Giannis202 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Μου έφεραν δώρο από Αμερική ένα galaxy note 8 το οποίο ήταν κλειδωμένο στην T-mobile us. Το παιδί που μου το έφερε, το ξεκλείδωσε σε ένα κατάστημα vodafone και λειτουργεί κανονικά, όμως μου είπε να μην κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις γιατί ίσως να ξανά κλειδώσει στην Τ-mobile. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορώ να κάνω ενημερώσεις λογισμικού χωρίς να ξανά κλειδώσει, γιατί μου έβγαλε μια και προφανώς και ψίνομαι να την κάνω! Ευχαριστώ!
saruman123 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Κοίτα ,όταν υπάρχει κάποιο update μετά πρέπει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Οπότε καταλαβαίνεις ότι μάλλον δεν σε συμφέρει. Από την άλλη πρέπει να γίνονται οι αναβαθμίσεις. Και βλέπω μάλιστα ότι είναι και μεγάλο.
Giannis202 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Απλά δεν μου είναι ξεκάθαρο αν τελικά θα κλειδώσει η οχι. Από όσο ξέρω εγώ δεν επανέρχονται οι εργοστασιακές μετά από update όμως δε παίρνω και όρκο...
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Αν ξεκλειδωσει μια φορα απο το παροχο, ειναι παντοτινο, μονιμο... Permanent αγγλιστί... Δεν επηρρεαζεται απο χαρντ ριζετς... Μηπως εννοουσε google κλειδωμα;... Το gmail που εχει η συσκευη ειναι δικο σου ή δικο του;
Giannis202 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μαλιστα .. οχι ,το Google acc είναι το δικό μου. Για κλείδωμα του δικτύου έγινε λόγος... βέβαια ρώτησα σε ένα κατάστημα που ξεκλειδώνει και μου είπε εξαρτάται από το ξεκλείδωμα που έγινε.. Τι έχετε να πείτε πάνω σε αυτό; ισχύει;
tsilitheo1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Σε ευχαριστώ για τον οιστρο... Συμφωνα με το αρθρο εδω http://smallbusiness.chron.com/can-factory-reset-unlocked-phone-60650.html λεει οτι αν το ξεκλειδωσε ο πρωην παροχος ειναι μονιμο... Αν ξεκλειδωσε με κωδικο, κλειδωνει,αλλα ξεκλειδωνει παλι με τον ιδιο κωδικο
Giannis202 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Το έκανα update και όλα καλά!!! Σας ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα