Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Black Ops 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η εχει προβλημα το matchmake οπως ειχε στην αρχη η δεν υπαρχει κοσμος.Εγω το παρατησα γιατι δεν εβρισκε κοσμο ουτε και στο Multi.Βλεπω στο φορουμ του παιχνιδιου οτι υπαρχει αρκετος κοσμος που φωναζει για αυτο το προβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

εχω απορίες όπως τι σημαίνει τα 20hz 30hz και διάφορες άλλες νέες λέξεις που βγαίνουν κάθε τόσο άλλα ας μάθω αυτό και παρακαλώ μην μου πείτε να πάω στο google αν ήταν δεν θα ρώταγα εδψ ευχαριστώ.

α και τελικά free for all δεν έχει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gildo είπε

Η εχει προβλημα το matchmake οπως ειχε στην αρχη η δεν υπαρχει κοσμος.Εγω το παρατησα γιατι δεν εβρισκε κοσμο ουτε και στο Multi.Βλεπω στο φορουμ του παιχνιδιου οτι υπαρχει αρκετος κοσμος που φωναζει για αυτο το προβλημα.

Μάλιστα. Τόσα λεφτά απλά να ποιανούν gb στον ssd. Και δεν έχει και single player ναι παίξω 10 ώρες να πω χαλάλι τα χρήματα. Τέλος η εποχή του cod. Κρίμα...

Επεξ/σία από giannhstsip
  • Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, giannhstsip είπε

Τέλος η εποχή του cod. Κρίμα...

Δεν υπήρχε και ποτέ εποχή CoD στο Pc, εκτός από μερικές ελάχιστες εξαιρέσεις κυρίως στην αρχή του Franchise.

Πάντως διάβαζα διάφορα πριν την κυκλοφορία του, ότι έχουν προσέξει την έκδοση του Pc (κτλ.) και το σκεφτόμουν σοβαρά να το τσιμπήσω μιας και έχω συνηθίσει πια Keyboard - Mouse σε FPS. Αλλά με αυτά που διαβάζω και το γεγονός ότι ο μεγάλος αντίπαλος, τo BFV είναι για κλάματα, με βλέπω να καταλήγω να το παίρνω στην κονσόλα ή να παίζω το WW3 

Δημοσ.

Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την εύρεση games, είτε blackout είτε σε multi.

σε κανένα δεν παίρνει πάνω από μισό λεπτό να συμπληρώσει παίκτες. μήπως πέσατε πάνω σε κανένα update? (έβαλαν νυχτερινές κάποιες υφιστάμενες πίστες).

Αθήνα είμαι με 30αρα vdsl αν έχει κάποια σημασία αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόσφατα παρήγγειλα την μητρική Asus Maximus X Hero από amazon γερμανίας και λέει έρχεται μαζί με το Call of Duty: Black Ops 4.

Μου ήρθε mail με κωδικό που θα μπορώ να βάλω στο site της Asus μόλις έρθει η μητρική και έτσι θα δώσουν τον κανονικό κωδικό.

Έχετε ιδέα αν αυτός ο κωδικός μπορεί να περαστεί στο steam; Ή αν θα μπορώ να τον δώσω τέλος πάντων;

Επεξ/σία από EverythingYouBelieve
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε

Πρόσφατα παρήγγειλα την μητρική Asus Maximus X Hero από amazon γερμανίας και λέει έρχεται μαζί με το Call of Duty: Black Ops 4.

Μου ήρθε mail με κωδικό που θα μπορώ να βάλω στο site της Asus μόλις έρθει η μητρική και έτσι θα δώσουν τον κανονικό κωδικό.

Έχετε ιδέα αν αυτός ο κωδικός μπορεί να περαστεί στο steam; Ή αν θα μπορώ να τον δώσω τέλος πάντων;

Το σχολιο σου ειναι ασχετο με το παρον θεμα που ρωτας ομως.

Ασε που ουτως ή αλλως το call of duty δεν κυκλοφορει στο steam αλλα στο battle net.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το σχολιο σου ειναι ασχετο με το παρον θεμα που ρωτας ομως.

Ασε που ουτως ή αλλως το call of duty δεν κυκλοφορει στο steam αλλα στο battle net.

Ναι το ξέρω μα δεν έβρισκα που αλλού να ρωτήσω.

Δεν ήξερα την πληροφορία για το battle net μιας και δεν έχω ασχοληθεί, ευχαριστώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, EverythingYouBelieve είπε

Ναι το ξέρω μα δεν έβρισκα που αλλού να ρωτήσω.

Δεν ήξερα την πληροφορία για το battle net μιας και δεν έχω ασχοληθεί, ευχαριστώ.

θα σου ζητηθεί να στείλεις φωτογραφία το invoice και φωτογραφία από το κουτί με το S/N.

Αν το δώσεις αλλού μπορείς να το κάνεις αλλά θα πρέπει να του δώσεις και αυτές τις φωτογραφίες.

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/11/2018 στις 5:13 ΜΜ, giannhstsip είπε

δε βρισκε με τιποτα παιχνιδι στο batle royale. το κανει και σε αλους? και αν βρει κανει 1 ωρα να γεμισει παικτες

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ. Όχι μόνο στο battle royal αλλά και στο multi.Κρίμα τα χρήματα.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση οι streamers στο τουιτς δεν δυσκολεύονται καθόλου και τους βρίσκει παιχνίδια αμέσως.

Δεν ξέρω αν φταίει η σύνδεση μου που είναι χαμηλή.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, giwrgosd είπε

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ. Όχι μόνο στο battle royal αλλά και στο multi.Κρίμα τα χρήματα.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση οι streamers στο τουιτς δεν δυσκολεύονται καθόλου και τους βρίσκει παιχνίδια αμέσως.

Δεν ξέρω αν φταίει η σύνδεση μου που είναι χαμηλή.

Εμένα είναι μια χαρά η σύνδεση αλλά τίποτα. Από πού το πειρες???

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, giannhstsip είπε

Εμένα είναι μια χαρά η σύνδεση αλλά τίποτα. Από πού το πειρες???

Από cdkeys, αν και δεν νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τους το ειχαμε γραψει απο τοτε που βγηκε το παιχνιδι με το matchmaking αλλα καταλαβαινετε που  μας εγραψαν.Ολο το official foroum φωναζει για αυτο αλλα πουθενα η λυση.Απο τη μια το χαλια netcode και απο την αλλη οι cheaters το γονατισανε μια χαρα το παιχνιδι.Ακομα τα κλαιω τα λεφτουδακια γιατι θα ειχα παρει κατι αλλο με αυτα τα χρηματα😭

Επεξ/σία από gildo
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...