kostaskiou Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Καλησπερα, εχω ενα προβλημα εδω και λιγες μερες, προσφατα πηρα μια καρτα γραφικων GeForce GTX 960 4gb και μια VGA ανταπτορα, οταν συνδεσα τον ανταπτορα που ειχε ο υπολογιστης μου στην vga ηταν ολα καλα και οταν ανοιξα τον υπολογιστη η οθονη εδειχνε μονο μαυρη εικονα και ο υπολογιστης δουλευε κανονικα απλα ηταν σε "αναμονη" μπορει να μου πει καποιος τι φταιει ή τι δεν εκανα? Παρεμπιπτοντως οι ανεμιστηρες της καρτας δεν δουλευουν επισης.
Ghost007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 καταρχας οι ανεμιστηρες δεν δουλευουν μεχρι καποια θερμοκρασια οποτε μη σε ανυσηχει αυτο.. αφου ανοιξει μπορεις να βαλεις ενα msi afterburner και απο εκει να βαλεις και προφιλ στους ανεμιστηρες να δουλευουν οπως θες εσυ... τωρα στο θεμα μαυρη οθονη καταρχας η οθονη σου hdmi δεν εχει να βαλεις ? γιατι το vga δε προτεινεται γενικα... τι εννοεις ακριβως οταν εβαλες τον ανταπτορα ηταν ολα καλα δε το καταλαβα αυτο... επισης εχεις βαλει τα ρευματα κλπ ολα κομπλε στην καρτα ?
kostaskiou Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Τα ρευματα πιστευω ναι τα εχω βαλει τα εχω συνδεσει στις 4 τρυπες (pin) και στις αλλες 6 τρυπες οταν λες hdmi στην οθονη τι εννοεις? Ο ανταμπτορας που χρησιμοποιω τωρα ειναι αυτος που ειχε ο υπολογιστης μου οταν τον πρωτοαγορασα και αυτο το συνδεω στο vga ανταπτορα που ειναι συνδεδεμενο με την καρτα γραφικων
Ghost007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 ρε φιλε ποια οθονη εχεις ξερεις τουλαχιστον ? να φανταστω δλδ το καλώδιο που εχεις βαλει ειναι vga σε vga δλδ ? η καρτα εκτος αυτη την υποδοχη εχει κατι αλλες υποδοχες απο κατω 4 οι δυο ειναι display port και οι δυο ειναι hdmi συνηθως αν θυμαμαι καλα... δες πως ειναι αυτες οι υποδοχες και δες την οθονη σου αν εχει παρομοια απο πισω... αν ναι θα πας να παρεις ενα καλωδιο hdmi και θα συνδεσεις την οθονη με την καρτα γραφικων χωρις ανταπτορες κλπ κλπ.. αλλιως να το ψαξουμε να δουμε τι παιζει με τα vga κλπ γιατι δε τα θυμαμαι καλα και εγω πως πρεπει να μπουνε ... μηπως θελει κανα vga σε hdmi τπτ τετοιο... επισης το καλωδιο του ρευματος λογικα ειναι ενα 8πινο δλδ 6+2 και το βαζεις μαζι στο 8πινο της καρτας ...
kostaskiou Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δεν εχω ιδεα τη οθονη εχω δεν ασχοληθηκα οποτε.. Το καλωδιο ειναι vga σε dvi. Η καρτα οπως ειπα εχει 4 τρυπες απ'την μια και 6 τρυπες απ'την αλλη (pin) τα εχω συνδεσει αυτα για να παιρνει ρευμα η καρτα αλλα φοβαμαι μηπως κανω κατι λαθος μπορω να στειλω φωτογραφια αμα θελεις. Αυτο το τελευταιο που ειπες δεν το καταλαβα αλλα τεσπα.
Ghost007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 ρε φιλε ποια καρτα ακριβως ειναι καταρχας και ναι ανεβασε κανα φωτο τι 6 και 4 δε παιζει αυτο... οσο για το καλωδιο σου εξηγησα οσο ποιο απλα γινεται..στην καρτα εκει που εχεις συνδεση το dvi εχει αλλες 4 υποδοχες απο διπλα κατω τεσπα.. οι 2 ειναι hdmi οι 2 ειναι display port...δες την οθονη σου απο πισω αν εχει παρομοια υποδοχη.. η βρες τουλαχιστον το μοντελο της οθονης να το δουμε στο νετ...
kostaskiou Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Εχω την GeForce GTX 960 4gb οπως ειπα δν προσεχεις..! Προφανως λες τις 4 θυρες ναι τις ειδα οι 2 απο αριστερα ειναι hdmi και οι αλλες 2 απο δεξια ειναι display port, η οθονη μου δεν εχει καν αλλη θυρα για hdmi υποδοχη.
Ghost007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kostaskiou είπε Εχω την GeForce GTX 960 4gb οπως ειπα δν προσεχεις..! Προφανως λες τις 4 θυρες ναι τις ειδα οι 2 απο αριστερα ειναι hdmi και οι αλλες 2 απο δεξια ειναι display port, η οθονη μου δεν εχει καν αλλη θυρα για hdmi υποδοχη. βρεεε καλημερα καταρχας ποια καρτα μοντελο θελω να μαθω 960 παιζουν 700ες καρτες... ποια ειναι gigabyte - msi ακριβως βρες το μοντελο... για να δω τι ρευματα εχει....συνηθως εχει η ενα 8πινο η 2 6πινα αν δεν εχει hdmi θυρα η οθονη τοτε πολυ πιθανων χρειαζεσαι καλωδιο hdmi σε vga αλλα δες ποια καρτα ειναι ακριβως να δουμε της θυρες κλπ ... και ανεβασε και κανα φωτο να δω που ειναι αυτα τα 4 πιν που λες κλπ.. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από Ghost007 1
kostaskiou Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Καλημερα συγνωμη ειναι gigabyte - windforce οπως θα δεις και στην φωτογραφια που εστειλα.
Ghost007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) μαλιστα το ειδαμε και αυτο...δε θυμαμαι αλλο μοντελο με αυτη τη συνδεση τεσπα.. καταρχας για να ξερεις γιατι μπορει να χρειαστεις κατι αλλο να βρεις για την καρτα ειναι αυτη... https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N960WF2-4GD#ov παμε πρωτα στο ρευμα ειναι ενα 8πινο και ενα 6πινο ... οποτε σιγουρεψου πρωτα οτι εχεις βαλει σωστα καλωδια του ρευματος... δευτερον στης συνδεσης βλεπω εχει Dual-link DVI-I / Dual-link DVI-D / HDMI / DisplayPort*3 οποτε επειδη δεν ειμαι και πολυ σιγουρος για τα dvi κλπ τι παιζεται.. θα ελεγα αν το ρευμα σου ειναι σωστο τοτε παρε ενα hdmi σε vga καλωδιο και συνδεσε το ετσι... πιθανων θα ειναι οκ... παρολαυτα καλο θα ηταν στο μελλον να κοιταξεις για κανα οθονη πλεον επισης αν εχεις κανα καλωδιο hdmi και καμια τηλεοραση τπτ τετοιο που περνει hdmi μπορεις να δοκιμασεις εκει να δεις αν δουλευει οκ τουλαχιστον... btw τι τροφοδοτικο εχεις ξερεις η ποσα watt ειναι κλπ ? Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από Ghost007
kostaskiou Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Τα καλωδια στην φωτογραφια πιστευω τα εχω βαλει σωστα εχω hdmi καλωδιο και το δοκιμασα στην τηλεοραση και δουλευε μια χαρα η οθονη μονο η οθονη του υπολογιστη δεν το πιανει. Το τροφοδοτικο ειναι 385 watt και η καρτα ειναι 400 watt δεν νομιζω να επηρεαστει κατι απο αυτο για 15 :P.
Ghost007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, kostaskiou είπε Τα καλωδια στην φωτογραφια πιστευω τα εχω βαλει σωστα εχω hdmi καλωδιο και το δοκιμασα στην τηλεοραση και δουλευε μια χαρα η οθονη μονο η οθονη του υπολογιστη δεν το πιανει. Το τροφοδοτικο ειναι 385 watt και η καρτα ειναι 400 watt δεν νομιζω να επηρεαστει κατι απο αυτο για 15 :P. καλα ουτε καν 400 δε θα ειναι πραγματικα αλλα τεσπα... αφου σου δουλευει στην τηλεοραση οπως λες τοτε το προβλημα ειναι το vga... μπορεις να παρεις ενα hdmi σε vga καλωδιο και να βαλεις ..πιθανον θα ειναι οκ.. παρολαυτα οπως ειπα το vga δεν ειναι καλο για αυτες της καρτες μπορει και παλι να εχει θεματα μεσα ... καποια στιγμη οταν σε παιρνει οικονομικα κανε μια αναβαθμιση στην οθονη σου... και ισως και το τροφοδοτικο σου γιατι πιθανων θα ειναι κανα αρχαιο φανταζομαι ... οσο για τα καλωδια τσεκαρετα παλι και σιγουρεψετο ειναι ενα 6πινο και ενα 8πινο.... Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από Ghost007
kostaskiou Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Τα watt δεν φταινε απ'οτι θελω να πιστευω σωστα? Το pc γενικα ειναι αρχαιο xD 11 χρονων αν θυμαμαι καλα Σε ευχαριστω πολυ παντως που με βοηθησες. 1
Ghost007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, kostaskiou είπε Τα watt δεν φταινε απ'οτι θελω να πιστευω σωστα? Το pc γενικα ειναι αρχαιο xD 11 χρονων αν θυμαμαι καλα Σε ευχαριστω πολυ παντως που με βοηθησες. ε οχι μωρε απλα νταξ καλο ειναι καποια στιγμη να αλλαχτει..γιατι δεν βγαζει καν πραγματικα 400watt ειναι και αρχαιο και γενικως με κανα 40-50ε περνεις καινουργιο τροφοδοτικο να εισαι σιγουρος οτι βασταει γενικα και δε θα σου κανει τπτ κουλα... οσο για το vga κλπ οπως ειπα λογικα θα ειναι οκ απλα δεν ειναι ιδανικο για αυτες της καρτες... εγω παλια που ειχα βαλει μια 960 ετσι εβλεπα μεσα στα παιχνιδια π.χ σαν δευτερη εικονα φωτινη απο πισω καπως κλπ.. γενικως δεν προτεινεται αλλα οκ βαλε ενα να κανεις δουλεια σου τωρα και βλεπεις στο μελλον ... η αλλιως χωστο πανω στην τηλεοραση με το hdmi ....
kostaskiou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Καλημερα και παλι τελικα μετα απο καιρο τσεκαρα οτι η καρτα δεν παιρνει hdmi το δοκιμασα και στην τηλεοραση και τζιφος οποτε τι γινεται τωρα υπαρχει λυση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα