giorgosmcmc Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικα ειχαν θεμα εκεινη την ωρα που μπηκα λογικα, μετα με εβαλε και εμενα. Μετα απο καμποσες ωρες ενασχολησης πραγματικα δεν βρισκω λογο να ασχοληθει κανεις με το blackout mode, για καποιο λογο τα γραφικα στο blackout ειναι πολυ κακα σε σημειο να τσουζουν τα ματια μου, το input lag παει και ερχεται, κρασαρισματα πανικος, πολυ κακο gameplay, καμια μα καμια σχεση με το apex. Nομιζω πως το blackout βγηκε απλα για πλακα ετσι για να εχουν να λενε και το ξεραν και οι ιδιοι πως θα ειναι αποτυχια δε μπορει να φτιαχτηκε απο developers αυτο το πραγμα. Εγω θα εφτιαχνα καλυτερο br. Οι τυποι απετυχαν παταγωδος. Τη κατασταση ερχεται και σωζει το κανονικο multiplayer που εκει ειναι σαν να παιζεις διαφορετικο παιχνιδι και σε γραφικα και σε gameplay και γενικοτερα στα παντα smooth, γρηγορο, διασκεδαστικο και σαν να χρησιμοποιησαν διαφορετικη μηχανη γραφικων εκει ενα πραγμα καμια σχεση με το blackout. Για τα zombies δεν εχω αποψη μιας και εχω την απλη εκδοση αν και πιστευω πως δεν υπαρχει λογος για οποιοδηποτε αλλο mode εκτος του multiplayer και του campaign (που δεν υπαρχει) σε ενα call of duty game. Για 11 ευρω που το αγορασα αξιζει τα λεφτα του μονο για το mp, για παραπανω λεφτα, ουτε για αστειο. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Τελικα ειχαν θεμα εκεινη την ωρα που μπηκα λογικα, μετα με εβαλε και εμενα. Μετα απο καμποσες ωρες ενασχολησης πραγματικα δεν βρισκω λογο να ασχοληθει κανεις με το blackout mode, για καποιο λογο τα γραφικα στο blackout ειναι πολυ κακα σε σημειο να τσουζουν τα ματια μου, το input lag παει και ερχεται, κρασαρισματα πανικος, πολυ κακο gameplay, καμια μα καμια σχεση με το apex. Nομιζω πως το blackout βγηκε απλα για πλακα ετσι για να εχουν να λενε και το ξεραν και οι ιδιοι πως θα ειναι αποτυχια δε μπορει να φτιαχτηκε απο developers αυτο το πραγμα. Εγω θα εφτιαχνα καλυτερο br. Οι τυποι απετυχαν παταγωδος. Τη κατασταση ερχεται και σωζει το κανονικο multiplayer που εκει ειναι σαν να παιζεις διαφορετικο παιχνιδι και σε γραφικα και σε gameplay και γενικοτερα στα παντα smooth, γρηγορο, διασκεδαστικο και σαν να χρησιμοποιησαν διαφορετικη μηχανη γραφικων εκει ενα πραγμα καμια σχεση με το blackout. Για τα zombies δεν εχω αποψη μιας και εχω την απλη εκδοση αν και πιστευω πως δεν υπαρχει λογος για οποιοδηποτε αλλο mode εκτος του multiplayer και του campaign (που δεν υπαρχει) σε ενα call of duty game. Για 11 ευρω που το αγορασα αξιζει τα λεφτα του μονο για το mp, για παραπανω λεφτα, ουτε για αστειο. Αξιζει το zombies φιλε πολυ πλακα και τρεχει πολυ καλα.Προσωπικα εχω φτασει σε σημειο να ασχολουμαι μονο με zombies το τελευταιο καιρο.Εχει πολυ πλακα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, jerry banana είπε Αξιζει το zombies φιλε πολυ πλακα και τρεχει πολυ καλα.Προσωπικα εχω φτασει σε σημειο να ασχολουμαι μονο με zombies το τελευταιο καιρο.Εχει πολυ πλακα . Αληθεια τοσο καλο ειναι? Βλεπω ασχολούνται αρκετοι εχω ακουσει καλα λογια για το zombies mode, γνωριζεις καποιο site να το κανω upgrade πιο οικονομικα? Γιατι δε δινω με τίποτα τα 20 ευρω εξτρα πoυ ζηταει η blizzard Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Αληθεια τοσο καλο ειναι? Βλεπω ασχολούνται αρκετοι εχω ακουσει καλα λογια για το zombies mode, γνωριζεις καποιο site να το κανω upgrade πιο οικονομικα? Γιατι δε δινω με τίποτα τα 20 ευρω εξτρα πoυ ζηταει η blizzard Δες σε 3α site όπως kinguin cdkeys κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Στις 29/5/2019 στις 1:28 ΠΜ, giorgosmcmc είπε Αληθεια τοσο καλο ειναι? Βλεπω ασχολούνται αρκετοι εχω ακουσει καλα λογια για το zombies mode, γνωριζεις καποιο site να το κανω upgrade πιο οικονομικα? Γιατι δε δινω με τίποτα τα 20 ευρω εξτρα πoυ ζηταει η blizzard Από humble δεν το πήρες; Αναβάθμισαν την έκδοση του monthly σε standard άρα με τα ζομπι, και δεν χρειάζεται να το πάρεις απο κάπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikostz9 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, GjokerR είπε Από humble δεν το πήρες; Αναβάθμισαν την έκδοση του monthly σε standard άρα με τα ζομπι, και δεν χρειάζεται να το πάρεις απο κάπου δηλαδη κανουμε μια φορα τη συνδρομη 12$ και εχουμε το παιχνιδι για παντα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Γενικά ισχύει αυτό για τα humble monthly, κάθε μήνα έχει ένα τέτοιο πακέτο με ένα παιχνίδι φανερό για να προσελκύσει κόσμο (το όποιο είναι προσβάσιμο απ την ώρα που κάνεις την αγορά) και στο τέλος της προσφοράς ανακοινώνεται και τι άλλο έχεις πάρει μαζί. Καμιά φορά ανακοινώνεται κάποιο απ τα υπόλοιπα παιχνίδια (η σε αυτή την περίπτωση η αναβάθμιση σε standar edition) πριν τελειώσει η προσφορά. Πληρώνεις ένα μήνα συνδρομή και παίρνεις απευθείας ένα κλειδί standar edition και στο τέλος του μήνα ότι άλλο κλειδί δώσει (για πάντα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Παιδια το παιχνιδι στο pc ειναι αδειο τελειως ή μου φαινεται?Εχθες ηθελα να παιξω blackout και βρηκε μετα απο 6 προσπαθειες ενα lobby με 51 ατομα.Ζοmbies δεν βρισκω ουτε για αστειο και το μονο που βρισκω ειναι multiplayer.Εχει κανεις καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, jerry banana είπε Παιδια το παιχνιδι στο pc ειναι αδειο τελειως ή μου φαινεται?Εχθες ηθελα να παιξω blackout και βρηκε μετα απο 6 προσπαθειες ενα lobby με 51 ατομα.Ζοmbies δεν βρισκω ουτε για αστειο και το μονο που βρισκω ειναι multiplayer.Εχει κανεις καμια ιδεα? Παιζει ολος ο κοσμος Modern warfare... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Παιζει ολος ο κοσμος Modern warfare... καλα στο ps4 μια χαρα εχει και στα 2 παιχνιδια,απλως στον υπολογιστη παντα οι κοινοτητες ειναι μικρες. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2019 από jerry banana Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα