tasarasch Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 καλησπερα! εχω το αναφερομενο στον τιτλο προβλημα σε daewoo lanos sedan 97'.. εχω ανοιξει το καντραν αλλαξα λαμπακι αν και δε φαινοταν καμμενο δοκιμασα να φτασω τον δεικτη τερμα κατω και δεν αναψε.. ετσι ξαναανοιξα και γυρισα το λαμπακι μηπως το εβαλα με λαθος πολικοτητα αλλα και παλι τιποτα... τι αλλο να κοιταξω?
georgeγ Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 τον δεικτη βενζινης στο ταμπλο εννοεις οτι δοκιμασες να τον τερματισεις και δεν αναψε το λαμπακι? φυσιολογικο ειναι ο δεικτης δεν δινει εντολη να αναψει το λαμπακι βενζινης.ο δεικτης ειναι ενδειξη αυτο που δινει εντολη ειτε να κινηθει ο δεικτης ειτε να αναψει το λαμπακι ειναι το φλοτερ μεσα στο ρεζερβουαρ αρα δοκιμαζεις με αδειο ρεζερβουαρ
tasarasch Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 46 λεπτά πριν, georgeγ είπε τον δεικτη βενζινης στο ταμπλο εννοεις οτι δοκιμασες να τον τερματισεις και δεν αναψε το λαμπακι? φυσιολογικο ειναι ο δεικτης δεν δινει εντολη να αναψει το λαμπακι βενζινης.ο δεικτης ειναι ενδειξη αυτο που δινει εντολη ειτε να κινηθει ο δεικτης ειτε να αναψει το λαμπακι ειναι το φλοτερ μεσα στο ρεζερβουαρ αρα δοκιμαζεις με αδειο ρεζερβουαρ ναι αυτο εννοω.. σε αλλα αυτοκινητα ειδα οτι αναβε το λαμπακι οταν εφτανε στα κοκκινα...
georgeγ Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 16 λεπτά πριν, tasarasch είπε ναι αυτο εννοω.. σε αλλα αυτοκινητα ειδα οτι αναβε το λαμπακι οταν εφτανε στα κοκκινα... οταν εφτανε στα κοκκινα ...στριβοντας το με το χερι? δεν μου φαινεται λογικο ο δεικτης δεν εχει καποια επαφη πανω του ωστε να την κλεισει και να αναψει το λαμπακι αυτην την επαφη την εχει και την κλεινει το φλοτερ στο ρεζερβουαρ (απο οσο γνωριζω δηλαδη...για να μην ειμαι και απολυτος)
LouCi4er Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ε και συ προφανως εννοει οτι αφησε το αμαξι να παει στο κοκκινο και λαμπακι δεν αναψε,οχι οτι κουναγε με το δαχτυλο τον δεικτη περιμενοντας να αναψει το λαμπακι.Παλικαρι εσυ με το lanos,το αυτοκινητο εχει λαμπακι?Δλδ παλια αναβε και τωρα οχι?Αν δεν αναβε ποτε ισως να μην εχει λαμπακι ρεζερβας οπως λεγεται,υπαρχουν πολλα που δεν εχουν.Αν παλια αναβε και καποια στιγμη σταματησε μην το ψαχνεις παραπερα αν αλλαξες λαμπακι,το φλοτερ τα παιξε. Κατι ασχετο,ποτε μην αφηνεται στο αυτοκινητο να αναψει το λαμπακι της ρεζερβας,ποσο μαλλον να οδηγειτε με αναμμενο λαμπακι.Οχι γιατι τραβαει τα σκουπιδια που βρισκονται στον πατο του ρεζερβουαρ οπως πολλοι νομιζουν,αυτο ειναι ασημαντο.Επειδη η βενζινη ειναι αυτη που ψυχει το μοτερ της αντλιας βενζινης.Αν το μοτερ δουλεψει χωρις να ειναι βυθισμενο στην βενζινη για να κρυωνει τοτε υπερθερμαινεται και παει για φουντο. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από LouCi4er 4
georgeγ Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Ε και συ προφανως εννοει οτι αφησε το αμαξι να παει στο κοκκινο και λαμπακι δεν αναψε,οχι οτι κουναγε με το δαχτυλο τον δεικτη περιμενοντας να αναψει το λαμπακι.Παλικαρι εσυ με το lanos,το αυτοκινητο εχει λαμπακι?Δλδ παλια αναβε και τωρα οχι?Αν δεν αναβε ποτε ισως να μην εχει λαμπακι ρεζερβας οπως λεγεται,υπαρχουν πολλα που δεν εχουν.Αν παλια αναβε και καποια στιγμη σταματησε μην το ψαχνεις παραπερα αν αλλαξες λαμπακι,το φλοτερ τα παιξε. οκ νομιζα οτι ελεγε οτι δοκιμαζε αν αναβει το λαμπακι κουνωντας με το δαχτυλο το δεικτη βενζινης
tasarasch Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 26 λεπτά πριν, georgeγ είπε οταν εφτανε στα κοκκινα ...στριβοντας το με το χερι? δεν μου φαινεται λογικο ο δεικτης δεν εχει καποια επαφη πανω του ωστε να την κλεισει και να αναψει το λαμπακι αυτην την επαφη την εχει και την κλεινει το φλοτερ στο ρεζερβουαρ (απο οσο γνωριζω δηλαδη...για να μην ειμαι και απολυτος) οχι στριβοντας με το χερι φυσικα το αφησα να κατεβει σχεδον ακουμπησε στο τερμα 23 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Ε και συ προφανως εννοει οτι αφησε το αμαξι να παει στο κοκκινο και λαμπακι δεν αναψε,οχι οτι κουναγε με το δαχτυλο τον δεικτη περιμενοντας να αναψει το λαμπακι.Παλικαρι εσυ με το lanos,το αυτοκινητο εχει λαμπακι?Δλδ παλια αναβε και τωρα οχι?Αν δεν αναβε ποτε ισως να μην εχει λαμπακι ρεζερβας οπως λεγεται,υπαρχουν πολλα που δεν εχουν.Αν παλια αναβε και καποια στιγμη σταματησε μην το ψαχνεις παραπερα αν αλλαξες λαμπακι,το φλοτερ τα παιξε. Κατι ασχετο,ποτε μην αφηνεται στο αυτοκινητο να αναψει το λαμπακι της ρεζερβας,ποσο μαλλον να οδηγειτε με αναμμενο λαμπακι.Οχι γιατι τραβαει τα σκουπιδια που βρισκονται στον πατο του ρεζερβουαρ οπως πολλοι νομιζουν,αυτο ειναι ασημαντο.Επειδη η βενζινη ειναι αυτη που ψυχει το μοτερ της αντλιας βενζινης.Αν το μοτερ δουλεψει χωρις να ειναι βυθισμενο στην βενζινη για να κρυωνει τοτε υπερθερμαινεται και παει για φουντο. το εχω 9 μηνες το αυτοκινητο και δεν ειδα ποτε να αναβει...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Αυτό το δύσμοιρο το Lanos, υπάρχει κανένα που να δουλεύει κανονικά ακόμα? Απορία το 'χω
Joshua21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 12 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Αυτό το δύσμοιρο το Lanos, υπάρχει κανένα που να δουλεύει κανονικά ακόμα? Απορία το 'χω Σίγουρα υπάρχουν κάποια που συντηρούνται κανονικά και επισκευάζονται, είναι όμως ελάχιστα.
leolipop Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Πηγαινε σε ηλεκτρολογο να βαλει διαγνωστικο στον εγκεφαλο του αυτοκινητου να δει τι σφαλματα θα βγαλει. Εμενα πχ σε audi A4 1.8 του 1997 , οταν το καυσιμο πλησιαζει στο τελος η ενδειξη της βελονας παει σε αλλο σημειο καθε φορα που γυριζω το κλειδι και επισης το λαμπακι στο καντραν αναβει και σβηνει ανα διαστηματα μεχρι να παραμεινει αναμμενο.Το εβαλα σε διαγνωστικο λοιπον και μου βγαζει fuel sensor error , δηλαδη φλοτερ. Οποτε ψαξτο να δεις τι συμβαινει στα σιγουρα. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από leolipop
meletis_m Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μήπως το πρόβλημα ειναι στο φλοτέρ της αντλίας βενζίνης και δεν φταίει το καντράν; Το έχεις δει;
tasarasch Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 δεν αναβει check σε αυτη την περιπτωση? η αληθεια ειναι οτι οταν ειχα προβλημα με μια φουσκα δεν αναβε... το φλοτερ δεν το εχω δει μονο το λαμπακι αφου αλλαξα τον φωτισμο τσεκαρα κι αυτο
tasarasch Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 κατι ακομα ασχετο με το παρων θεμα που παρατηρησα... το βεντιλατερ βλεπω οτι ανοιγει μονο οταν βαλω μπρος μετα απο μικρη σταση.. θερμοκρασια δεν ειδα να ανεβαζει συνηθως ειναι λιγο πιο κατω απο τη μεση.. ειναι ενταξει η να ανησυχω και γι αυτο?
Amix Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Στις 18/5/2018 στις 12:36 ΠΜ, GeorgeMan είπε Αυτό το δύσμοιρο το Lanos, υπάρχει κανένα που να δουλεύει κανονικά ακόμα? Απορία το 'χω Βεβαιως και υπαρχει 230.000χμ του πατερα μου και το μονο προβλημα ηταν τα 2 μπροστινα ηχεια που καηκαν για καποιο λογο(αντικατασταθηκαν με 35ε :D) και δισκο πλατο στα 180.000χμ (160ε μαζι με εργασια σε γνωστο ατομο το 2013) Σερβις καθε 4.500-5.000χμ . 3 ώρες πριν, tasarasch είπε κατι ακομα ασχετο με το παρων θεμα που παρατηρησα... το βεντιλατερ βλεπω οτι ανοιγει μονο οταν βαλω μπρος μετα απο μικρη σταση.. θερμοκρασια δεν ειδα να ανεβαζει συνηθως ειναι λιγο πιο κατω απο τη μεση.. ειναι ενταξει η να ανησυχω και γι αυτο? Εντάξει ειναι μην ανησυχεις. Αν δεν φταιει το λαμπακι τοτε το φλοτερ ειναι λογικα.
tasarasch Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Στις Tue May 22 2018 στις 12:38 ΠΜ, Amix είπε Βεβαιως και υπαρχει 230.000χμ του πατερα μου και το μονο προβλημα ηταν τα 2 μπροστινα ηχεια που καηκαν για καποιο λογο(αντικατασταθηκαν με 35ε :D) και δισκο πλατο στα 180.000χμ (160ε μαζι με εργασια σε γνωστο ατομο το 2013) Σερβις καθε 4.500-5.000χμ . Εντάξει ειναι μην ανησυχεις. Αν δεν φταιει το λαμπακι τοτε το φλοτερ ειναι λογικα. σε ποιο σημειο του δεικτη αναβει λαμπακι? εχει ακουμπησει κατω η βελονα η οχι? το εχεις δει ποτε? κατοχος lanos 1.6 μου ειπε οτι ακουμπαει και μετα αναβει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα