7nisiotis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μεγάλη σαχλαμαρα. Η χαρα των φορτνιτεΟπαιδων, μετά το σχολείο, κολατσιό και blackout 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 ΒΕΤΑ requirements: Minimum: OS: Windows 7 64-Bit or later CPU: Intel Core i5 2500k or AMD equivalent RAM: 8GB RAM HDD: 41GB HD space Video: Nvidia GeForce GTX 660 2 GB / GTX 1050 2GB or AMD Radeon HD 7950 DirectX: Version 11.0 compatible video card or equivalent Network: Broadband Internet connection Sound Card: DirectX Compatible Recommended: OS: Windows 10 64 Bit CPU: Intel Core i7 4770k or AMD equivalent RAM: 12GB RAM HDD: 41GB HD space Video: Nvidia GeForce GTX 970 / GTX 1060 6GB or AMD Radeon R9 390 / AMD RX 580 DirectX: Version 11.0 compatible video card or equivalent Network: Broadband Internet connection Sound Card: DirectX Compatible
crystalp2 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Eπαιξα ένα ματς στην beta.Φάση έχει ,αλλά τα γραφικά πολύ πίσω σε τεχνολογία και πολύ αγχωτικό.Καλύτερα Battlefield 1! μου πάτησε και confuse o SoFGR χαχαχα.Δε σ άρεσε η πικρή αλήθεια ε? Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από crystalp2 1
john2gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Να προσπαθεις να τραβήξεις 4Κ εικόνες και τελικά να καταλήγεις να βγαίνεις πρώτος, χαχαχαχαχαχαχα
Fulgore Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ε τι να τραβηξεις φωτο τους θαμνους απο εποχη ps2-ps3 ? Ενταξυ το call παντα εδινε βαρος στο performance(των κονσολων)παρα στα υπολοιπα τα τελευταια χρονια. Ωραιο chat παντως Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από Fulgore 1
SPANK Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Μιας και είναι beta μόλις το έβαλα αλλά δυστυχώς δεν έχει multiplayer που ήθελα να δοκιμάσω ( μόνο battle royal ) Υ.Γ : Έλεος με την μόδα των Battle royal Υ.Γ 2 : Τα γραφικά του στο beta τουλάχιστον μου φάνηκαν λίγο απαρχαιωμένα / ξεπλυμένα 2
StigmaX Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Παρότι έχω παίξει άπειρες ώρες fortnite και pubg, μπορώ να πω ότι με το νέο cod ένιωσα σπίτι μου. Τα γραφικά δεν μπορώ να τα κρίνω, μιας και παίζω με απαρχαιωμένο hardware οπότε κάνω συμβιβασμούς, αλλά το gameplay είναι αυτό που θα περίμενε κάποιος από ένα cod game, γρήγορο και γεμάτο δράση. Τρεις τέσσερις ωρίτσες που έπαιξα duo, το διασκεδάσαμε.
SoFGR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) και με καλυτερο PC παλι χαλια ειναι τα γραφικα, οι βραχοι και το χωμα στο εδαφος μοιαζουν με πλαστελινη στο "texture :very "high" ενω δεν ειδα ποτε στα 1080p πανω απο 3.3gb vram usage ειχε κατι ωραιoτατα drops στα 37fps οταν μας πετουσε απο πανω, στην αρχη το looting αθλιο, οι χαρακτηρες πιθηκομουτσουνοι και ταυτοχρονα δινουν την αισθηση οτι ειναι φτιαγμενη απο πηλο, τα περισσοτερα shadow maps θολα και παρολο που ειχα κοψει ενα σωρο πραματα με πρωτο πρωτο το in-game AA γιατι ολες οι επιλογες ητανε shaderbased αντι για multisampling με αποτελεσμα να νομιζεις οτι σου πασαλειψανε το μο νιτορ με βαζελινη. παρολαυτα τα fps ΔΕΝ μπορουσαν να μεινουν κολλημενα στα 90, ! πραγμα απαραδεκτο για Ryzen 2600X και R9 fury - δηστυχως τα ελεγε ο @psyco_warhead αλλα ειπα να κανω τον κουφο δεν δοκιμασα τα mumbo jumbo που αναφερονται σε αυτο το βιντεο και ουτε εχω ορεξη να ασχοληθω παραπανω, το loot system ειναι ενα σκετο μπουρδελο και το λενε ολοι αυτο ενω τα keybinds μου σπασανε τα νευρα !! δεν με αφηνε να βαλω toggle map στο μεσαιο click αντι για hold, οταν εβαζα ctrl για crouch slide μετα εμενε χωρις κουμπι το "crouch hold" - μονο τα ζωντανα χρωματα μου αρεσαν καπως, κατα τα αλλα ειναι αυτο ακριβως που φοβομουνα, κλασσικο (πια) cod feel στην κινηση και στον τροπο που βαρανε τα οπλα + ενα σωρο αναβαθμισεις καγκουροπροσθηκες σε μια απαρχαιωμενη μηχανη γραφικων του 1999 που δεν προκειται να την αλλαξουν ακομα και οταν σβησει ο ηλιος. δεν ξερω τι κοσμο θα κλεψει απο το fortnite παντως απο το pubg μονο οι casual-normies θα φυγουν ( οσοι εχουν μεινει ακομα τελοσπαντων ) γιατι ειναι τελειως διαφορετικα μεταξυ τους, το ενα ειναι αρκετα ρεαλιστικο και εχει στοιχεια απο ArmA / flashpoint 1985 ενω αυτο εδω ειναι ενας αχταρμας που δεν εχει ουτε την επιλογη για lean !!! - εχει ελικοπτερα ομως ok του το δινω αυτο .... με λενε γρηγορη εχω να δωσω λεφτα για cod 8 χρονια και ειμαι καλα ..... περιμενουμε να δουμε τωρα το recon mode στο WW3 ή/και την επιστροφη του survival στο Insurgency Sandstorm 😎 ΥΓ : παιζει να υπαρχει γενικο προβλημα με τις radeon Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από SoFGR 1
uns8 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Κατεβασα και εγω την beta και εχω το εξης προβλημα.Καταρχας οταν παω να το τρεξω μου βγαζει ειδοποιηση οτι απαιτουνται απο 2 Vram και πανω και αν θελω να το τρεξω οπως και να εχει.Καρτα γραφικων εχω την R9 270 2gb vram.Με βαζει κανονικα στο game και οταν παταω deploy και αρχιζει να φορτωνει τον χαρτη με πεταει παλι στην αρχικη.Εχω κατεβασει τους τελευταιους drivers αλλα και παλι τιποτα.Μου βγαζει error connection to server η κατι με overload αν θυμαμαι καλα.Καμμια ιδεα?Το υπολοιπο συστημα ειναι i3 4160 kai 4gb ram ddr3.
ADHD Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, SPANK είπε Μιας και είναι beta μόλις το έβαλα αλλά δυστυχώς δεν έχει multiplayer που ήθελα να δοκιμάσω ( μόνο battle royal ) Υ.Γ : Έλεος με την μόδα των Battle royal Υ.Γ 2 : Τα γραφικά του στο beta τουλάχιστον μου φάνηκαν λίγο απαρχαιωμένα / ξεπλυμένα Και εγώ το multiplayer ήθελα να δοκιμάσω περισσότερο αλλά δυστυχώς μόνο το blackout mode έχει. Πάντως φαίνεται καλούτσικο λίγο που έπαιξα.
Arkin Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Η asus δίνει το παιχνίδι μαζί με monitors GPU μητρικές της. Είναι προωθητική ενέργεια μέχρι τέλος 2018.
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Σάπιο το Blackout..Γελάνε και τα τσιμέντα με τα ''RIP Pubg'' κλπ. 2
ADHD Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Σάπιο το Blackout..Γελάνε και τα τσιμέντα με τα ''RIP Pubg'' κλπ. Καλα ολα τα BR σαπια ειναι, spray n pray no accuracy no dmg. Απο το pubg 1000 φορες να παιξω blackout, τουλαχιστον το netcode ειναι καλυτερο και πολυ πιο smooth σαν παιχνιδι. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χειρότερα γραφικά το Blackout πάντως, μιλάμε για χάλι οπτικά Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από Psycho_Warhead
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα