D1e Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Γεια σας! Εχω Cosmote ADSL 24αρα και σκεφτομαι να αλλαξω σε 30αρα VDSL (Cosmote). Πιανω 13 με 14 download speed κατι που δεν μου αρκει, μιας και θελω να βλεπω 4k videos στην τηλεοραση. Ετσι σκεφτομαι να βαλω 30αρα αλλα το θεμα μου ειναι να πιανω τουλαχιστον 20-21 download speed. Ειδα οτι στην περιοχη που μενω οτι οι γραμμες δεν υποστηριζουν 50αρα συνδεση αλλα μονο εως 30. Πιστευετε οτι θα μπορεσω να πιασω 20-21 download speed;
l337 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Χωρίς στατιστικά γραμμής και χωρίς άλλα στοιχεία από μεριάς σου κανείς δεν θα μπορέσει να σου απαντήσει με σιγουριά. Η cosmote τι σου είπε;
D1e Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μπορεις να πεις μου πεις τι στατιστικα θελεις και πως μπορω να τα βρω για μου δωσεις και εσυ την αποψη σου μετα
l337 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, D1e είπε Μπορεις να πεις μου πεις τι στατιστικα θελεις και πως μπορω να τα βρω για μου δωσεις και εσυ την αποψη σου μετα Τα στατιστικά από το web interface του router σου εννοώ. Και πάλι όμως, ο καθένας μόνο εικασίες μπορεί να κάνει γιατί παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο που δεν έχουμε εικόνα. Κάλεσε στο 13888 και ρώτησε τους. Από εκεί θα σου απαντήσουν με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια από τον οποιοδήποτε εδώ μέσα. Αυτό ήταν και το πρώτο που θα έπρεπε να κάνεις.
ELMastas Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Αφού λένε στήν σελίδα και στα προγράματα τους Δεσμεύση πραγματικής ταχύτητας και στα 30 θα πρέπει να φροντίσουν να σου δώσουν εκεί κοντά πίεσε τους για αυτό να δούμε τι θα σου πούν και αν ισχύει στήν περιοχή σου να πάρει 30 και να έχεις 20-21 δεν λέει πάλι δεν θα μπορείς να βλέπεις 4Κ αφού θα είσαι στο όριο και θα κάνει διακοπές,αν είσαι απο 25-26+ θα είσαι οκ,σου το λέω γιατί εγώ έχω 24 και πιάνω 19-20 και μόνο ως 2.5Κ κάνω streaming χωρίς πρόβλημα,όταν βάζω 4Κ στα περισσότερα βίντεο απο ytube τουλάχιστον έχει διακοπές και το ίδιο πιστεύω θα γίνεται και απο Netflix αν και δεν το έχω ακόμα ενεργοποιήσει γιατί τώρα πήρα την νέα Τηλεόραση
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 On 17/05/2018 at 09:11, D1e said: Γεια σας! Εχω Cosmote ADSL 24αρα και σκεφτομαι να αλλαξω σε 30αρα VDSL (Cosmote). Πιανω 13 με 14 download speed κατι που δεν μου αρκει, μιας και θελω να βλεπω 4k videos στην τηλεοραση. Ετσι σκεφτομαι να βαλω 30αρα αλλα το θεμα μου ειναι να πιανω τουλαχιστον 20-21 download speed. Ειδα οτι στην περιοχη που μενω οτι οι γραμμες δεν υποστηριζουν 50αρα συνδεση αλλα μονο εως 30. Πιστευετε οτι θα μπορεσω να πιασω 20-21 download speed; για να λενε μονο 30 αρι παιζει να ειναι απο το αστικο κεντρο.οποτε αν πιανεις 13-14 τωρα παιζει να δεις παραπανω αλλα μπορει να μην ειναι 30 .για παραπανω πρεπει να δουμε τα χαρακτηριστικα γραμμης.αν εχεις attenuation παραπανω απο 18-19 ......αστα να πανε.επισης αν βαλεις vdsl ειδικα απο το αστικο κεντρο δες αυτο και καντο για να παρεις τα μεγιστα https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα