palawiaris Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Καλημέρα,βρήκα μία προσφορά το Nokia 7 Plus σε μαύρο για 370 ευρώ με τα έξοδα αποστολής και για ένα χρόνο δόσεις χωρίς τόκο Φυσικά το αγόρασα,αλλά μπορώ και να ακυρώσω αν: Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. Βασικά κριτήρια για το κινητό είναι να είναι στις 6 ίντσες πάνω κάτω,αλλά θέλω καλή κάμερα.Όσο γίνεται καλύτερη. Υπάρχει τίποτα;
saruman123 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Από Ελλάδα ή και από έξω? Επίσης μην ξεχνάς ότι το Nokia έχει stock android. Η μόνο η κάμερα και το μέγεθος!
palawiaris Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Από Γερμανία το αγόρασα,και σίγουρα από κίνα δεν θα έπαιρνα κάτι τέτοιο λόγω εγγύησης κτλ.
Fulgore Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Αν θες συγκεκριμενα 6αρα οθονη ναι δεν εχεις πολλες επιλογες στα χρηματα αυτα.
palawiaris Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Και εγώ αυτό νομίζω φίλε.Δεν βρήκα κάτι άλλο.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δεν ειναι καμια τρελή προσφορά παντως. 20 ευρω πανω παίζει Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα