icenex Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Χθες αγορασα τον εξης σκληρο για να τον βαλω σε ενα παλιο συστημα.Αφου λοιπον τον εβαλα εγκατεστησα μεσα και το hard disk sentinel και προς εκπληξη μου εγραφε 0% υγεια 100% αποδοση δυστυχως δεν εχω φωτο να ποσταρω γιατι τον πηγα στο καταστημα αλλα στο προγραμμα εβγαζε αυτο #231 ssd wear indicator. Η ερωτηση μου ειναι εχει κανεις τον εξης σκληρο με εγκατεστημενο το hard disk sentinel αν ναι τον αναγνωριζει κανονικα? Μηπως ειναι θεμα συμβατοτητας και τελικα τον πηγα αδικα για ελεγχο. Η πλακα ειναι στο καταστημα μου λενε αφου δουλευει τι σκας και οτι θα τον κοιταξουν και αμα δεν εχει κατι θα πληρωσω και 15 ευρω ελεγχο τωρα εγω φταιω αν βρισω? Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Moderators Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, τον έχω εγώ, 100% γράφει health. Μήπως έχεις καμία παλιά έκδοση HDD sentinel? Δες και με κανένα άλλο πρόγραμμα. Κάνε μερικά τεστ να δεις αν η συμπεριφορά του είναι φυσιολογική. Κανένα επίσημο διαγνωστικό η Kingston δεν έχει? Αυτό που σε απειλούν ευθέως από τα καταστήματα, πόσο απαράδεκτο μπορεί να είναι... Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από GeorgeMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Καλησπέρα, τον έχω εγώ, 100% γράφει health. Μήπως έχεις καμία παλιά έκδοση HDD sentinel? Δες και με κανένα άλλο πρόγραμμα. Κάνε μερικά τεστ να δεις αν η συμπεριφορά του είναι φυσιολογική. Κανένα επίσημο διαγνωστικό η Kingston δεν έχει? Αυτό που σε απειλούν ευθέως από τα καταστήματα, πόσο απαράδεκτο μπορεί να είναι... Την 5.20 χρησιμοποιησα την free μονο και μονο να δω σε τι κατασταση βρισκεται ο σκληρος.η αληθεια δεν εβαλα διαγνωστικο της kingston αλλα αφου μου λες τον εχεις εσυ και σου δειχνει υγεια 100% επεσα μαλλον σε ελαττωματικο κομματι δεν εξηγειται αλλιως.Τωρα δεν μπορω να δω το αφησα στο καταστημα αλλα τι κανω αν μου πουν οτι δεν εχει τιποτα και θελουν και λεφτα απο πανω?? Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Moderators Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Προφανώς, αλλά μπορούν φαντάζομαι να τον "ελέγξουν" και να σου πουν είναι αναξιόπιστο και μη εγκεκριμένο το πρόγραμμά σου και να αναγκαστείς να τον δεχτείς (και να πληρώσεις και τα 15€ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Το crystaldiskinfo στο δειχνει κανονικα?Γιατι και με εκεινο δεν μου το εδειχνε σωστα.Αυτον τον ελεγχο της κακιας ωρας φοβαμαι και εγω πραγματικα σκεφτομαι να παω να αγορασω αλλον παρα να τους δωσω και αλλα 15 ευρω. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Moderators Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δεν ξέρω -θα το δοκιμάσω όταν είμαι σε εκείνο το PC-. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 30 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Δεν ξέρω -θα το δοκιμάσω όταν είμαι σε εκείνο το PC-. Ok thanks εσυ με ποια εκδοση του sentinel εισαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Moderators Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Τη latest trial. Βρες επίσημο διαγνωστικό αν υπάρχει, αλλιώς με αυτά τα προγραμματάκια και εφ' όσον ο δίσκος είναι σε λειτουργική κατάσταση και το κατάστημα έχει τη νοοτροπία που έχει, άκρη δε θα βγάλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μα ρε φιλε μου βγαζει 0% υγεια και μου συνιστα να κανω backup τι να το κανω να τον παρω κ μετα απο λιγες μερες να μου κρασαρει...Μπορεις να βγαλεις μια φωτο απο το hard disk sentinel να δω εσενα τι σου βγαζει?ΑΑ βγαλε κ αλλη μια την καρτελα απο smart. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Στις 5/17/2018 στις 2:20 ΜΜ, icenex είπε Χθες αγορασα τον εξης σκληρο για να τον βαλω σε ενα παλιο συστημα.Αφου λοιπον τον εβαλα εγκατεστησα μεσα και το hard disk sentinel και προς εκπληξη μου εγραφε 0% υγεια 100% αποδοση δυστυχως δεν εχω φωτο να ποσταρω γιατι τον πηγα στο καταστημα αλλα στο προγραμμα εβγαζε αυτο #231 ssd wear indicator. Η ερωτηση μου ειναι εχει κανεις τον εξης σκληρο με εγκατεστημενο το hard disk sentinel αν ναι τον αναγνωριζει κανονικα? Μηπως ειναι θεμα συμβατοτητας και τελικα τον πηγα αδικα για ελεγχο. Η πλακα ειναι στο καταστημα μου λενε αφου δουλευει τι σκας και οτι θα τον κοιταξουν και αμα δεν εχει κατι θα πληρωσω και 15 ευρω ελεγχο τωρα εγω φταιω αν βρισω? Ο κωδικός 231 αφορά εγγραφές στην nand. Προφανώς ο ssd έχει θέμα. Αλλά απορώ για ποιον λόγο αγχώνεσαι. Αν ο δίσκος διαπιστώσουν και στο κατάστημα ότι έχει πρόβλημα και σου κάνουν τον δύσκολο εδώ είμαστε για να τους βάλουμε στη θέση τους. Έχεις εγγύηση οπότε μη φοβάσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Ο κωδικός 231 αφορά εγγραφές στην nand. Προφανώς ο ssd έχει θέμα. Αλλά απορώ για ποιον λόγο αγχώνεσαι. Αν ο δίσκος διαπιστώσουν και στο κατάστημα ότι έχει πρόβλημα και σου κάνουν τον δύσκολο εδώ είμαστε για να τους βάλουμε στη θέση τους. Έχεις εγγύηση οπότε μη φοβάσαι. Βρε εγω το ξερω αυτοι μου λεγανε τα δικα τους εντωμεταξυ μου ειπαν μεχρι αυριο το πολυ θα ξερουμε τι παιζει με τον σκληρο( αυτο ητανε χθες) Δηλαδη σημερα χλωμο το κοβω να με εχουν παρει τηλεφωνο. Το συγκεκριμενο μαγαζι το προτιμησα οχι για την φθηνοτερη τιμη απλα επειδη ητανε πιο κοντα μου. Οταν λοιπον τον πηγα εκει και τους ειπα τι εχει συμβει μου απαντησε ο υπευθυνος με υφακι οτι αφου δουλευει(γιατι πριν ερθει να μιλησει μαζι μου τον εβαλε αυτος σε καποιο συστημα τον φορμαρε και ειδε οτι εκει δουλευει δεν εβαλε καποιο διαγνωστικο να δει τι παιζει) δεν επρεπε να το φερεις και του απανταω οτι απο τι στιγμη που εχω βαλει 2 διαγνωστικα και βγαζουν οτι ο σκληρος ειναι ετοιμος να κρασαρει ποιος ο λογος να βαλω μεσα τα δεδομενα μου κ να τα χασω γιατι να μπω σε τετοια διαδικασια και να ειμαι συνεχεια με τον φοβο? Και η απαντηση του μετα απο αυτο ητανε οταν αμα τον ψαξουν αυτοι με τα δικα τους διαγνωστικα και δεν βρουν κατι θα χρεωθω 15 ευρω αν οντως εχει κατι θα γινει αντικατασταση. Το θεμα ειναι οταν του ειπα κοιταξε να δεις εχω σπουδασει πληροφορικη και εχω και αρκετες γνωσεις απο Hardware μου κανει δεν μας ενδιαφερει τι ξερει ο πελατης και δεν μας νοιαζει θα το δει ο τεχνικος μας και θα σας πουμε.Με ρωτησε τι διαγνωστικα δοκιμασα και του κανω το hard disk sentinel και το crystal disk info και μου λεει δεν τα ξερω...Και εκει ειναι που ανησυχω ποιος ξερει τι στο διαολο διαγνωστικα θα βαλουν αυτοι και πολυ φοβαμαι θα τα δουνε ολα οτι δουλευουν ρολοι. Το θεμα ειναι οτι μπηκα και ειδα κριτικες για το μαγαζι και ολες οι κακες κριτικες που εχουν ειναι επι τον πληστον για υποστηριξη μετα την αγορα.Οσο ζεις μαθαινεις τι να πω.Απο την μια προτρεχω γιατι δεν μου εχουν απαντησει ακομη αλλα κατι μεσα μου μου λεει οτι στο τελος θα τους πληρωσω και 15 ευρω καπελο και μετα θα περιμενω ο σκληρος να παραδωσει πνευμα. Περα απο αυτο υποψιαζομαι οτι ο σκληρος εχει θεμα με τον κοντρολερ του και δεν βγαζει σωστα τα δεδομενα δεν θεωρω οτι εχει θεμα στα τσιμπακια αποθηκευσης ειναι κουλο να εχει θεμα εκει ενα λειτουργικο περασα μονο. Σορρυ για το σεντονι οταν με το καλο τελειωσει αυτη η ιστορια θα φαει το καταστημα μια κακη κριτικη εστω και για τον τροπο αντιμετωπισης τους υπαλληλου-υπευθυνου η οτι στο καλο ητανε αυτος. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Ποιο κατάστημα είναι? Έτσι λειτουργούν τα καταστήματα. Αν δεν έχει κάτι ο ssd θα χρεωθείς. Όλα τα άλλα που δεν ξέρει τα διαγνωστικά σου έλεγε ψέματα προφανώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Στις 5/19/2018 στις 12:32 ΜΜ, BlueBlood7 είπε Ποιο κατάστημα είναι? Έτσι λειτουργούν τα καταστήματα. Αν δεν έχει κάτι ο ssd θα χρεωθείς. Όλα τα άλλα που δεν ξέρει τα διαγνωστικά σου έλεγε ψέματα προφανώς. Το tech support πανω στην βουλιαγμενης κοιτα αυτος απο οτι καταλαβα δεν ητανε ο τεχνικος οποτε παιζει και να μην ελεγε ψεμματα αλλα απο την αλλη παιζει και να το εκανε για να με ξεφορτωθει για να μην μου κανει αντικασταση κτλ γιατι απο οτι εχω καταλαβει δεν θελουν να μπλεκουν με εγγυησεις και να στελνουν πραγματα πισω στον προμηθευτη τους βαριουνται να μπαινουν σε ολη αυτην την διαδικασια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Το HD Sentinel μάλλον έχει ασυμβατότητα με τον συγκεκριμένο SSD. Σήμερα πήρα κι εγώ τον ίδιο και μου βγάζουν: HD Sentinel 5.20 : 0% Health CrystalDiskInfo 7.6.0 : Unknown Health SSD Life 2.5.82 : Healthy Kingston SSD Manager 1.1.0.5 : Healthty / 100% Spare Blocks Το Kingston SSD Manager είναι το επίσημο διαγνωστικό της Kingston. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: https://www.kingston.com/en/support/technical/ssdmanager Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα