Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Black Ops 4 [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 249
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για οσους εχετε θεματα με stutter με nvidia καρτα βαλτε τον παρακατω driver που βγηκε αποκλειστικα για αυτο

https://forums.geforce.com/default/topic/1067638/geforce-drivers/announcing-geforce-hotfix-driver-398-98/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειδα λιγο απο 3-4 streamer το βραδυ στο yt και μου γυρισαν τα αντερα εξω ! ο ενας εκανε 3 hit με 50αρι και το θυμα ζουσε ακομα ! ειναι υπερβολικα γρηγορος ο τροπος με τον οποιο μπορει καποιος να κανει self-heal ενω ταυτοχρονα το timetokill ειναι αδικαιολογητα μεγαλο.

βαλανε λιγο bullet drop με αποτελεσμα να βλεπεις τον shroud να βαραει πιο ψηλα και πιο μπροστα απο οσο πρεπει, νομιζοντας οτι παιζει pubg .....  ειχαμε και τους κονσολοπλεμπουρες να γελανε με το σημαδι του στο chat, ποσο ζωα πια ? ειναι σαν να κραζεις καποιον που ειναι ασος στο μαχαιροπηρουνο επειδη δεν εχει κατσει να κατσει να μαθει τα chopsticks .....

τα γραφικα αθλια βλεπεις τα texture απο κατω σου και την σκια σου οταν εισαι εξω και νομιζεις οτι παιζεις fps στο PS2, οχι οτι περιμενα κατι περισσοτερο απο μια χιλιοαναβαθμισμενη μηχανη γραφικων του '99.

ειδα και κατι αλλα γιδια να λενε "rip pubg"  νταξει και μετα ξυπνησαν ! οποιος δεν με πιστευει μπορει να κατεβασει την bet.... το DEMO αυτο το σαββατο απο το battlenet και να δει αυτην την κακιστη αντιγραφη με τα ματια του.

δυστυχως bf και cod πατωσαν για τα καλα φετος, και δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι προς το καλυτερο  γιατι εχουμε χιλιαδες ζομπια εκει εξω που πανε και τα αγοραζουν καθε χρονο απο συνηθεια, τουλαχιστον περιμενουμε WW3 + Insurgency Sandstorm.

Επεξ/σία από SoFGR
  • Thanks 1

Rip pugb για 60ευρω παιχνιδι χωρις story και με season pass?Ναι τωρα ολοι θα τρεξουν :)

Εκτος αν αγορασουν το βασικο παιχνιδι και ριξουν ακυρο στο season pass του

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολοι δεν παιρνουν το CoD για το campaign,οχι.

Αλλα αλλο να μου χρεωνεις το παιχνιδι full price και να βγαζεις και season pass επειδη εχει μεσα και το campaign και αλλο αν δεν εχει καν αυτο.

Υποτιθεται οτι και το SW Battlefront 1(αν το εχεις ακουστα) γιαυτο εφαγε το κραξιμο που εφαγε.

Γιατι ζηταγε full price τιμη για παιχνιδι χωρις campaign και ζηταγε και ποσα χρηματα για το season pass του.

Επεξ/σία από Fulgore

11 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Bullet drop υπάρχει και στην πραγματικότητα, πρέπει να υπάρχει σε τόσο μεγάλα maps..

Το fortnite δεν εχει στα AR.. Οχι δεν πρεπει να υπαρχει γιατι σου χαλαει ολο το muscle memory, αν βαλεις recoil δεν υπαρχει προβλημα απο αποψη OP εκτος απο τα snipers.

1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Rip pugb για 60ευρω παιχνιδι χωρις story και με season pass?Ναι τωρα ολοι θα τρεξουν :)

Εκτος αν αγορασουν το βασικο παιχνιδι και ριξουν ακυρο στο season pass του

Ποιος αγοραζει online shooters για το campaign? Και περα απο αυτο, δινει και τα Zombies, που οι περισσοτεροι γι αυτο αγοραζουν τα Cod πλεον οπως και εγω. To Zombies community ειναι τρομακτικα μεγαλυτερο απο οτιδηποτε αλλο δινει το Cod και προσφερει εκατονταδες ωρες

Περα απο τα κακα γραφικα που ισχυει, το blackout μου αρεσε παρα πολυ, αν και δε παιζω αυτο το ειδος. Ειδικα τα easter eggs, Nuketown, Zombies ειναι τρομερη πινελια

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Ποιος αγοραζει online shooters για το campaign? Και περα απο αυτο, δινει και τα Zombies, που οι περισσοτεροι γι αυτο αγοραζουν τα Cod πλεον οπως και εγω. To Zombies community ειναι τρομακτικα μεγαλυτερο απο οτιδηποτε αλλο δινει το Cod και προσφερει εκατονταδες ωρες

Περα απο τα κακα γραφικα που ισχυει, το blackout μου αρεσε παρα πολυ, αν και δε παιζω αυτο το ειδος. Ειδικα τα easter eggs, Nuketown, Zombies ειναι τρομερη πινελια

Μαλλον δεν προσεξες τι ακριβως εγραψα.Δεν ειπα καπου οτι κακως μου βγαλανε το campaign.Ειπα οτι αφου καλως ή κακως μου βγαζεις το campaign και θα βγαλεις και season pass(black ops pass),τοτε κοστολογησε το παιχνιδι αναλογα πχ 40ευρω το βασικο παιχνιδι.

Και εμενα μου αρεσαν τα προηγουμενα black ops αλλα απο ενα σημειο και μετα το θεωρω κοροιδια να μου χρεωνεις ανα δυο χρονια το ιδιο πραγμα(τωρα ειδικα χωρις καν campaign)60 και 70ευρω το βασικο παιχνιδι.

Ειναι πραγματα για τα οποια το Battlefront 1 εφαγε τρελο κραξιμο,εδω γιατι να κανουμε τα στραβα ματια?Επειδη ειναι activision αντι για ΕΑ?

Α και κατι τελευταιο μιας και το εγραψες γενικα.Μια χαρα αγοραζουν shooter πολλοι για το campaign.Ξερω αρκετο κοσμο που αγοραζει τα halo,gears ή και το προσφατο doom κυριως για το campaign τους :)

Επεξ/σία από Fulgore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...