jerry banana Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 20 ώρες πριν, PolonosJ είπε Περνεις τηλεφωνο στην Cosmote αν η συνδεση σου ειναι cosmote στο 13888 και τους λες θελω να κανω την γραμμη μου fast path γιατι παιζω παιχνιδια. Θα μειωθει λιγο το ping αλλα θα εχει διαφορα .Επισης μια ερωτηση με τι παιζεις με wifi ? Εσυ τι ping εχεις? Επισης κατι ακυρο, αλλα στην περιπτωση που πριν 3 μερες το παιχνιδι ετρεχε με καλυτερα γραφικα σε υψηλοτερα fps αποτι σήμερα χωρις να εχω αλλαξει τιποτα ή να εχω πειραξει. Ξερεις τι φταιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
quadcore Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Αυτο το θεμα με το ping και το pong και τα latency issues,κανει το παιχνιδι,οτι πιο τοξικο υπαρχει ως δηθεν triple AAA τιτλο.Τι fast path,τι script και rules TCP και UDP, αμα δεν εχεις ελπιδα να δεις κανενα server πιο κοντα η με περισσοτερα Hz και MHz ή τι πρεπει να γινει,κλαφτε τα,gamers του 120 latency! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, quadcore είπε Αυτο το θεμα με το ping και το pong και τα latency issues,κανει το παιχνιδι,οτι πιο τοξικο υπαρχει ως δηθεν triple AAA τιτλο.Τι fast path,τι script και rules TCP και UDP, αμα δεν εχεις ελπιδα να δεις κανενα server πιο κοντα η με περισσοτερα Hz και MHz ή τι πρεπει να γινει,κλαφτε τα,gamers του 120 latency! Αστα να πανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgosd Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Στις 4/1/2019 στις 1:14 ΜΜ, jerry banana είπε Φιλε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου και την απαντηση σου.Οχι ειμαι με συνδεδεμενος απο σταθερο υπολογιστη σε ρουτερ.Εχθες εκανα μια επανεκινηση το ρουτερ και εστρωσε αρκετα ,αλλα και παλι μετα απο λιγο πηγε στοΘεο το ping.Ειδικα στο blackout και στο multi που χρειαζεται (στα zombies πες τρωγεται) εχω multi 90_+ οπως και στο blackout .Παρατηρω δηλαδη οτι με τρωνε πολυ γρηγορα ενω εγω ηδη εχω κρυφτει πχ.Εχω ψιλοξενερωσει γιατι στη κονσολα παλια δεν τα ειχα αυτα.To αστειο ειναι κιολας οτι πληρωνω 50αρα vdsl ,που να μην ειχα 50αρα. Αν δεν είχες 50αρα δεν θα μπορούσες να παίξεις καθόλου, όπως εγώ που το αγόρασα και το κοιτάω. (μέγιστη ταχύτητα που πιάνω είναι 6Mbps- cosmote) Φαντάσου ότι blackout με έχει αφήσει να παίξω 2 φορές. Πάλι καλά βρίσκω μετά από λεπτά αναμονής deathmatch. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, giwrgosd είπε Αν δεν είχες 50αρα δεν θα μπορούσες να παίξεις καθόλου, όπως εγώ που το αγόρασα και το κοιτάω. (μέγιστη ταχύτητα που πιάνω είναι 6Mbps- cosmote) Φαντάσου ότι blackout με έχει αφήσει να παίξω 2 φορές. Πάλι καλά βρίσκω μετά από λεπτά αναμονής deathmatch. Αστα φιλε αστα να πανε σου λεω.Ευτυχως εκανα επανεκκινηση το ρουτερ και πιανω 85-100(στη χειροτερη ping) γιατι πριν δεν παλευοταν.Παντως κριμα για τους servers της.Η εταιρεια θα πρεπει τουλαχιστον μελλοντικα να βελτιωσει τη συνδεση μεταξυ των παιχτών,γιατί όπως είπες δεν εχουν ολοι να διαθεσουν για 50αρα και πολλοι και για 24αρα.Εγω μολις ξενοικιασα απο εκει που ημουν εβαλα γιατι δεν μπορουσα με τα εξοδα που ειχα να πληρωνω στη forthnet το μηνα τα χρηματα του 50αρι.Τωρα blackout πιανω 86-90 και στα υπολοιπα 75-90. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από jerry banana Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Το ping δεν έχει σχέση με το down/up. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 45 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το ping δεν έχει σχέση με το down/up. οκ ευχαριστω,οποτε εχει καθαρα σχεση με τη περιοχη και εαν πχ την ωρα που παιζω καποιος αλλος εχει συνδεθει και χρησιμοποιει tablet για βιντεο ή οτιδηποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 free trial 7 μερες σε λιγο...8:30μμ ώρα ελλαδος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Αν και δεν μου αρέσουν τα battle royal επειδή είναι black ops και δωρεάν για λίγο καιρό θα το δοκιμάσω , αν και ήθελα να παίξω και το κλασσικό online , τεράστιο πάντως το download 85 gb wtf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, SPANK είπε Αν και δεν μου αρέσουν τα battle royal επειδή είναι black ops και δωρεάν για λίγο καιρό θα το δοκιμάσω , αν και ήθελα να παίξω και το κλασσικό online , τεράστιο πάντως το download 85 gb wtf πες εντυπωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, jerry banana είπε πες εντυπωσεις Καλό φαίνεται το Blackout αλλά εγώ το βλέπω σαν όλα τα άλλα αυτού του είδους που δεν μου αρέσουν οπότε και δεν με τράβηξε και το έκανα uninstall , περιμένω να δώσουν σε κάποιο free και το multiplayer να το δοκιμάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, SPANK είπε Καλό φαίνεται το Blackout αλλά εγώ το βλέπω σαν όλα τα άλλα αυτού του είδους που δεν μου αρέσουν οπότε και δεν με τράβηξε και το έκανα uninstall , περιμένω να δώσουν σε κάποιο free και το multiplayer να το δοκιμάσω οκ ευχαριστω!Προσωπικα πιστευω οτι θα σου αρεσει περισσοτερο το multi εαν το βγαλουν ,αλλα η ξενερα ειναι για τους νεους παιχτες οτι πεθαινεις πολυ γρηγορα γιατι ολοι παιζουν σαν τρελοι.Θυμαμαι οταν το πρωτοξεκινησα επαιζα χαλαρα και οι αντιπαλοι λες και ειχαν παρει 15 καφεδες τουρμπατοι.Πολυ ανταγωνιστικο το multi στο black ops4 για casual gaming δεν λεει.Ειναι το πρρωτο μου cod σε pc τα υπολοιπα τα ειχα παιξει στο ps3 και η σκηνη εδω ειναι τερμα tryhard δεν ξερω τι γινεται.Τωρα βεβαια εχω βελτιωθει αλλα πρεπει καθως παιζεις πχ να πανε τα ματια περα δωθε σαν αστραπη. Το blackout ειναι και αυτο δυσκολο δεν το πολυπαιζω και εγω ,αν και ειναι ενδιαφερον προσωπικα μου αρεσει να το βλεπω να το παζουν παρα να το παιζω ο ιδιος.Το να γυρναω γυρω γυρω για 20 λεπτα και να με τρωνε σαν το σκυλο στ'αμπελι με ξεερωνει γενικα στο ειδος των battle royale.Οποτε κυριως multi παιζω αλλα οχι μετα απο δουλεια ή διαβασμα γιατι θελει τρελα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas443 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Καλησπέρα γνωρίζετε το Call of Duty: Black Ops 4 Battle Edition πόσους χάρτες περιέχει? Σκέφτομαι να το αγοράσω γιατί το δίνει το humblebundle στα 12$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, andreas443 είπε Καλησπέρα γνωρίζετε το Call of Duty: Black Ops 4 Battle Edition πόσους χάρτες περιέχει? Σκέφτομαι να το αγοράσω γιατί το δίνει το humblebundle στα 12$ έχεις το multiplayer και το blackout .Εαν δεν παιζεις καθολου zombies αξιζει τα χρηματα.Εχει ολους τους χαρτες που εχω και εγω που ειχα αγορασει την κανονικη εκδοση.Για 12 ευρω αξιζει προχωρα.Και ασε tag να σε κανω να μπαινουμε μαζι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas443 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, jerry banana είπε έχεις το multiplayer και το blackout .Εαν δεν παιζεις καθολου zombies αξιζει τα χρηματα.Εχει ολους τους χαρτες που εχω και εγω που ειχα αγορασει την κανονικη εκδοση.Για 12 ευρω αξιζει προχωρα.Και ασε tag να σε κανω να μπαινουμε μαζι. Αυτό που με κάνει και το σκέφτομαι είναι έχει περιεχόμενο ή έχει κλειδωμένους χαρακτήρες,map, mode και πρέπει να αγοράσω και το season pass? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα