skepasti21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Χαιρετώ το παρεακι... Αντιμετωπίζω μια αρκετά στεναχωρη κατασταση σε ενα συστημα με windows 7 32-bit. Σε καθε εισοδo σε περιβάλλον windows , εμφανιζονται καποια παραθυρα απο το πουθενα, την πρωτη φορα που τα ειδα αμεσως πηγε το μυαλο μου σε ΄΄βρωμητσες΄΄ .Και πραγματι στην διαχειρηση εργασιων εντοπισα καποιες αγνωστες και παραξενες ΄΄διεργασίες΄΄ που κανουν μπαμ οτι κατι τρυποσε στο συστημα. Αφου επελεξα μια εξ αυτων και πατωντας δεξι κλικ, πατησα ΄΄ανοιγμα θεσης αρχειου΄΄ και με πεταξε στην διαδρομη " C:\Users\steli\AppData" και μεχρι εκει, δεν βλεπω καποια απο τις παραξενες διεργασίες. Εχω εγκατεστημενο το Nod32 ενημερωμενο και Malwarebytes και τα 2 ενημερωμενα χειροκινητα μιας και δεν υπαρχει η δυνατοτητα δυνδεσης στο INTERNET.Κανενα δεν μπορει να βρει κατι και αυτα συνεχιζουν να εμφανιζονται καθε φορα που ανοιγει o Η/Υ. Για το malwarebytes βεβαια δεν ξερω αν εχει ενημερωθει σιγουρα μιας απλα ακολουθησα αυτον εδω τον τροπο. Παρακαλω πειτε μου πως μπορω να απαλλαγω απο αυτα απαίσια φρικτά ζωύφια .
gapito Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 καλημέρα δοκιμασε σε παρακαλώ το adware και ενα scan me spybot.
M@dB0x Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 zemana & superantispyware ακομη καθως και στο τελος adwcleaner.
skepasti21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Ευχαριστώ παίδες, όλα μπορούν μπορούν να ενημερωθούν και χειροκίνητα? Στην δουλειά δεν έχουμε την δυνατότητα internet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα