Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Black Ops 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Δεν ειναι κατι το αστειο ειναι γεγονος/πραγματικοτητα οτι η κινηση στο forum στο κομματι των παιχνιδιων συγκεκριμενα τα τελευταια χρονια εχει πεσει παρα πολυ,καμια σχεση με την διαρκεια 2013-2015.

Σύμφωνα με αυτό κάνεις λάθος https://trends.google.com/trends/explore?date=all&q=insomnia.gr

Η ''χρυσή'' περίοδος του insomnia ήταν τέλη 2009 με τέλη 2011, από τότε είχε μια πτώση που κατάφερε όμως και έμεινε σταθερή και απο το 2014 δεν υπάρχουν μεγάλες απώλειες.

Όλα τα forum κλείνουν τα τελευταία χρόνια λόγω facebook και reddit και δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Στο insomnia μέχρι και το fortnite που καλώς ή κακώς είναι το νούμερο ένα στο twitch έχει ελάχιστες απαντήσεις. Αυτό τι σημαίνει πως δεν έχει γιγάντια απήχηση εκτός forum; Απλά επειδή οι περισσότεροι χρήστες εδώ είναι άνω των 25 δεν τους τραβάει αυτό το παιχνίδι. Το assasins creed π.χ βλέπεις πως έχει μια δυναμική από τις σελίδες του, αφού απευθύνεται σε μεγαλύτερο ηλικιακά κοινό.

Τα πιτσιρίκια θα μπουν discord/twitch και όχι εδώ. Αν κάνεις μια αναζήτηση στα θέματα του pc gaming θα δεις όλο τους ίδιους και τους ίδιους. Πραγματικά μπορώ να σου πω στο θέμα του overwatch ποιοι έχουν το 90% των απαντήσεων. Άρα αφού δεν μπαίνει νέο αίμα βαριούνται οι ίδιοι και οι ίδιοι να κάνεις συζητήσεις μεταξύ τους. Άλλωστε ένα παιχνίδι είναι, τι να πεις πια. Δηλαδή να κάτσω εγώ να ποστάρω στο insomnia ότι βλέπω στο reddit; 'Η να κάτσω να ανοίξω συζήτηση με άτομα που ξέρω τι θα πουν αφού όπως προανέφερα έχουν γράψει άλλες 50000 φορές.

Δημοσ.

Απλά το παιχνίδι τρέχει μια χαρά και σε παλιά pc, χωρίς bugs, οπότε και τα θέματα συζήτησης για τους ινσομνιακς είναι περιορισμένα. Άλλωστε και στα παιχνίδια που φαίνεται να υπάρχει κίνηση στα thread τους, το 90% των σχολίων έχει να κάνει με το τεχνικό κομμάτι και όχι το game play.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε

Η ''χρυσή'' περίοδος του insomnia ήταν τέλη 2009 με τέλη 2011, από τότε είχε μια πτώση που κατάφερε όμως και έμεινε σταθερή και απο το 2014 δεν υπάρχουν μεγάλες απώλειες.

Ο λογος που ανεφερα τις παραπανω ημερομηνιες ειναι γιατι τοτε ξεκινησε αυτη η γενια(2013),αλλα σε γενικες γραμμες δεν εχεις αδικο.

Βεβαια ολα αυτα τα γραφουμε εχοντας παντα υποψη μας οτι το insomnia δεν ειναι gaming forum,αλλα τεχνολογικο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lefteris210 είπε

να σκασουμε το 50αρι δλδ αξίζει ?😅

Εγω το σκεφτομαι, μονο γιατι το Blackout δειχνει πολυ fun, τα αλλα modes δεν με πολυενδιαφερουν... Ειχα πει οτι δεν θα ξανααγοραζα CoD αλλα νομιζω οτι θα σπασω..

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θα ηθελα να μου πει κάποιος που εχει παιξει και cod και bubg να μου πει ποιο ειναι ποιο βαρυ..

Παιζω σχεδον οριακα το bubg 45-60 fps midium settings. θα παιξω και cod 4?

Ρωταω για να μην το πάρω τσάμπα..

Στο gamedabate βλέπω οτι ειναι  ποιο βαρυ το bubg αλλά δέν ξέρω κατα ποσο υσχιουν σε αυτο το site 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mastoras007 είπε

Καλησπέρα.

Θα ηθελα να μου πει κάποιος που εχει παιξει και cod και bubg να μου πει ποιο ειναι ποιο βαρυ..

Παιζω σχεδον οριακα το bubg 45-60 fps midium settings. θα παιξω και cod 4?

Ρωταω για να μην το πάρω τσάμπα..

Στο gamedabate βλέπω οτι ειναι  ποιο βαρυ το bubg αλλά δέν ξέρω κατα ποσο υσχιουν σε αυτο το site 

καλυτερα θα παιζει το cod 4....

Δημοσ.

black ops 4 blackout server problems

Καλησπερα παιδια!

εχω αγοράσει το Black Ops το standard edition απο την Κυριακη και δεν εχω παιξει ουτε ενα game για τον εξης λογο.. Κανω launch για να βρω game και με βαζει συνεχως σε αδειους σερβερ η σε σερβερ που εχουν μεχρι 20 ατομα και οσο και να περιμενω ο αριθμος δεν ανεβαινει σχεδον καθολου..

Ειδα σε διαφορα φορουμ που λεγανε οτι ειναι θεμα μοντεμ και πως να το διορθωσω και εκανα και static ip που λεγανε πολυ και οτι τους εφτιαχνε αλλα τιποτα παλι σε αδειο σερβερ μπαινω .. Το  ΝΑΤ επισης ειναι ανοικτο.. το μονο που δεν ξερω και δεν καταλαβα πως να το κανω ειναι το Port forwarding οπως το λεγανε.

Αν καποιος εχει παρομοιο θεμα και το ελυσε η καποιος που ξερεις πως να το λυσω παρακαλω πολυ αν μπορει να αφιερωσει λιγο χρονο να μου εξηγησει πως να το φτιαξω το θεμα.

Ειναι κριμα εχω δωσει 60 ευρω και δεν εχω παιξει ακομα μια βδομαδα τωρα.. σε ολα τα αλλα games fortnite pubg league και ολα ολα δεν εχω απολυτως κανενα θεμα.

ευχαριστω για τον χρονο σας.

Δημοσ.

To επαθα τις 2-3 πρωτες μερες αλλα μετα το εφτιαξαν απο οτι ειδα.Το προβλημα ειναι των server και οχι η συνδεση σου.Ψαξε και στα φορουμ  της activision https://community.callofduty.com/t5/Call-of-Duty-Black-Ops-4-Forum/ct-p/cod-blackops4-forums.Αν μαθω κατι νεοτερο θα σε ενημερωσω.

Δημοσ.

χμμμ.. καταλαβα... εμενα ακομα τα ιδια μου κανει ομως ρε φιλε .. αν μαθεις κατι ενημερωσε με..

σε ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπέρα ξανα.

το δοκιμασα σε ενα pc με 750 ti και επαιζε χάλια, (απλα δοκιμη το εκανα) to pubg το συγκεκριμένο pc το παίζει αξιπρεπός. οχι τέλεια αλλα παιζεται,

Μηπος εκανα κάτι λάθος? vram  ηταν φουλ με ολα low και το render resolution κοντα στο 100. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...