Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι προγραμματιστής (ξέρω κάποια πράγματα αλλά μέχρι εκεί), δεν έχω ιδέα απο PHP, δεν περιμένω να λύσει κανείς το πρόβλημα μαγικά. Στο θέμα τώρα! Σε ένα γραφείο που βοηθάω έχουν ενα σύστημα (δεν το δουλεύουν ακόμη) για τις κρατήσεις αυτοκινήτων και υπάρχει ενα μικρό πρόβλημα με τις ώρες, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες. Όταν περνάς την κράτηση μέσα σε όλα βάζεις και την ώρα, το πρόβλημα αρχίζει όταν βάζεις κάποια ώρα που ειναι απο τις 13:00 και μετά. Ενώ παίρνει κανονικά την κράτηση και την ώρα, όταν κάνεις hover το ποντικι πάνω απο την κράτηση εμφανίζει σωστή ώρα, όταν όμως ανοίξεις την κράτηση για επεξεργασία εμφανίζει την πρωινή ώρα δηλάδη αν βάλεις 17:00 θα εμφανίσει 05:00, αν βάλεις 23:00 θα εμφανίσει 11:00 κλπ. Έχει κανείς ιδέα προς τα που πρέπει να στρέψω την προσοχή μου ?
Predatorkill Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Οταν αποθηκευεται η ωρα στον σερβερ αποθηκευεται με την δικη του ωρα μαλλον, αν ο σερβερ ειναι αμερικη πχ τοτε ειναι καποιες ωρες πισω ή μπροστα πχ. Κλασσικη περιπτωση βλαβης και πονοκεφαλος για τους προγραμματιστες. Η λυση ειναι ή να αλλαξεις το timezone του σερβερ ή κατα την αποστολη των δεδομενων να αλλαζει την ωρα συμφωνα με το δικο μας timezone.
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Πως Εξηγείς το ότι όταν κάνεις hover πάνω στην κράτηση εμφανίζει τη σωστή ώρα και όταν ανοίγεις την κράτηση Εμφανίζεται 12 ώρες πίσω;
ZauZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Γιατί είναι διαφορετικός κώδικας και τρέχει διαφορετικά πράγματα... Στο hover υποθέτω ότι μπορεί να είναι με javascript ενώ εσωτερικό από τον server... Υποψιάζομαι ότι είναι απλά θέμα παρουσίασης όμως. Λογικά ο developer μπορεί να το διορθώσει σε λιγότερο από 2 λεπτά.
Predatorkill Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Διαβασα καλυτερα το προβλημα, κανει λαθος φορματ αυτος που εφτιαξε το javascript κομματι του κωδικα που προβαλει την ημερομηνια στο hover. Καλο θα ηταν ομως να δει και τι τιμη αποθηκευει στον σερβερ. Αν χρησιμοποιει moment js τοτε ειναι πολυ ευκολο να το αλλαξει. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από Predatorkill
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Πριν που έγραψα 12 ώρες πίσω ήταν λάθος μου. Απλά εμφανίζει την ίδια ώρα απλά με 12ωρη ένδειξη αντί για 24ωρη. Λίγο που κοίταξα χτες όλα έδειχναν είτε G είτε H στην ώρα που σημαίνει 24ωρο. Υγ; δεν υπάρχει πρόγραμματιστης, δεν ξέρω τι έχουν κάνει που το βρήκαν κλπ
defacer Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 On 5/18/2018 at 12:35, Spect~ said: Λίγο που κοίταξα χτες όλα έδειχναν είτε G είτε H στην ώρα που σημαίνει 24ωρο. Το G και το H φαίνονται ίδια αλλά το G είναι τεράστιο λάθος εκτός αν αυτός που το έκανε είναι διάσημος γκουρού του date/time. Άσχετο με το θέμα σου βέβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα