qspock Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Θελω να αγορασω ενα κουτι (με τροφοδοτικο) γυρω στα 50 euro. Οποτε παω για midi. Ξερω οτι το σημαντικοτερο ειναι το τροφοδοτικο, ομως με ενδιαφερει επισης η γενικοτερη ποιοτητα, ο θορυβος και οτι αλλο αξιζει προσοχης. Α, και 4 εξωτερικες θυρες οπωσδηποτε. Προτασεις? Αυτο του πλαισιου καλο ειναι? Η φωτο εχει 4 εξωτερικες αλλα λεει οτι ειναι 3. Αν ειναι 3 απορριπτεται...
stazzy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Δεν ξέρω φίλε μου.... Και εγώ θέλω να αλλαξω κουτί αλλά κυρίως τροφοδοτικό και με όλα αυτά που εχω διαβάσει καταλήγω στο να περιμένω λίγο ακόμα να μαζέψω και άλλα χρήματα να πάρω καλό - επώνυμο τροφοδοτικό και κάποιο μεγάλο κουτάκι με τιμή περίπου διπλάσια + σχετικά με αυτά που διαθέτεις... Καλύτερα καλό τροφοδοτικό με εγγύηση και πραγματικά watt λειτουργίας, παρά ένα απλό με ονομαστικά watt και σταυρωμα δακτύλων να βγει καλό... Τώρα άμα επήγεσαι και βιάζεσαι είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο! Btw Υπάρχει και κορυφαίο sticky με οδηγό για το κατάλληλο κουτί! stazzy
qspock Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Thanks, φιλε μου. Αν εννοεις τον οδηγο για την καλυτερη θερμοκρασια ειναι λιγο γενικος. Θα ηθελα ποιο συγκεκριμενα πραγματα οπως στοιχεια τροφοδοτικου και μαρκες κουτιων.
george3543 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 me 50 euro den pairneis kai athoribo trofodotiko mazi me kouti.dialekse ena apo ta 2.prosopika tha dialega to proto.
adams Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 qspock Εχω κατι πληροφοριες οτι καποιο παλικαρι ετοιμαζει τετοιο οδηγο..... σε αναμονη λοιπον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.