Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έλεγα να συνεχίσω σε ένα παρόμοιο νήμα για να μην ανοιγω καινούργιο, αλλά κάηκε...

Λοιπόν,

Ψάχνω χώρο για ένα blog σε wp με 3000-7000 καθημερινούς επισκέπτες και 30-50 θέματα την ημέρα. Τι χώρο θα μου προτείνατε καταρχάς? VPS ή Share?

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι σταθερότητα και ταχύτητα και αξιοπιστία. Δηλαδή φοβάμαι το ενδεχόμενο, ένας host να μην έχει backup ή ξαφνικά να κατεβάσει ρολά. Αλήθεια τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Τώρα είμαι στην mediahost.gr, εδώ και πάρα πολύ καιρό και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Οι τιμές είναι περιέργως χαμηλές, ΑΛΛΑ.... τον τελευταίο καιρό και αργει παραπάνω το site και το support έχει γίνει πιο αργό κλπ. Αλλά πάνω από όλα, δεν ξέρω, έχω ένα προαίσθημα οτι θα μας "κρεμάσει". Δεν θέλω να κάνω δισφήμιση, δεν έχω κάποιο πρόβλημα, απλά ένα προσωπικό προαίσθημα λέω που πηγάζει από την διαφορά που είχε η ταχύτητα και το support στην αρχή.

Έχω περάσει και από την siteground και ήμουν πολύ ευχαριστημένος από αυτη την εξαιρετική εταιρία, αλλά οι τιμές τις πλέον μου φαίνεται κάπως οτι έχουν ξεφύγει.. Ντάξει δεν ψάχνω κανα vps με 8ευρω το χρόνο, αλλά ούτε και με 1000ευρω. Ψάχνω το πολύ με 200ευρω το χρόνο. 

Εχθές έψαξα και την hetzner που απο οτι βλέπω ακούγετε πολύ εδω μέσα και οι τιμές τις μου φαίνονται λογικές και προσιτές. Μου φαίνεται κάπως δυσνόητο το περιβάλλον διαχείρισης όμως του dashboard (έχω συνηθίσει τα κλασσικά whmcs). Αλλά έστω και οτι τα καταφέρω εκεί (μια φορά κάνεις κάτι, αντε και σε κάθε ανανέωση της υπηρεσίας), αυτό που με καίει όμως είναι αν ο χώρος έχει καθημερινό backup και cPanel (δεν αντέχω plesk ή καμμια custoμια)...

Τι θα μπορούσατε να μου προτείνετε ? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Για VPS συνιστω ανεπιφυλακτα transip.eu. Πληρωνω 12,4€ το μηνα για 1 core 1gb ram 50gb disk και 1tb traffic. Uptime τρελο  και backups καθε 8 ωρες

Δημοσ.
Στις 5/17/2018 στις 3:45 ΠΜ, sinikos είπε

Οι τιμές είναι περιέργως χαμηλές, ΑΛΛΑ.... τον τελευταίο καιρό και αργει παραπάνω το site και το support έχει γίνει πιο αργό κλπ. Αλλά πάνω από όλα, δεν ξέρω, έχω ένα προαίσθημα οτι θα μας "κρεμάσει". Δεν θέλω να κάνω δισφήμιση, δεν έχω κάποιο πρόβλημα, απλά ένα προσωπικό προαίσθημα λέω που πηγάζει από την διαφορά που είχε η ταχύτητα και το support στην αρχή.

Tι χρόνους είχε πριν το support και τι χρόνους τώρα;

Δημοσ.

Από ότι καταλαβαίνω με ένα shared hosting είσαι καλυμμένος δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να πας σε vps . Siteground με διαφορά από τις καλύτερες σε εξυπηρέτηση ταχύτητα και uptime αλλά από τις ακριβές . 

Εγώ έχω site σε shared a2hosting , με ssd 150 ευρώ και είχε στιγμές με 7-8000 ταυτόχρονους χρήστες και δεν έπεφτε . Για hetzner που λες έχει και backup και cpanel αλλά πληρώνεις άδειες και τα βάζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...