Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ το παρεακι...

Αντιμετωπίζω μια αρκετά στεναχωρη κατασταση σε ενα συστημα με windows 7 32-bit. Σε καθε εισοδo σε περιβάλλον windows , εμφανιζονται καποια παραθυρα απο το πουθενα, την πρωτη φορα που τα ειδα αμεσως πηγε το μυαλο μου σε ΄΄βρωμητσες΄΄ .Και πραγματι στην διαχειρηση εργασιων εντοπισα καποιες αγνωστες και παραξενες ΄΄διεργασίες΄΄ που κανουν μπαμ οτι κατι τρυποσε στο συστημα. Αφου επελεξα μια εξ αυτων και πατωντας δεξι κλικ, πατησα ΄΄ανοιγμα θεσης αρχειου΄΄ και με πεταξε στην διαδρομη " C:\Users\steli\AppData" και μεχρι εκει, δεν βλεπω καποια απο τις παραξενες διεργασίες. Εχω εγκατεστημενο το Nod32 ενημερωμενο και Malwarebytes και τα 2 ενημερωμενα χειροκινητα μιας και δεν υπαρχει η δυνατοτητα δυνδεσης στο INTERNET.Κανενα δεν μπορει να βρει κατι και αυτα συνεχιζουν να εμφανιζονται καθε φορα που ανοιγει o Η/Υ. Για το malwarebytes βεβαια δεν ξερω αν εχει ενημερωθει σιγουρα μιας απλα ακολουθησα αυτον εδω τον τροπο. Παρακαλω πειτε μου πως μπορω να απαλλαγω απο αυτα απαίσια φρικτά ζωύφια .

Δημοσ.

Ευχαριστώ παίδες, όλα μπορούν μπορούν να ενημερωθούν και χειροκίνητα? Στην δουλειά δεν έχουμε την δυνατότητα internet.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...