Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Black Ops 4 [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Call-of-Duty-Black-Ops-4-logo-672x372.jp

Call of Duty: Black Ops IIII has been officially revealed, first multiplayer gameplay trailer [UPDATE: Zombies Trailer]

Η Treyarch με την Activision έκαναν παρουσίαση το νέο Call of Duty: Black Ops IIII το οποίο θα έχει μόνο multiplayer και επιστρέφει στο futuristic στυλ. Παρακάτω trailer με multiplayer reveal και zombies. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To BR ξέχασες @Psycho_Warhead

Επιστρέφουν τα οχήματα στο CoD μετά από 10 χρόνια. Κατά πόσο θα είναι 100 άτομα το BR τους μένει να το δούμε. Κάποια στοιχεία για το BR:

Spoiler

1,500 times bigger than Nuketown

10 Years of Black Ops features, favorite weapons, characters, maps, all in one place… WITH VEHICLES

Zombies cast, weapons and gear

Επίσης, 5v5 τα game modes

Επεξ/σία από cpttony

Απογοητευση το αντικειμενικα καλυτερο studio του franchise, κριμα

ελεος με το BR mode, γτ ολοι ακολουθουν αυτο το pattern? γτ καθε game πρεπει να εχει br?

μονο το zombies mode το σωζει καπως, αλλα και παλι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλή κίνηση να το κυκλοφορήσει στο Bnet θα τονωθούν και οι πωλήσεις από τα wow tokens

κατά τα άλλα , δεν έπαιζε κανείς Black Ops για το single player αλλά για το coop με τα zombies

και απ ότι κατάλαβα θα έχει και Battle Royal map οπότε οι fans πρέπει να είναι διπλά ευχαριστημενοι

εγώ ούτε tokens δεν προκειτε να χαλάσω είμαι καλυμμένος με το coop του cod mw2 

Επεξ/σία από aliakas

2 λεπτά πριν, firepc είπε

στηθηκαν σημερα 1Μ ατομα στο twitch/youtube να δουν τι ρε παιδια..

Αυτο που βλεπουν καθε χρονο. Μπραβο στην εταιρεια που κανει τα αυτονοητα πραγματα,ειτε αρεσει σε μερικους,ειτε οχι.

Αφου πουλανε εκατομ. καθε χρονο τα call of duty(οπως και τα Fifa)για ποιο λογο να μην το συνεχισουν αυτο.

Στην ουσια ο κοσμος αυτο τους λεει αγοραζοντας τα καθε χρονο.

• Like 1

25 λεπτά πριν, aliakas είπε

διαφωνώ ήταν ωραίο happening

πραγματικα το μονο που γουσταρα ηταν τα zombies, το multy περιμενα να ναι το ιδιο με το bo3, το br δε καταλαβαινω σε καμια περιπτωση

θα πουλησει, και θα πουλησει καλα λογω zombies

Η 3arch εφτιαξε και twitter αποκλειστικα για το pc, oποτε φετος μαλλον τα πραματα θα ειναι διαφορετικα

Έχω μια ψιλοαπογοήτευση μετά την ανακοίνωση.

Αρχικά ξενέρωσα απίστευτα που δεν έχει single player, μπορεί πολλοί να παίζουν CoD μόνο για το Multi και τα Zombies παρόλα αυτά για εμένα (και αρκετούς ακόμα θέλω να πιστεύω) το Campaign ήταν μεγάλο κομμάτι.

Τα CoD πάντα προσέφεραν στον παίκτη μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες με χαρακτήρες που σου έμεναν κτλ. Είναι κρίμα να σταματήσει αυτό.

Βέβαια φαντάζομαι ότι το κάνανε λόγο μπατζετ. Προτίμησαν μάλλον την μπούρδα το BR παρά το Campaign.

Στα καλά κρατάω τα Zombie που φάνηκαν ωραία (όπως πάντα δηλαδή όχι ότι αλλάζει κάτι το ιδιαίτερο). Το Multi το είδα απλά εντάξει, ένα Black ops 3 χωρίς τα Jetpack και διάφορες τεχνολογικές μπούρδες.

1 ώρα πριν, najinblue3 είπε

ελεος με το BR mode, γτ ολοι ακολουθουν αυτο το pattern? γτ καθε game πρεπει να εχει br?

Κάνανε μια μαλακία οι κινέζοι, πούλησε σαν ζεστό ψωμί και τρέχουν όλοι από πίσω τώρα.

Χάνουν τέτοια ευκαιρία οι χαρτογιακάδες των Activision, EA κτλ. ;

• Like 2

@JohnTehGreek οντως, και με την τρελη επιτυχια του fortnite, σιγα μην δε το κανανε

Το zombies νομιζω φετος θα ειναι το καλυτερο μετα το spaceland που ειναι το αγαπημενο μου, ειδικα ο Τιτανικος φαινεται τελειος

το BR παιζει να ειναι και αυτο καλο, αλλα αδιαφορω εντελως για ενα τετοιο mode, οποιος θελει br μπορει να παιξει Pubg

• Like 1

13 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

@JohnTehGreek οντως, και με την τρελη επιτυχια του fortnite, σιγα μην δε το κανανε

Το zombies νομιζω φετος θα ειναι το καλυτερο μετα το spaceland που ειναι το αγαπημενο μου, ειδικα ο Τιτανικος φαινεται τελειος

το BR παιζει να ειναι και αυτο καλο, αλλα αδιαφορω εντελως για ενα τετοιο mode, οποιος θελει br μπορει να παιξει Pubg

Δεν είμαι μόνο Fortnite είναι και το Pubg (σε αυτούς τους κινέζους αναφερόμουν).

Η πίστα με το πλοίο και εμένα μου άρεσε πολύ όπως επίσης διάβασα ότι θα έχει και πίστα στην φυλακή κάτι που μου άρεσε μιας και την πίστα στο Alcatraz (BO2 αν δεν κάνω λάθος) την είχα κάψει. 

Ναι το BR μπορεί να είναι καλό δεν παύει να είναι περιττό όμως. Υπάρχουν επιλογές για όποιον θέλει να παίξει τέτοια παιχνίδια.

Δεν χρειάζεται να ακολουθούν όλοι οι Devs την κάθε γελοία μόδα που κυκλοφορεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...