kostaskiou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 3 αξιολογησεις απ'οτι ειδα :Ρ δεν νομιζω να φταιει κατι αλλο εκτος απο κανα καλωδιο μονο η οθονη δεν δουλευει τι να πω οτι εγω ξερω απο αυτα αλλα αναγκαστικα πρεπει να φερω κανα τεχνικο να το δει. Αν και απ'οτι ειδα μονο η οθονη δν δουλευει αλλα τι να πω ειμαι ατυχος
Ghost007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kostaskiou είπε 3 αξιολογησεις απ'οτι ειδα :Ρ δεν νομιζω να φταιει κατι αλλο εκτος απο κανα καλωδιο μονο η οθονη δεν δουλευει τι να πω οτι εγω ξερω απο αυτα αλλα αναγκαστικα πρεπει να φερω κανα τεχνικο να το δει. Αν και απ'οτι ειδα μονο η οθονη δν δουλευει αλλα τι να πω ειμαι ατυχος τι να σου κανει ο τεχνικος...κανα φιλο σου δεν εχεις να την δοκιμασεις πανω η να βρεις κανα τροφοδοτικο αλλο να δοκιμασεις ? https://www.e-shop.gr/psu-akasa-ak-p550ag8-sl-es-550w-p-PER.805974 αμα θες δωσε ενα 30αρι και παρε αυτο και δοκιμασε και ο θεος βοηθος που λενε Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από Ghost007
kostaskiou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατι να φταιει το τροφοδοτικο δεν καταλαβαινω για 15?? Σοβαρα τωρα? Ηλπιζα να μην ηταν τοσο δυσκολο για μια συνδεση καρτας ελεος. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από kostaskiou
mixalis95320 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Εγω παλι η βλεπω να λειπουν καλωδια απο το 8πιν η ειναι οφθαλμαπατη.. 6 καλωδια μετραω, Απο κοκκινο σε κοκκινο μου φαινεται χαοτηκη η αποστατη παντως σε συγκριση με τα διπλα τα μαυρα του 6 πιν. 😥
mixalis95320 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 το 8πιν Εχει 8 καλωδια? δες το λιγο... Η δεν εχω πιει καφε η οντως ειναι λιγοτερα 😎
kostaskiou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαχαχα wtf οντως δεν εχει 1 καλωδιο λειπει lol. Αυτο ειναι προβλημα? Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από kostaskiou
mixalis95320 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Ωριστε και ο λογος που δεν δουλευει η καρτα σου.
nikos903 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, mixalis95320 είπε Εγω παλι η βλεπω να λειπουν καλωδια απο το 8πιν η ειναι οφθαλμαπατη.. 6 καλωδια μετραω, Απο κοκκινο σε κοκκινο μου φαινεται χαοτηκη η αποστατη παντως σε συγκριση με τα διπλα τα μαυρα του 6 πιν. 😥 Sense είναι αυτό που λείπει, δεν είναι απαραίτητο καλώδιο. Το παράξενο είναι που βάλανε κόκκινα καλώδια σε 12ρα γραμμή, κίτρινα είναι συνήθως.... Τα κόκκινα πάνε για 5v... Κανονικά.... TS γράψε μας απο τι αποτελείται το σύστημα, μητρική επεξεργαστή και τροφοδοτικό κατα βάση με τα μοντέλα τους και για το τροφοδοτικό δώσε και ηλικία. Με άλλη κάρτα γραφικών δουλεύει το σύστημα; Αν ναι με ποια; 1
kostaskiou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Για 1 καλωδιο ειναι δυνατον να μην δουλευει?
mixalis95320 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, nikos903 είπε Sense είναι αυτό που λείπει, δεν είναι απαραίτητο καλώδιο. Το παράξενο είναι που βάλανε κόκκινα καλώδια σε 12ρα γραμμή, κίτρινα είναι συνήθως.... Τα κόκκινα πάνε για 5v... Κανονικά.... TS γράψε μας απο τι αποτελείται το σύστημα, μητρική επεξεργαστή και τροφοδοτικό κατα βάση με τα μοντέλα τους και για το τροφοδοτικό δώσε και ηλικία. Με άλλη κάρτα γραφικών δουλεύει το σύστημα; Αν ναι με ποια; Και ομως εδω νομιζω εισαι λαθος. Το κενο που βλεπω εγω ειναι στην μεση και οχι στην ακρη για να ειναι sense. Ακομα και να ηταν ομως, ακρκετες καρτες το χρησιμοποιούν σαν γειωση και ειναι απαραιτητο για να λειτουργησουν. Οχι ολες ομως...
nikos903 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 2 sense έχει ο 8πινος κονέκτορας. Ναι μπορεί αλλά εμένα μου βρωμάει τροφοδοτικό η δουλειά
Ghost007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 25 λεπτά πριν, kostaskiou είπε Γιατι να φταιει το τροφοδοτικο δεν καταλαβαινω για 15?? Σοβαρα τωρα? Ηλπιζα να μην ηταν τοσο δυσκολο για μια συνδεση καρτας ελεος. δεν ειναι 15 watt το θεμα...το τροφοδοτικο αυτο αναθεμα να βγαζει και 200w συνολο...το οτι λεει 385 δεν σημαινει οτι βγαζει και τοσα... εκτος αυτου οπως ειπαν και τα παιδια μπορει να μην εχει καν της συνδεσεις σωστα κλπ...
mixalis95320 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στα χαρτια μπορει να ειναι "sense" ομως στην πραξη ειναι γειωση διοτι ποτε δεν εφαρμοστηκε αυτο το standar απο τους κατασκευαστες τροφοδοτικων. Ps: Αυτο στην ακρη που λες εσυ ειναι γειωση, το αλλο που λεει "sense a" ειναι κανονικη γραμμη 12v. και ας λεει "sense".. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από mixalis95320
kostaskiou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Αρα να κοιταξω να βρω αλλο 8πινο καλωδιο? Δν προσεξα καν οτι ελειπε ενα η μπορει να μην ασχοληθηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα