Chester_Nox Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Σοβαρά, με τα σχόλια που διαβάζω, θέλω να βγάλω τα μάτια μου. Η ms έκανε μια φοβερή και κορυφαία κίνηση, για ένα κομμάτι της gaming κοινότητας που ήταν τελείως παραμελημένο. Αυτοί που το χρειάζονται, αυτοί θα το εκτιμήσουν πραγματικά. Και ναι, θα εχει κέρδος, εννοείται. Εταιρεία είναι. Δηλαδή κάποιοι είδαν το βίντεο και σκέφτηκαν "Αυτοί οι άνθρωποι είναι σε τσάμπα νοσοκομείο, με τζάμπα γιατρούς και φάρμακα, με τζάμπα κινησιοθεραπειες, αλλά η κακιά Microsoft τους χρέωσε 100€ για ένα χειριστήριο"? Για εμένα, που είμαι αρτιμελής και δεν έχω κινησιακά προβλήματα, το πληκτρολόγιο 200€ της razer, corsair κτλ, δεν μου είναι απαραίτητο. Μπορώ να παίξω και με ένα που κοστίζει 20€. Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα απλό χειριστήριο που θα πάρω από τον πάγκο του Κυρ Μπάμπη, στο πανηγύρι του Αγίου Μαμα. Για εμάς το έξτρα είναι πλεονασμός και πολυτέλεια, την οποία αυτοί οι άνθρωποι, στους οποίους απευθύνεται το προϊόν, δεν την έχουν. Μακάρι και άλλες εταιρείες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της. Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ στη ms! 1
l337 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Αυτό που έκανε η μικρομάλακη είναι win-win και μπράβο της για την κίνηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα