k_w_t Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 36 λεπτά πριν, lactate είπε ετσι ειναι Αυτο το ειδος σπασιματος το εχω ξαναδει .. Μηπως αφησες κατι πανω στο laptop οταν ηταν κατεβασμενο το καπακι; Γιατι πλεον δεν εχουν και πολυ σκληρο πλαστικο απο την πισω πλευρα...
lactate Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, k_w_t είπε Αυτο το ειδος σπασιματος το εχω ξαναδει .. Μηπως αφησες κατι πανω στο laptop οταν ηταν κατεβασμενο το καπακι; Γιατι πλεον δεν εχουν και πολυ σκληρο πλαστικο απο την πισω πλευρα... ειλικρινα δεν εκανα τιποτα, δεν εχω λογο να πω ψέμματα. Απλά ξενέρωσα και στεναχωρήθηκα. 1
kourt71724 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Φίλε η οθόνη δεν είναι απλά σπασμένη.... Κομμάτια έγινε ρε μπαγάσα. Αυτό δεν έχει γίνει από μόνο του.
talibanakos Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, lactate είπε να ειχα κανει μαλακια το καταλαβαινω.. αλλα αυτο το στα καλα καθουμενα.. δλδ νιωθω οτι απλα ηταν μια γκαντεμια που εγινε χωρις λογο.. να μου πεφτε η να γινοταν κατι το καταλαβαινω. το εκανα για να μην παρω μακ γιατι δεν ειχα λεφτα και τελικα μια χαρα μου κοστισε αυτη η ιστορια Τι λαπτοπ ειναι;Εαν δεν εχει σλιμ οθονη μπορεις ευκολα να την αλλαξεις εσυ και πολυ φθηνα κιολας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα