zio10 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Παρόμοιος με τον bosch πρέπει να είναι. Εγώ είπα να δώσω ακόμα μια ευκαιρία στο χύμα, αν και η κάψουλα είναι μεγάλη ευκολία...
zio10 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Τελικά προχθές παρέλαβα τον μύλο και σήμερα τον δοκίμασα. Μια χαρά είναι, έκοψα τον καφέ για 30 δευτερόλεπτα (20+10 σπαστά) και μου φάνηκε να τον κόβει μια χαρά. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο από τον έτοιμο του σούπερ μάρκετ και ίσως και καλύτερο από τον ψιλοκομμένο από το καφεκοπτείο. Ο μύλος είναι μικρός και αθόρυβος, απλά επειδή δεν έχει αποσπώμενο δοχείο θέλει λίγο προσοχή στο βάλε - βγάλε τον καφέ και στο καθάρισμα. Για 18€ νομίζω είναι καλή αγορά. Αν και συνολικά δεν έχω πειστεί αν τελικά αξίζει η όλη διαδικασία σε σχέση με μια illy iperespresso που όπως έχω ξαναγράψει για μένα κάνει τον καλύτερο καφέ σε κάψουλα και γενικά έναν πολύ αξιοπρεπή και ωραίο καφέ για τα γούστα μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Αυτός της Bosch. Πόσες βαθμίδες κοψίματος έχει;
zio10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δεν έχει βαθμίδες, όσο πατάς το κουμπί τόσο πιο πολύ κόβει.
villasg Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 9 ώρες πριν, zio10 είπε Δεν έχει βαθμίδες, όσο πατάς το κουμπί τόσο πιο πολύ κόβει. δεν ειναι και τοσο χρηστικό / καλο αυτο
zio10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, villasg είπε δεν ειναι και τοσο χρηστικό / καλο αυτο Έχει ενδεικτικούς χρόνους ανάλογα τον καφέ και την ποσότητα στις οδηγίες. Άρα πιστεύω με λίγες δοκιμές το βρίσκεις.
nvel Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 11 ώρες πριν, GenesisX είπε Πόσες βαθμίδες κοψίματος έχει; δεν μπορεί να έχει βαθμίδες γιατί λειτουργεί ως blender σε μικρό μέγεθος για να αλέθει διαφόρους σπόρους και οχι ως κλασσικός μύλος καφέ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Υπολογίζεις με κάποιον τρόπο την κοπή του καφέ; πχ 10 δευτερόλεπτα για ελληνικό, 20 για εσπρέσο;;
zio10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 42 λεπτά πριν, GenesisX είπε Υπολογίζεις με κάποιον τρόπο την κοπή του καφέ; πχ 10 δευτερόλεπτα για ελληνικό, 20 για εσπρέσο;; Γράφει στο manual χρόνους ανάλογα τον καφέ και την ποσότητα. Προς το παρόν μόνο εσπρέσσο έχω κόψει στα 30 δευτερόλεπτα (λίγο παραπάνω από τον προτεινόμενο χρόνο επειδή τον θέλει ψιλοκομμένο η μηχανή που έχω). Προς το παρόν μετράω με το κινητό αλλά σκέφτομαι να πάρω ένα μικρό χρονόμετρο σαν αυτό: https://www.e-jumbo.gr/kouzina/ergaleia-skeyi-mageirikis/skevi-mageirikis/zygaries-kouzinas/psifiako-chronometro_333945
zio10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Έχει δοκιμάσει κανείς τον εσπρέσο σε κόκκους που έχουν τα ikea;
sphinxgr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 16 ώρες πριν, zio10 είπε Έχει δοκιμάσει κανείς τον εσπρέσο σε κόκκους που έχουν τα ikea; Μια χαρά είναι για την τιμή του. Τίμιος. Σαφέστατα είναι και θέμα γούστου ομως 1
zio10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Επειδή είναι λίγο φασαρία η διαδικασία με τον μύλο κλπ σκέφτομαι να πάω πάλι σε κάψουλες ή σε αυτόματη μηχανή. Από κάψουλες οι illy είναι κορυφή αλλά τόσο που βγαίνει ο καφές μπορώ να τον αγοράζω απ'έξω...Dolce gusto έχω για δεύτερη και είναι οκ αλλά θα ήθελα κάτι καλύτερο. Πάω σε nespresso; Οι υπεραυτόματες αξίζουν την επένδυση;
GeorgeAl92 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, zio10 είπε Επειδή είναι λίγο φασαρία η διαδικασία με τον μύλο κλπ σκέφτομαι να πάω πάλι σε κάψουλες ή σε αυτόματη μηχανή. Από κάψουλες οι illy είναι κορυφή αλλά τόσο που βγαίνει ο καφές μπορώ να τον αγοράζω απ'έξω...Dolce gusto έχω για δεύτερη και είναι οκ αλλά θα ήθελα κάτι καλύτερο. Πάω σε nespresso; Οι υπεραυτόματες αξίζουν την επένδυση; Γιατί δεν αγοράζεις από καφεκοπτείο λίγα γραμμάρια καφέ και ένα βαζάκι για να κλείνεις τον καφέ που έμεινε ''αεροστεγός'' και μετά στο ψυγείο. 1
zio10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, GeorgeAl92 είπε Γιατί δεν αγοράζεις από καφεκοπτείο λίγα γραμμάρια καφέ και ένα βαζάκι για να κλείνεις τον καφέ που έμεινε ''αεροστεγός'' και μετά στο ψυγείο. Είναι κι αυτό μια λύση, αλλά και πάλι σκέφτομαι να απλοποιήσω τη διαδικασία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα