vaggelis13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, έχω ένα κινητό samsung j5 2017. Έπεσε κάτω και έσπασε η οθόνη του. Έτσι λοιπόν μετά από κάποια tutorial που είδα στο YouTube είπα επιχειρήσω να το φτιάξω μόνος μου. Η ερώτηση προς εσάς είναι να μου προτείνετε από ποιο site να αγοράσω την οθόνη. Όσο γίνεται πιο φθηνά και να είναι έμπιστο! Ευχαριστώ! Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από vaggelis13
tsilitheo1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 https://www.skroutz.gr/c/583/antallaktika-kinhtwn-tilefwnwn.html?keyphrase=samsung+galaxy+j5+2017+οθονη&page=2 Ψαξε....
AntiCambeR Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 18/5/2018 στις 12:29 ΜΜ, vaggelis13 είπε Καλησπέρα σας, έχω ένα κινητό samsung j5 2017. Έπεσε κάτω και έσπασε η οθόνη του. Έτσι λοιπόν μετά από κάποια tutorial που είδα στο YouTube είπα επιχειρήσω να το φτιάξω μόνος μου. Η ερώτηση προς εσάς είναι να μου προτείνετε από ποιο site να αγοράσω την οθόνη. Όσο γίνεται πιο φθηνά και να είναι έμπιστο! Ευχαριστώ! 2-3 μηνών το J5 2017 του αδερφού μου 1ο του smartphone έσπασε εσωτερικά η οθόνη και το tempered glass.Το έβγαλε απο την τσέπη και είχε ξεκουμπώσει η θήκη που έπιανε σε 4 γωνίες αλλά δεν έκλεινε με clips.Το κινητό έφυγε απο την θήκη και έφερε τούμπες.Η οθόνη στην Samsung έχει 98€ και με την εργασία θα πάει τουλάχιστον 120€. Μάλλον θα το φτιάξει γιατί του το είχα βρεί καινούριο σφραγισμένο από Cosmote στα 150€.Στα 250€ που έχει/είχε δεν τα αξίζει,δυστυχώς τόσο θα πάει και παραπάνω συν την θήκη. Αν είχε 1 απλή θήκη σιλικόνης με 4-5€ πιστεύω πως δεν θα είχε πάθει τίποτα.Πόσο μάλλον αν είχε την γνήσια της Samsung.Δεν πρόλαβε να το χαρεί και δεν έχει τα χρήματα για να το επισκευάσει. Το πήγε μέσω του Γερμανού που θα το στείλει στην Samsung και την Δευτέρα κλείνει 1 εβδομάδα χωρίς καμία ενημέρωση.Εχει μείνει χωρίς κινητό. Το J5 είναι βαρύ κινητό γιατί έχει μεταλλικό σώμα και πλάτη,κακώς. Σκέφτηκα να το πουλούσαμε για ανταλλακτικά και να δίναμε τα 120€ για άλλο κινητό.Πόσο να πιάνει για πώληση; Εχω το S4 mini που είναι πλαστικό με θήκη σιλικόνης χωρίς tempered glass.Μόνο με ζελατίνα.Εχει πέσει μερικές φορές με γωνία αλλά και με πλάτη η με μούρη και δεν έχει πάθει τίποτα.Η θήκη σιλικόνης το προστατεύει αν πέσει με το μπροστά μέρος γιατί προεξέχει περιμετρικά σε ύψος.Αν όμως η οθόνη χτυπηθεί σε γωνία χωρίς tempered glass τέλος.Κακώς δεν του έχω βάλει tempered glass. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από AntiCambeR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα