Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Black Ops 4 [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, andreas443 είπε

Αυτό που με κάνει και το σκέφτομαι είναι έχει περιεχόμενο ή έχει κλειδωμένους χαρακτήρες,map, mode και πρέπει να αγοράσω και το season pass?

Όχι δεν χρειάζεται. Όλοι το γράφουν και στο reddit. Eκτος εάν θες να παίξεις zombies που εάν ισχύει δεν θα έπρεπε α κοιτάς τη συγκεκριμένη έκδοση εξ αρχής. Καθώς αυτή όπως προανέφερα περιλαμβάνει μόνο MP και blackout. 

Επεξ/σία από jerry banana
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

20 ώρες πριν, jerry banana είπε

Όχι δεν χρειάζεται. Όλοι το γράφουν και στο reddit. Eκτος εάν θες να παίξεις zombies που εάν ισχύει δεν θα έπρεπε α κοιτάς τη συγκεκριμένη έκδοση εξ αρχής. Καθώς αυτή όπως προανέφερα περιλαμβάνει μόνο MP και blackout. 

Τελικά το αγόρασα όποιος θέλει ας με κάνει add andreas443#2885

Στις 1/12/2018 στις 1:36 ΜΜ, _Theo_ είπε

Παιδιά για ενασχόληση με casual on line fps θα προτείνατε το CoD Black Ops 4 ή το Battlefield V ;;

black ops 4 φυσικά.Τo battlefield είναι πιο στρατηγικό-σοβαρο.

32 λεπτά πριν, Tsiaxrist είπε

Αυτό δεν ήταν δωρεάν; 

στο black ops 4 τι[ποτα δεν υπαρχει δωρεαν,εδω οι επιπλεον χαρτες για τα zombie και μερικοι χαρακτηρες στο blackout για να τους παρεις πρεπει να σκασεις 50 ευρω για το seaosn pass.Το οποιο δεν το εχω κανει και ουτε προκειται.Εσκασα μια φορα 43 ευρω και δεντ ο ξανακανω.Επισης βγαινει μερικες φορες δωρεαν.Ομως αποτι βλεπω καλυτερα να το παρεις στη κονσολα σου εαν εχεις ps4.Εγω εχω ps4 και το εχω ψιλομετανιωσει γιατι στο blackout για να τρεξει καλα το παιχνιδι πρεπει να κατεβασεις τα γραφικα σε medium high και low για να παιζεις αξιοπρεπως 100+ fps ,πολυ unoptimised το battle royale του δηλαδη,αλλα περα απο αυτο το multiplayer και το ζομβιεσ εχουν καλο optimisation.Το μονο που με χαλαει ειναι οτι στον υπολογιστη ενω μαζευει μεχρι 100 ατομα στο blackout παντα με βαζει με μεγιστο αριθμο 70-75.Επισης το ping μου ειναι στο Θεο στο blackout.Καλυτερα βνα το ειχα παρει στο ps4 καλυτερο optimization και γενικα το προσεχουν πιο πολυ στη κονσολα.Επισης στη κονσολα εχει περισσοτερο κοσμο. Δηλαδη στο blackout παντα 100 ατομα μαζευει.

6 ώρες πριν, andreas443 είπε

Τελικά το αγόρασα όποιος θέλει ας με κάνει add andreas443#2885

Σου έστειλα που είσαι να παίξουμε? 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισχυει οτι αν το αγορασω απο εδω με χρεωνει 12 ευρω μετα μπορω να διακοψω επιτοπου και μου μενει το παιχνιδι για παντα?

Επεξ/σία από giorgosmcmc

4 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Ισχυει οτι αν το αγορασω απο εδω με χρεωνει 12 ευρω μετα μπορω να διακοψω επιτοπου και μου μενει το παιχνιδι για παντα?

ακριβως απλως εχεις μονο το blackout και το multiplayer οχι τα Zombiers.Αλλα για 12 ευρω ειναι πολυ καλο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, jerry banana είπε

ακριβως απλως εχεις μονο το blackout και το multiplayer οχι τα Zombiers.Αλλα για 12 ευρω ειναι πολυ καλο.

Σουπερ ειναι! δε με πολυ νοιάζουν τα ζομπι, απλα εψαχνα ενα γρηγορο fps online λογω οτι ξενερωσα με τα battlefield και δε βρηκα κατι καλυτερο απ αυτο. Επισης η τιμουλα τα σπαει + και τα bonus games που θα προστεθούν στη λιστα μεσα στον ιουνιο. Πολυ καλη κινηση απο humble bundle.

Αν θελω αργοτερα μετα απο καιρο να αναβαθμισω στην εκδοση με τα zombies τι ποσο πρεπει να πληρωσω?

Επεξ/σία από giorgosmcmc

2 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Σουπερ ειναι! δε με πολυ νοιάζουν τα ζομπι, απλα εψαχνα ενα γρηγορο fps online λογω οτι ξενερωσα με τα battlefield και δε βρηκα κατι καλυτερο απ αυτο. Επισης η τιμουλα τα σπαει + και τα bonus games που θα προστεθούν στη λιστα μεσα στον ιουνιο. Πολυ καλη κινηση απο humble bundle.

Αν θελω αργοτερα μετα απο καιρο να αναβαθμισω στην εκδοση με τα zombies τι ποσο πρεπει να πληρωσω?

Αυτο δεν γνωριζω να στο απαντησω με σιγουρια.

1 λεπτό πριν, giorgosmcmc είπε

Απο παικτες τι λεει, εχει γενικα κοσμο στο br και στο multi?

multi ναι στο br σπανια πετυχαινω να πιανει 100 ατομα ψιλο νεκρα το br φαντασου τυχαινω τα ιδια και τα ιδια ατομα τυχαιες μερες.Συνηθθως φαντασου μαζευει απο 65-80 ατομα στο br.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οντως εντελως νεκρο το br, κανα 20λεπτο ουτε 1 παιχνιδι δεν εχει βρει, παλι καλα που εχουμε και το apex, ελπιζω στο normal multiplayer να πανε οντως καλυτερα τα πραγματα απο παικτες.

Επεξ/σία από giorgosmcmc

2 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Παλευω ποση ωρα να μπω στο blackout mode και μου βγαζει καθε φορα το ιδιο, ενω στο κανονικο multi παιζει μια χαρα, εχουν θεμα οι servers το κανει και σε εσας?

61197053_2532551463445701_7178923524709416960_n.jpg

Μπαίνω κανονικά εγώ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...