Ghost007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, kostaskiou είπε Καλημερα και παλι τελικα μετα απο καιρο τσεκαρα οτι η καρτα δεν παιρνει hdmi το δοκιμασα και στην τηλεοραση και τζιφος οποτε τι γινεται τωρα υπαρχει λυση? τι εννοεις δε περνει hdmi φυσικα και περνει...
kostaskiou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 μα δεν παιρνει :Ρ το δοκιμασα στην τηλεοραση και δεν επαιζε
Ghost007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, kostaskiou είπε μα δεν παιρνει :Ρ το δοκιμασα στην τηλεοραση και δεν επαιζε τι σου εκανε παλι μαυρη οθονη ? στην τηλεοραση οταν το εβαλες αλλαξες source να παει σε hdmi η τηλεοραση ?
kostaskiou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 ναι ρ συνδεσα το hdmi καλωδιο στον πυργο με την τηλεοραση και οταν το πηγαινα για να αλλαξω το source δεν ειχε τιποτα. Απο την τελευταια φορα εδειχνε μαυρη οθονη και τωρα το τσεκαρα
Ghost007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, kostaskiou είπε ναι ρ συνδεσα το hdmi καλωδιο στον πυργο με την τηλεοραση και οταν το πηγαινα για να αλλαξω το source δεν ειχε τιποτα. Απο την τελευταια φορα εδειχνε μαυρη οθονη και τωρα το τσεκαρα ε αν υποθεσουμε οτι και το hdmi το καλωδιο ηταν οκ τοτε κατι παιζει με το ρευμα ισως... η δεν εχεις βαλει καλα το 6πινο και το 8πινο η ισως και το τροφοδοτικο σου να μην επαρκει... θα πρεπει να την δοκιμασεις σε κανα φιλο σου τπτ.. εκτος ποια αν η καρτα ειναι καμμενη τι να πω..
kostaskiou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 οκ μαλλον εχει γινει κανα μπερδεμα η καρτα γραφικων μου παιρνει hdmi σωστα?
Ghost007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, kostaskiou είπε οκ μαλλον εχει γινει κανα μπερδεμα η καρτα γραφικων μου παιρνει hdmi σωστα? η καρτα περνει σιγουρα hdmi γιαυτο εχει και υποδοχη hdmi πολυ πιθανος ενοχος αυτο το τροφοδοτικο παντος..400w και noname = 200watt με το ζορι να βγαζει την καρτα να φανταστω μεταχειρισμενη την πηρες ? την ειδες να δουλευει κλπ ? Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από Ghost007
kostaskiou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 ναι σωστα αλλα δεν καταλαβα τι φταιει τοτε. Το καλωδιο που συνδεω με την οθονη του υπολογιστη μου χωρις να ειναι συνδεδεμενη στην καρτα παιζει κανονικα, μα οταν συνδεω το καλωδιο στον ανταπτορα vga σε dvi η οθονη του υπολογιστη ειναι μαυρη εντελως και ο υπολογιστης ειναι ανοιχτος
Ghost007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, kostaskiou είπε Το καλωδιο που συνδεω με την οθονη του υπολογιστη μου χωρις να ειναι συνδεδεμενη στην καρτα παιζει κανονικα δε το καταλαβενω αυτο τι εννοεις παιζει κανονικα και ποιο καλωδιο συνδεεις ? και που το συνδεσες ?
kostaskiou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Λοιπον :Ρ η καρτα γραφικων μου εχει θυρα vga και επειδη δεν εχω τετοιο καλωδιο αναγκαστηκα και πηρα εναν ανταπτορα για να το συνδεσω με το καλωδιο που παιζω αυτην την στιγμη και βλεπω την οθονη κανονικα. Το συνδεσα στον ανταπτορα και δειχνει μαυρη οθονη
Ghost007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, kostaskiou είπε Λοιπον :Ρ η καρτα γραφικων μου εχει θυρα vga και επειδη δεν εχω τετοιο καλωδιο αναγκαστηκα και πηρα εναν ανταπτορα για να το συνδεσω με το καλωδιο που παιζω αυτην την στιγμη και βλεπω την οθονη κανονικα. Το συνδεσα στον ανταπτορα και δειχνει μαυρη οθονη περα απο αυτο το θεμα ειναι λες δεν σου δουλευει ουτε στην τηλεοραση που λογικα επρεπε να ανοιξει αν ηταν ολα σωστα... εγω νομιζω κατι παιζει με το ρευμα....η τα καλωδια δεν εχεις βαλει σωστα η ισως και το τροφοδοτικο δεν επαρκει οπως ειπα και πριν..
kostaskiou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δες αυτο χρησιμοποιω την αριστερη θυρα εγω DVI-I (Dual Link) νομιζω και το ασπρο ειναι ο ανταπτορας που πισω απ'τον ανταπτορα συνδεω το καλωδιο που ηταν ηδη στον υπολογιστη οταν τον αγορασα
Ghost007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 αν διαβασεις και στο αλλο ποστ που σου εστειλα γενικα η καινουργιες καρτες δεν δουλευουν σωστα με αυτα... το θεμα ειναι οτι επρεπε να σου δουλεψει στην τηλεοραση με hdmi και αυτο με προβληματιζει οτι δεν ειναι θεμα καλωδιου.. αλλα αλλο θεμα ρευματος κλπ... την καρτα καταρχας την εχεις δει να δουλευει πριν την παρεις ? η μηπως εχει κανα θεμα τπτ...
kostaskiou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Την καρτα την πηρα απο εδω σε αυτο το site 120$
Ghost007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, kostaskiou είπε Την καρτα την πηρα απο εδω σε αυτο το site 120$ ελπιζω απο ατομο με αξιολογησεις τουλαχιστον.. τεσπα...ξανατσεκαρε το 6πινο και το 8πινο δες αν ειναι τα σωστα καλωδια... αν ειναι σωστα τοτε τι να πω ισως δεν περνει αρκετο ρευμα απο το τροφοδοτικο δε βλεπω τι αλλο μπορει να φταιει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα