giwrgosd Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν συμβαίνει σε όλους. Αν δείτε λίγο streamers βρίσκουν αμέσως αντιπάλους. Άλλαξα και το region, τα ίδια και χειρότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhstsip Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Απλά πεταμένα λεφτά. Οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Natm Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 δεν το βρίσκω καθόλου πεταμένα λεφτά, δεν ξέρω γιατί το λέτε αυτό. το παιχνίδι σχεδιαστικά και σαν γενικό feel & flow , γραφικά κ.α. το κατουράει το pubg. το νέο udpate (μες στο ΣΚ), έβαλε κάποια νέα MP Modes, στο blackout άλλαξε την εποχή σε φθινόπωρο, μείωσε το χρόνο κλεισίματος του κύκλου, έβαλε repair στα armor και διάφορα άλλα που δεν έχω προλάβει να τα δω ακόμη. με τη νέα χρονιά, αν προσθέσουν και 1-2 χάρτες ακόμη θα ανέβει ακόμη περισσότερο. τέλος, ξαναλέω ότι από Αθήνα με 30άρα σύνδεση (και παιχνίδι από εφαρμογή blizzard), ποτέ δεν έχει κάνει πάνω από μισό λεπτό να μπει οπουδήποτε. τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgosd Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Από την συζήτηση παραπάνω καταλαβαίνεις ότι κρίνουμε το παιχνίδι σχεδιαστικά και σαν γενικό feel ? Οι πιο πολλοί από μας δεν μπορούν καν να το κρίνουν, αφού δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε game να παίξουμε. Πες μας τι ρυθμίσεις, τι σύνδεση έχει μπας και μας βοηθήσεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Natm Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, giwrgosd είπε Από την συζήτηση παραπάνω καταλαβαίνεις ότι κρίνουμε το παιχνίδι σχεδιαστικά και σαν γενικό feel ? Οι πιο πολλοί από μας δεν μπορούν καν να το κρίνουν, αφού δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε game να παίξουμε. Πες μας τι ρυθμίσεις, τι σύνδεση έχει μπας και μας βοηθήσεις . θα τσεκάρω λεπτομερώς το απόγευμα και θα επανέλθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το πιο σαπιο hit registration ολων των εποχων.Ενας γεμιστηρας και δεν πεθαινει ενω σε σκοτωνει με 3 σφαιρες.Δεν παραδεχεται οτι εχει advantage απο ping απλα πιστευει οτι ειναι καλος παικτης.Αυτη ειναι κατασταση που επικρατει στο παιχνιδι.Καποιοι εχουν μεγαλο αβανταζ λογο πολυ καλης συνδεσης και καποιοι αλλοι δεν μπορουν να παιξουν το παιχνιδι.Σε ολα τα fps υπαρχει αβανταζ με την συνδεση αλλα εδω το ξεφτυλισαν.Το κακο ειναι οτι μερικοι το εκμεταλευονται και δεν λενε αυτο που συμβαινει πραγματικα.Πραγματικα καταντια για ενα community.Σαν παιχνιδι δεν ειναι κακο αλλα τι να το κανεις αν εχει τετοια σοβαρα προβληματα που δεν προκειται να τα λυσουν ποτε. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από gildo 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Εσείς που τρέξατε να αγοράσετε..Γκέιμ που δεν έχει SP και κοστίζει full price..Γκέιμ που έχει ID Tech 3(Engine του 1998)..Nuff said.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Πρωτη φορα το πηρα νωρις.Απο την εποχη του waw ειχα να παρω τοσο νωρις cod. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ είχα μια ελπίδα ότι θα 'ναι κάπως καλύτερα τα πράγματα μιας και είναι στο Bnet αλλά @@. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Αυτο σκεφτηκα και εγω αλλα η σαπιλα τους μαλλον εχει τρυπωσει παντου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τσίμπησα το game, όποιος θέλει με προσθέτει στο battle.net με gamertag: Dev1l#21979 Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από Dev1l Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδια καλησπέρα σε όλους-όλες και καλη χρονιά.Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι.Στο παιχνιδι το ping πως διορθωνεται?Εχω 50αρα vdsl κατοικω βορεια προαστια Αττικης και παιζω είτε blackout είτε τα υπόλοιπα με στανταρακι 90-120 ping.Σας παρακαλω βοηθηστε.Τη μονη φορα που το ειδα πολυ χαμηλο ηταν σε ενα zombies που λογικα εκανα εγω host τους αλλους και γιαυτο ειχα 17 ping.Ευχαριστω για το χρονο σας.Αγορασα προσφατα το παιχνιδι και μου αρεσει παρα πολυ,τελευταια φορα ειχα να παιξω cod απο το black ops 2 στο ps3 (μονο σε κονσολα επαιζα παλιοτερα) και τωρα που το αγορασα με εχει ξενερωσει το ping .Εαν καποιος γνωριζει παρακαλω να βοηθησει,.Καλη χρονια με υγεια στις οικογενειες σας. ΥΓ:Δεν εχει σχεση με το θεμα αλλα νιωθω την αν αναγκη να το πω.Το καλυτερο cod για εμενα ηταν το mw2 (ηταν το 1ο μου στο ps3),βεβαια θεωρω αν και δεν ειχα ασχοληθει τοτε γιατι ημουν μικρος και δεν ειχα κονσολα οτι το cod 4 ηταν εξισου καλο ίσως και καλυτερο απ'οτι εχω ακουσει. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από jerry banana Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Τωρα πχ επαιξα blackout 80-90 ping (μετα απο επανεκινηση router),domination στο nuketown 90-100 zombies (zombies παντα ειναι στο Θεο δεν ξερω γιατι 110-240) Μπορειτε να μου πειτε τι μπορω να κανω?Εχω forthnet 50αρα((βεβαια στην αρχη επιανα 45-50 και τωρα 27 ) να ζητησω fastpath?Eαν βαλω ποσο download τρωει>? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, jerry banana είπε Παιδια καλησπέρα σε όλους-όλες και καλη χρονιά.Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι.Στο παιχνιδι το ping πως διορθωνεται?Εχω 50αρα vdsl κατοικω βορεια προαστια Αττικης και παιζω είτε blackout είτε τα υπόλοιπα με στανταρακι 90-120 ping.Σας παρακαλω βοηθηστε.Τη μονη φορα που το ειδα πολυ χαμηλο ηταν σε ενα zombies που λογικα εκανα εγω host τους αλλους και γιαυτο ειχα 17 ping.Ευχαριστω για το χρονο σας.Αγορασα προσφατα το παιχνιδι και μου αρεσει παρα πολυ,τελευταια φορα ειχα να παιξω cod απο το black ops 2 στο ps3 (μονο σε κονσολα επαιζα παλιοτερα) και τωρα που το αγορασα με εχει ξενερωσει το ping .Εαν καποιος γνωριζει παρακαλω να βοηθησει,.Καλη χρονια με υγεια στις οικογενειες σας. ΥΓ:Δεν εχει σχεση με το θεμα αλλα νιωθω την αν αναγκη να το πω.Το καλυτερο cod για εμενα ηταν το mw2 (ηταν το 1ο μου στο ps3),βεβαια θεωρω αν και δεν ειχα ασχοληθει τοτε γιατι ημουν μικρος και δεν ειχα κονσολα οτι το cod 4 ηταν εξισου καλο ίσως και καλυτερο απ'οτι εχω ακουσει. Περνεις τηλεφωνο στην Cosmote αν η συνδεση σου ειναι cosmote στο 13888 και τους λες θελω να κανω την γραμμη μου fast path γιατι παιζω παιχνιδια. Θα μειωθει λιγο το ping αλλα θα εχει διαφορα .Επισης μια ερωτηση με τι παιζεις με wifi ? Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από PolonosJ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, PolonosJ είπε Περνεις τηλεφωνο στην Cosmote αν η συνδεση σου ειναι cosmote στο 13888 και τους λες θελω να κανω την γραμμη μου fast path γιατι παιζω παιχνιδια. Θα μειωθει λιγο το ping αλλα θα εχει διαφορα .Επισης μια ερωτηση με τι παιζεις με wifi ? Φιλε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου και την απαντηση σου.Οχι ειμαι με συνδεδεμενος απο σταθερο υπολογιστη σε ρουτερ.Εχθες εκανα μια επανεκινηση το ρουτερ και εστρωσε αρκετα ,αλλα και παλι μετα απο λιγο πηγε στοΘεο το ping.Ειδικα στο blackout και στο multi που χρειαζεται (στα zombies πες τρωγεται) εχω multi 90_+ οπως και στο blackout .Παρατηρω δηλαδη οτι με τρωνε πολυ γρηγορα ενω εγω ηδη εχω κρυφτει πχ.Εχω ψιλοξενερωσει γιατι στη κονσολα παλια δεν τα ειχα αυτα.To αστειο ειναι κιολας οτι πληρωνω 50αρα vdsl ,που να μην ειχα 50αρα. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από jerry banana Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα