IoannisSM Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Αν ξερει καποιος χρηστης Windows phone + android... Θελω να εχω μια παρομοια εφαρμογη ημερολογιου(windows phone) στο android. Εχω ενα Xiaomi και η εφαρμογη ημερολογιου που εχει δεν μου δειχνει ολο το κειμενο που εχω γραμμενο στην υπενθυμιση. πρεπει να ανοιξω την υπενθυμιση κα να παω προς τα αριστερα κτλ κτλ Επισης, στο Windows phone μου εβγαζε στα tiles οταν ειχα εμαιλ ποσα εμαιλ ειχα. γινεται κατι τετοιο στο android miui? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Φίλε η Microsoft έχει πολλές εφαρμογές δικές της στο store που πιστεύω να κάνουν αυτό που θες. Και εγώ από βδομάδα θα αλλάξω από win στο andr. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorgar Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 τις επαφές πως τις μεταφέρατε παιδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JeSter_D Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Υπάρχει ενα .apk που είχα πάρει απο το Nokia X που ειχε πεσει στα χέρια μου πριν 3 χρονια. έχει δουλέψει σε αρκετά windows phones και iPhones. Τώρα τελευταία όμως μου κάνει νερά στα μηλόφωνα. Αν κάποιος ξέρει και κάποιο άλλο app ας μας διαφωτίσει base.rar Πρώτα θα κάνεις pair τις συσκευές μέσω bluetooth και μετά τρεξε το app 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrV Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Εγώ τις είχα μεταφέρει μέσω pc από το microsoft account στο google και εμφανίζονται αυτόματα στο κινητό. https://www.howtogeek.com/201988/how-to-import-export-contacts-between-outlook-and-gmail/ Επίσης υπάρχει δυνατότητα εισαγωγής και του microsoft account στο κινητό και μετά στην εφαρμογή των επαφών επιλέγεις να φαίνονται αυτές οι επαφές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα