Ghost007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, kostaskiou είπε Δλδ η οθονη δεν ανοιγει απο αυτα τα καλωδια? αληθεια τωρα? Αρα ο ανταπτορας που πηρα δουλευει κανονικα ετσι? η οθονη δεν ανοιγει γιατι δεν ανοιγει η καρτα καν..δεν περνει ρευμα..τι να σου δειξει η οθονη.. ο ανταπτορας πιθανων θα δουλευει αλλα δεν ειναι οτι καλυτερο..καλυτερα ειναι με hdmi...
kostaskiou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους σας! Πραγματικα η βοηθεια σας ηταν πολυτιμη. Ελπιζω να δουλευει, και παλι ευχαριστω. 1
mixalis95320 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Αν δεν εχει καποιο προβλημα η καρτα σου τοτε με το σωστο τροφοδοτικο θα δουλεψει, δεν υπαρχει λογος να "ελπιζεις" σε τιποτα. Αν γινουν ολα οπως πρεπει θα λειτουργισουν σωστα. Καλη συνεχεια!😉 1
Sheogorath Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Το τροφοδοτικό είναι 99% HEC Windmill 385 (είχα κάποτε δυο). Σκυλιά. Δεν είναι no name. Δεν βγάζει 8πινο, είναι με μολεξ ανταπτορα λογικά. Για αυτό λείπουν καλώδια. Η σειρά 900 υποστήριζε κανονικά αναλογική έξοδο, από την 1000 το κόψανε. Μου βρωμάει χαλασμένη κάρτα. Αλλά ας δοκιμάσει με το akasa γιατί μπορεί να καταλαβαίνει ότι λείπουν καλώδια. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από Sheogorath 1
kostaskiou Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 13 ώρες πριν, Sheogorath είπε Το τροφοδοτικό είναι 99% HEC Windmill 385 (είχα κάποτε δυο). Σκυλιά. Δεν είναι no name. Δεν βγάζει 8πινο, είναι με μολεξ ανταπτορα λογικά. Για αυτό λείπουν καλώδια. Η σειρά 900 υποστήριζε κανονικά αναλογική έξοδο, από την 1000 το κόψανε. Μου βρωμάει χαλασμένη κάρτα. Αλλά ας δοκιμάσει με το akasa γιατί μπορεί να καταλαβαίνει ότι λείπουν καλώδια. Μου λες οτι αυτος που μου την πουλησε με δουλεψε για τα καλα? :Ρ
Sheogorath Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, kostaskiou είπε Μου λες οτι αυτος που μου την πουλησε με δουλεψε για τα καλα? :Ρ Δεν θα ήταν η πρώτη φορά εδώ μέσα. Δοκίμασε και με μεγαλύτερο τροφοδοτικό, και αν όχι, φταίει η κάρτα.
kostaskiou Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Η καρτα φαινεται ολοκαινουργια και δεν ειδα καμια γρατσουνια η κατι τετοιο...Παρηγγειλα 8πιν molex να δω αν φταινε τα 2 καλωδια που λειπουν και αν φταινε θα παραγγειλω τροφοδοτικο μαλλον.. Και οντως το τροφοδοτικο μου ειναι 385 WindMill που το καταλαβες :Ρ αλλα δεν νομιζω να φταινε τα 15 watt η καρτα καιει 250 - 350 απο παιχνιδια τσπ θα δειξει Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από kostaskiou
mixalis95320 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Δεν θα ήταν η πρώτη φορά εδώ μέσα. Δοκίμασε και με μεγαλύτερο τροφοδοτικό, και αν όχι, φταίει η κάρτα. http://hecgroupusa.com/products/switching-power-supply/retail-power-supply/windmill-pro-385/ Αυτο εδω ειναι?
kostaskiou Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, mixalis95320 είπε http://hecgroupusa.com/products/switching-power-supply/retail-power-supply/windmill-pro-385/ Αυτο εδω ειναι? Ναι αυτο ειναι :Ρ Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από kostaskiou
mixalis95320 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Με 216w στην 12v....δεν πας μακρια εν ετη 2018. Οτι τροφοδοτικο και να ειχε απο την στιγμη που λειπουν καλωδια δεν θα δουλεψει. Καλο θα ηταν να περνουμε τα πραγματα με την σειρα και να μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα περι χαλασμενης καρτας. Οχι δεν δεν στεκει, αλλα στην παρουσα φαση πρεπει πρωτα να της δωσεις το ρευμα που θα επρεπε να εχει και μετα πας στο επομενο βημα... Σαν να λεμε το αμαξι θελει αλλαγη κηνητηρα διοτι δεν περνει μπρος ενω ξερουμε οτι δεν εχει βενζινη μεσα στο ντεποζιτο. 😯 1
Sheogorath Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, mixalis95320 είπε Με 216w στην 12v....δεν πας μακρια εν ετη 2018. Οτι τροφοδοτικο και να ειχε απο την στιγμη που λειπουν καλωδια δεν θα δουλεψει. Καλο θα ηταν να περνουμε τα πραγματα με την σειρα και να μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα περι χαλασμενης καρτας. Οχι δεν δεν στεκει, αλλα στην παρουσα φαση πρεπει πρωτα να της δωσεις το ρευμα που θα επρεπε να εχει και μετα πας στο επομενο βημα... Σαν να λεμε το αμαξι θελει αλλαγη κηνητηρα διοτι δεν περνει μπρος ενω ξερουμε οτι δεν εχει βενζινη μεσα στο ντεποζιτο. 😯 Μα είπα να δοκιμάσει άλλο τροφοδοτικό πρώτα. Αλλά θα έπρεπε να ανοίγει. Σε idle δεν τραβάει όλο το σύστημα πάνω από 100-120 βαττ. Εχω βατόμετρο και έχω μετρήσει καμία δεκαριά μηχανήματα. Υπαρχει περιπτωση απλώς να καταλαβαίνει ότι λείπουν καλώδια, και δεν ανοίγει. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από Sheogorath @@ Τ9
kostaskiou Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Σας ευχαριστω για την σιγουρια σας με κανει να νιωθω πιο σιγουρος
mixalis95320 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Μα είπα να δοκιμάσει άλλο τροφοδοτικό πρώτα. Αλλά θα έπρεπε να ανοίγει. Σε idle δεν τραβάει όλο το σύστημα πάνω από 100-120 βαττ. Εχω βατόμετρο και έχω μετρήσει καμία δεκαριά μηχανήματα. Υπαρχει περιπτωση απλώς να καταλαβαίνει ότι λείπουν καλώδια, και δεν ανοίγει. Δεν εχει να κανει με θεμα idle η οχι, Δεν λειτουργει ετσι μια καρτα, απο ολα τα καλωδια περνει ρευμα, απο την πρωτη στιγμη. Δεν περνει πρωτα απο αυτο, μετα απο το αλλο και οταν χρειαστει απο το αλλο...δεν παει ετσι.
Sheogorath Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, mixalis95320 είπε Δεν εχει να κανει με θεμα idle η οχι, Δεν λειτουργει ετσι μια καρτα, απο ολα τα καλωδια περνει ρευμα, απο την πρωτη στιγμη. Δεν περνει πρωτα απο αυτο, μετα απο το αλλο και οταν χρειαστει απο το αλλο...δεν παει ετσι. Εγώ πάλι ξερω ότι το 12v plane είναι κοινό. Μια στρώση στο pcb. Εκτός αν διαβάζει τα sense στο 8πινο. Μόνο αυτό. Btw ποτε δεν είπα το φορτώνει ένα ένα τα καλώδια. Απλώς φορτώνει συνολικά λίγο το τροφοδοτικό. Και έχει αρκετά βαττ για να την σηκώσει, ΑΝ δεν "διαβάζει" τα καλώδια.
mixalis95320 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 13 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Εγώ πάλι ξερω ότι το 12v plane είναι κοινό. Μια στρώση στο pcb. Εκτός αν διαβάζει τα sense στο 8πινο. Μόνο αυτό. Btw ποτε δεν είπα το φορτώνει ένα ένα τα καλώδια. Απλώς φορτώνει συνολικά λίγο το τροφοδοτικό. Και έχει αρκετά βαττ για να την σηκώσει, ΑΝ δεν "διαβάζει" τα καλώδια. Asus καρτες δεν ετυχε να δεις με τα πρασσινα - κοκκινα led πανω απο τα βυσματα? Απλα μου φαινεται περιεργο που δεν το εχεις δει ποτε αυτο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα