε οτι κατι φταιει σε καλωδιωση και εχει χαμηλο sync
greed Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Τιποτα δεν φταιει στο σπιτι μου. Πριν λιγους μηνες εγινε η ενεργοποιηση. Μετρησε ο τεχνικος τη γραμμη εξω απο το σπιτι 4800. Στο ρουτερ 4200 κλπ. Ειναι 3 χιλιομετρα μακρια μου το κεντρο. Οπως και να εχει μαλλον ηταν απατεωνες. Δεν μου στειλανε το email ουτε με ξανα πηραν τηλεφωνο. Πως μπορω να ειμαι σιγουρος πως θα με βαλουν σε καμπινα vdsl?
jkoukos Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Για τον απλό λόγο ότι σε τέτοια απόσταση δεν παίζει το VDSL στις μεγάλες ταχύτητες. Πάνω από τα 1200 περίπου μέτρα είναι το ίδιο με το ADSL.
greed Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Ναι αλλα λενε πως εχουν βαλει καμπινα στη περιοχη μου. μπηκα στο vdsl map και εχει μια ειναι η αληθεια αλλα δεν ξερω απο ποια απο τις δυο θα μου δωσουν.
jkoukos Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Από αυτή με την οποία συνδέεται η οικοδομή σου, που μπορεί να μην είναι καμία από αυτές που είδες στον χάρτη.. Στον κατανεμητή της οικοδομής υπάρχει ένα 3ψήφιος αριθμός που αντιστοιχεί στην καμπίνα με την οποία συνδέεται.
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 On 19/05/2018 at 16:37, greed said: Ναι αλλα λενε πως εχουν βαλει καμπινα στη περιοχη μου. μπηκα στο vdsl map και εχει μια ειναι η αληθεια αλλα δεν ξερω απο ποια απο τις δυο θα μου δωσουν. στον κατανεμητη/box υπαρχει συνηθως κατι το οποιο λεει πχ κκ 134 13-15.το πρωτο τριψηφιο ειναι ο αριθμος kv/καφαο που πεφτεις οποτε ψαχνεις να το βρεις τριγυρω σου και τα αλλα νουμερα ειναι οι ρεγκλετες που δεν σε ενδιαφερει στην παρουσα φαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα