Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Black Ops 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 249
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκινησε το preload για την beta. Γραφει 26 giga  αλλα 21 ειναι αυτο που κατεβαζει.

Επεξ/σία από gildo
Δημοσ.

Θα ειναι μονο online ξερει κανεις η θα εχει και single? Εχω να παιξω cod απο το black ops 2 μεχρι εκεινο εχω παιξει τα παντα απο το 2002 και μετα. 

Δημοσ.
On 09/08/2018 at 21:22, gildo said:

Ξεκινησε το preload για την beta. Γραφει 26 giga  αλλα 21 ειναι αυτο που κατεβαζει.

Έκανα preload και τώρα κατεβάζει άλλα 17.. -_- Genius οι τύποι..

Δημοσ.

εβλεπα εχτες το στρημ του DrDisrespect. δεν ξερω, μου φανηκε αρκετα μετριο το παιχνιδι σε γραφικα και gameplay. ακομη και ο doc δεν φαινοταν πολυενθουσιασμενος.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GjokerR είπε

Λογικά στις 8 θα ξεκλειδώσει ελλάδα 

Δεν έχει καθόλου singe φέτος.

Κριμα βλεπω να πιανω το περσινο αν με πιασει να παιξω κανα πολεμικο. Η battlefield 1.

• Like 1
Δημοσ.

Μία απ' τα ίδια το gameplay, απλά έχουν βάλει skills/perks κλπ. Είναι αρκετά βαρύ το παιχνίδι για το οπτικό αποτέλεσμα που βλέπω και δεν υπάρχει sharpening με αποτέλεσμα να έχει βαζελίνη(Λόγω του ΑΑ λογικά). Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορεί να χρησιμοποιήσει Reshade κανείς για να διορθώσει την θολούρα λόγω Battlenet. Σε γενικές γραμμές άλλο ένα CoD με αρκετά μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Δημοσ.

CoD χωρις campaign που το χρεωνουν ομως full price και σαν να μην εφτανε αυτο θα βγαλει και dlc επι πληρωμη αργοτερα(black ops pass καλη ωρα).

Περιμενω να φαει το κραξιμο και να πεσει η τιμη του στο χωμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαιξα αρκετη ωρα και εφτασα level 23.Πολυ χαλια optimize με πολλα lag spikes.Το spawn ειναι αθλιο ειδικα σε domination και hardpoint.Πολλες φορες με εβγαζε πανω στην αντιπαλη ομαδα.Εβλεπα κατι τυπους να περνανε μπροστα μου και να μην με εχουν παρει χαμπαρι.Υποτιθεται beta και οι μισοι καμπερωνουν στο χαρτη για να παρουν kiillstreak.Ακομα και cheaters ειχε το καταστημα.Αν εβλεπες τα killcam θα καταλαβεις αυτους που κανουν τα φοβερα killstreak στο youtube.Οι περισσοτεροι παικτες παιζουν με lag και δεν προλαβαινουν να αντιδρασουν.Αυτος που ελεγε οτι το μονο που χρειαζεται σε αυτο το παιχνιδι ειναι μια καλη συνδεση δεν ειχε αδικο.Που ειναι oi dedicate servers που ταζουν τοσα χρονια?Ενα βημα μπροστα και 10 πισω σε καθε νεο παιχνιδι.Εβλεπες στο chat να γραφει καποιος τα προβληματα και να απαντα ο αλλος noob.Απο εκει βλεπεις το επιπεδο των παικτων.

Επεξ/σία από gildo
  • Like 1
Δημοσ.

σε μενα ουτε καν μπαινει το κωλοπαιχνιδο....προβλημα που απο οτι διαβασα εχει λαοθαλασσα...γελανε κ τα τσιμεντα να ουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...