Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως ειπε και ο loaz αν εχεις οπως λες μπλε οθονες με της δυο μαζι θα εχεις και με καποια απο της δυο μεμονομενα αν εχει προβλημα..

οποτε τσεκαρε τες και μονες τους και αν οντως με καποια απο της δυο σου κανει παλι μπλε οθονη ενω με την αλλη ειναι οκ..

τοτε ναι ειναι ραμ..αλλιως μπορει να παιζει τπτ αλλο και να μην εχει να κανει με της ραμ...

Δημοσ.

τις εβαλα και μεμονομενα.... με την μια δεν ξεκινουσε BIOS αλλα φορες μπλε οθονη......αρα η μια εχει θεμα....γιατι απο το καταστημα  μου λενε οτι ειναι οκ...

κανουν ελεγχο και την βρισκουν οτι δεν εχει προβλημα.....

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδια...ελπιζω να αποδεχθουν το προβλημα και να την αλλαξουν...

Δημοσ.

Αν παράδειγμα η τοποθέτησή σου ήταν: Η "καλή" είναι στην θέση Α και η "προβληματική" στην θέση Β (τυχαίες οι ονομασίες) = δεν δουλεύει/ μπλε οθόνες.

Και οι δοκιμές σου ήταν: Βγάζω την "προβληματική" από την Β = δουλεύει, ξαναβάζω την "προβληματική" στην Β και βγάζω την "καλή" από την Α = δεν δουλεύει/ μπλε οθόνες. Αυτό δεν σημαίνει σίγουρα οτι η "προβληματική" είναι όντως προβληματική αλλά οτι μπορεί η θέση Β να είναι προβληματική (και όχι η μνήμη που μπαίνει εκεί).

Αν φυσικά τις δοκίμασες μια-μια στην ίδια θέση και βγήκε η μια "καλή" και η άλλη "προβληματική" τότε μάλλον έχει θέμα η μνήμη.

• Like 1
Δημοσ.

ναι φιλε μου αυτο εκανα...και θεσεις αλλαξα (για το ενδεχομενο να ειναι προβληματικη η θυρα) αλλα και μια -μια  τις εβαζα......απλα απο το καταστημα επιμενουν οτι ειναι οκ...

Δημοσ.

παδια για ακομη μια φορα θα χρειαστω την βοηθεια σας....σε συνεχεια του παραπανω θεματος με τις μνημες......λοιπον...αγορασα δυο μνημες...KVR13N9S6/2....στο manual της μητρικης δεν αναφερονται.....οπως σας ειπα πιο πανω η μια ειναι οκ..βαζοντας την δευτερη εχω μπλε οθονες....απο το καταστημα (τεχνικο ελεγχο) μου λενε δεν ειναι συμβατες με την μητρικη....και ερωτω.....

πως γινεται να τρεχει με την μια μνημη?..και οχι με τις δυο?..αν δεν ηταν συμβατες δεν θα ετρεχε ο η/υ ουτε με την μια......σωστα?....η κανω καποιο λαθος ρε παιδια?

ευχαριστω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...