Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

την βοηθεια σας παιδια....εκανα το τεστ μνημης γιατι ειχα θεματα..και κοιταξτε τι μου εβγαλε...

hardware problems were detected.........(οταν ειχα και τις δυο) και με μια......no problems was detected....

αρα το προβλημα ειναι στην μια μνημη..σωστα?...δεν υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα σε καποιο αλλο μηχανικο μερος σωστα?..

δυστυχως δεν μπορω να ανεβασω τις φωτο ....

ευχαριστω

Επεξ/σία από goyili
Δημοσ.

δυστυχως δε ξερω και πολλα για τετοιου ειδους προγραμματα καλο ειναι να αναφερεις ποιο συγκεκριμενο προγραμμα εννοεις...

περα απο αυτο τι προβλημα ειχες και τσεκαρες της ραμ ?

επισης αν εχεις τπτ restart π.χ κλπ πολυ απλα δοκιμαζεις μεμονομενα την καθε μια και αν δεν σου κανει με την μια π.χ 

και σου κανει θεματα με την αλλη τοτε εχει προβλημα η ραμ...

Δημοσ.

τις εχω βαλει και τις δυο αλλα και μια μια χωριστα.....την ειχα στειλει για ελεγχο και μου ειπαν οτι ηταν οκ...οταν την εβαλα ομως μου εβγαζε μπλε οθονες....

και εκανα ενα διαγνωστικο ελεγχο μεσω των γουιντος....δυστυχως δεν μπορω να ανεβασω την φωτο ..(ειναι 5ΜΒ)

Δημοσ.

save as την φώτο ως jpeg μέσω paint. Αν πάλι βγαίνει πάνω από 2 mb κάντην resize.

Γράψε αναλυτικά το σύστημα σου, τα πάντα όλα, περιέγραψε αναλυτικά το πρόβλημα και περιέγραψε αναλυτικά

τα διαγνωστικά μέσα που έχεις χρησιμποποιήσει. Άν θες σοβαρές απαντήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

επισης ξαναλεω  γιατι δε καταλαβα τι λες ακριβως...

εβαλες την μια μονη της ας πουμε σου κανει μπλε οθονες...

βαζεις την αλλη μονη της και σου κανει επισης μπλε οθονες ? 

η μονο οταν βαζεις και της δυο ?

Δημοσ.
Spoiler

λοιπον ο ελεγχος ειναι με πρωτα με τις δυο μνημες.......και μετα με μια...εβγαλα δηλαδη την μια που πιστευα οτι ειχε προβλημα....

IMG_20180517_172148 (Small).jpg

IMG_20180517_180233 (Small).jpg

Δημοσ.

Operating System
    Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
CPU
    AMD Phenom II X4 955    52 °C
    Deneb 45nm Technology
RAM
    2.00GB Single-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24)
Motherboard
    ASRock 960GC-GS FX (CPUSocket)    34 °C
Graphics
    Philips 201T (1600x900@60Hz)
    ATI video (ASRock)
Storage
    111GB KINGSTON SV300S37A120G ATA Device (SSD)    31 °C
Optical Drives
    TSSTcorp CDDVDW SH-224DB ATA Device
Audio
    Realtek High Definition Audio

Δημοσ.

οι μνημες σου λογικα πρεπει να μπουν στης 2 μαυρες θεσεις η στης 2 κιτρινες...

οχι κολλητα μεταξυ τους..για να σου δουλευει και το dual...

δεν μου απαντησες ομως σχετικα με της μπλε οθονες κλπ...

στο κανει και με της δυο...η και με μια μια ξεχωριστα...η στην μια μονο...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Ghost007 είπε

οι μνημες σου λογικα πρεπει να μπουν στης 2 μαυρες θεσεις η στης 2 κιτρινες...

οχι κολλητα μεταξυ τους..για να σου δουλευει και το dual...

δεν μου απαντησες ομως σχετικα με της μπλε οθονες κλπ...

στο κανει και με της δυο...η και με μια μια ξεχωριστα...η στην μια μονο...

Η συγκεκριμένη μητρική παίρνει και DDR2 και DDR3 μνήμες. Δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει όλες τις θέσεις εφόσον έχει DDR3.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, TopCLR είπε

Η συγκεκριμένη μητρική παίρνει και DDR2 και DDR3 μνήμες. Δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει όλες τις θέσεις εφόσον έχει DDR3.

σωστος απλα βλεπω το single channel που λεει πιθανων θα ειχε την μια...αναθεμα τεσπα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον παιδια..κατ αρχην ευχαριστω για την βοηθεια......τωρα....το single ειναι με  μια ram (την αλλη την εβγαλα μετα τον ελεγχο που βλεπετε παραπανω).....η μητρικη παιρνει ddr2 και ddr3........

ο ελεγχος λοιπον ειναι....αρχικα με δυο RAM ddr3...(αναφερει οτι υπαρχει προβλημα στο hardware)....εβγαλα την μια (που πιστευα οτι ειχε προβλημα)και εκανα ξανα ελεγχο που αναφερει οτι ειναι οκ.....αρα καταληγουμε οτι το προβλημα ειναι σε μια απο τις δυο ram...σωστα?....και το ρωταω γιατι απο το καταστημα που τις αγορασα επιμενουν οτι ειναι οκ....δεν εχει προβλημα....και θα με τρελανουν...

μπλε οθονες ειχαι οταν εβαζα και τις δυο μαζι...

Επεξ/σία από goyili
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, goyili είπε

λοιπον παιδια..κατ αρχην ευχαριστω για την βοηθεια......τωρα....το single ειναι με  μια ram (την αλλη την εβγαλα μετα τον ελεγχο που βλεπετε παραπανω).....η μητρικη παιρνει ddr2 και ddr3........

ο ελεγχος λοιπον ειναι....αρχικα με δυο RAM ddr3...(αναφερει οτι υπαρχει προβλημα στο hardware)....εβγαλα την μια (που πιστευα οτι ειχε προβλημα)και εκανα ξανα ελεγχο που αναφερει οτι ειναι οκ.....αρα καταληγουμε οτι το προβλημα ειναι σε μια απο τις δυο ram...σωστα?....και το ρωταω γιατι απο το καταστημα που τις αγορασα επιμενουν οτι ειναι οκ....δεν εχει προβλημα....και θα με τρελανουν...

μπλε οθονες ειχαι οταν εβαζα και τις δυο μαζι...

Λάθος . Για να βγάλουμε σωστά συμπεράσματα δοκίμασε μόνο με αυτήν που έχει πρόβλημα, κάνε κάθε φορά που αλλάζεις ram clear cmos και κάνε ένα  ram test   

Καλό είναι να αναφέρεις και ποιες είναι αυτές οι δύο ραμ που έχεις . ( μοντέλο , κωδικός , timings , κτλ)

Επεξ/σία από IoaZ
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...