Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σε ολους.εχω μια απορια για το συγκεκριμενο προιον

https://www.kotsovolos.gr/site/computing/networking/range-extenders-and-wifi-adapters/160286-tp-link-300mbps-wifi-range-extender-tl-wa855re?gclid=CjwKCAjw8_nXBRAiEiwAXWe2yabcdwizZ-wXz6cdvYdEuJVytlzzI8S-6p9Sk5CR2r5QWgy_HDkyNxoCmv4QAvD_BwE

Αυτο μπαινει στην πριζα και βοηθαει στο ασυρματο σημα μεσα σε ενα δωματιο που απεχει πολυ απο το ρουτερ αλλα μπορει να συνδεθει στην κατω τρυπα με εθερνετ καλωδιο στην κεντρικη μοναδα του υπολογιστη;

Αυτο που θελω να κανω εγω ειναι να καταργησω τα καλωδια που στελνω απο το ρουτερ στα δυο δωματια για να μην μπλεχτει κανεις και πεσει κατω..επειδη στο σπιτι μ ειχα μονο μια κρεβατοκαμαρα εκανα μια προεκταση με αλλα δυο υπνοδωματια.στο δωματιο που προυπηρχε ειχα μια πριζα δικτυου η οποια συνδεοταν με το καλωδιο που βρισκεται στο σαλονι και το οποιο ειναι συνδεδεμενο στο ρουτερ επανω.σε αυτην την πριζα εγω τωρα πουυπαρχει στο δωματιο εχω παει και εχω βαλει ενα καλωδιο εθερνετ και το εχω συνδεσει στην κρεβατοκαμαρα μ που εχω τον υπολογιστη.αυτο το καλωδιο ειναι 4 περιπου μετρα χυμα στοπατωμα.μπορω εγω με καποια συσκευη που να μπαινει στην πριζα στο ενα δωματιο που εχω ηδη δικτυο στην πριζα και την αλλη συσκευη να την βαλω στην πριζα πισω απο τον υπολογιστη και πανω στην στην συσκευη να συνδ3σω ενα καλωδιο εθερνετ μαζι με τον υπολογιστη.εγινα κατανοητος η οχι πςιτε μ να γινω πιο αναλυτικος.

Επεξ/σία από noobogadgetakias
Δημοσ.

αυτη η συσκευη κανει 2 πραγματα.παιρνει με καλωδιο και δινει ασυρματα λειτουργεια access point.παιρνει ασυρματα και δινει ασυρματα οπωςκαι με ethernet.

η αλλυ λυση ειναι powerlines με wifi ή και χωρις αν θες καλυτερο αποτελεσμα απο το Repeater.

• Like 1
Δημοσ.
On 23/05/2018 at 19:57, divo said:

Μπορει να γινει access point χωρις καλώδιο; Μονο με wifi?

δεν το λενε access point οταν παιρνει ασυρματα και δινει ασυρματα αλλα repeater η extender.to 850 που εχω υποστηριζει και λειτουργια access point και extender και wireless bridge δηλαδη να παρει ασυρματα και να δωσει με καλωδιο.το ιδιο και το 855 

Δημοσ.
10 hours ago, divo said:

παίρνει δικό του κωδικό το 850?

τι εννοεις δικο του κωδικο?σε λειτουργια repeater εχεις ιδιο κωδικο ιδιο καναλι και ιδιο η διαφορετικο ssid.σε access point βαζεις οτι θες εσυ σε ssid password καναλι

Δημοσ.

ναι access point ισον παιρνει με καλωδιο δινει ασυρματα.βεβαια και στο repeater παλι παιζεις ασυρματα σαν να ηταν access point απλα η διαφορα ειναι οτι σε ap mode παιρνει με καλωδιο αρα παιζει καλυτερα ενω σε repeater παιρνεις ασυρματα αρα χανεις λιγακι συνηθως.υπαρχουν βεβαια διαφοροι τροποι με dual radio που το ενα radio κανει το link kai το αλλο το acess point

Δημοσ.
3 hours ago, divo said:

To 850 εχει επιλογη hot spot δε το εχω δοκιμασει αν μπορει να γινει μεσω wifi. Μηπως το εχεις δοκιμασει ή ξερεις αν γινετε;

πως το εννοεις το hot spot.εγω σπιτι το εχω βαλει να παιρει ασυρματα και να δινει ασυρματα με αλλο ssid.

Δημοσ.
On 27/05/2018 at 21:18, divo said:

Αυτο ακριβως με διαφορετικο ονομα και pass  μπαίνοντας στην εφαρμογή εχει δυο επιλογές Repeater και  hotspot θα το δοκιμάσω να δω τι παίζει

και στα 2 Mode μπορεις να βαλεις διαφορετικο ssid απο του adsl/vdsl router.εγω το εχω σαν Repeater .αν το βαλω με καλωδιο ethernet τοτε θα ειναι access point.απλα στην μια περιπτωση του Repeater θα πρεπει να το βαλεις να ψαξει για ολα τα ssid και να κλειδωσεις στο ssid που θες να κανεις extend. αλλα στο 850 που εχω εχει access point mode και repeater mode.δεν εχω δει καπου Hot spot

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...