Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα ένα HP laptop και σήμερα ενώ το ανοίγω κανονικά γυρνώντας σπίτι, μετά από λίγο που το ξαναπιάνω στα χέρια μου η οθόνη του ήταν κατεστραμμένη, γεμάτη γραμμές σε ότι χρώμα θες και μια διαγώνια μάυρη γραμμή που τη διχοτομούσε.. μόνο ένα μικρό κομματάκι της οθόνης έδειχνε πραγματικά.. πως γίνεται χωρίς να χει φάει τούμπα να πάθει τέτοια ζημιά στα καλά καθούμενα; Επίσης παίζει να μου πουν τίποτα και να μη μου διορθώσουν τσάμπα τη βλάβη εφόσον το καλύπτει η εγγύηση; Το επιστρέφω στα public που το αγόρασα ή στην ίδια την HP;

Δημοσ.

Καλησπέρα , δύσκολο να το καλύψει η εγγύηση. Δεν χάνεις τίποτα όμως αν το πας.  Εαν δεν το δεχτούν εάν είναι 1366χ768 ανάλυση κοστίζει 60€ η καινούργια οθόνη 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, skarvelas είπε

Καλησπέρα , δύσκολο να το καλύψει η εγγύηση. Δεν χάνεις τίποτα όμως αν το πας.  Εαν δεν το δεχτούν, μπορείς να δεις στο www.itsys.gr . εάν είναι 1366χ768 ανάλυση κοστίζει 60€ η καινούργια οθόνη 

γιατί να μη το καλύψει; αφού δεν έγινε από δικιά μου ευθύνη

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, lactate είπε

γιατί να μη το καλύψει; αφού δεν έγινε από δικιά μου ευθύνη

μακάρι να στο καλύψει.....αλλά εάν έχει διαγώνιο γραμμή φαίνεται ότι έσπασε και αυτομάτως βγαίνει απο την εγγύηση.... 

Δημοσ.
On 5/16/2018 at 22:51, skarvelas said:

On 5/16/2018 at 22:45, lactate said:

Αγόρασα ένα HP laptop και σήμερα ενώ το ανοίγω κανονικά γυρνώντας σπίτι, μετά από λίγο που το ξαναπιάνω στα χέρια μου η οθόνη του ήταν κατεστραμμένη, γεμάτη γραμμές σε ότι χρώμα θες και μια διαγώνια μάυρη γραμμή που τη διχοτομούσε.. μόνο ένα μικρό κομματάκι της οθόνης έδειχνε πραγματικά.. πως γίνεται χωρίς να χει φάει τούμπα να πάθει τέτοια ζημιά στα καλά καθούμενα; Επίσης παίζει να μου πουν τίποτα και να μη μου διορθώσουν τσάμπα τη βλάβη εφόσον το καλύπτει η εγγύηση; Το επιστρέφω στα public που το αγόρασα ή στην ίδια την HP;

Αρχικά μιλάς με Public μιας και το αγόρασες από εκεί και πράττεις ανάλογα με το τι θα σου πουν. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lactate είπε

χωρίς να χει φάει τούμπα

Ποσο σιγουρος εισαι για αυτο;Μενεις μονος ή εχεις κανενα μικρο παιδακι τριγυρω;

Δημοσ.
Στις 17/5/2018 στις 1:54 ΠΜ, talibanakos είπε

Ποσο σιγουρος εισαι για αυτο;Μενεις μονος ή εχεις κανενα μικρο παιδακι τριγυρω;

Δεν έχει μικρο παιδάκι τριγύρω όχι.. το είχα στο γραφείο μου όλα οκ, κλεινω το καπάκι κοιμάμαι κανά μισάωρο και σηκώνω το καπάκι και ήταν όπως ήταν. η εγγύση δε το καλύπτει δυστυχώς.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, lactate είπε

Δεν έχει μικρο παιδάκι τριγύρω όχι.. το είχα στο γραφείο μου όλα οκ, κλεινω το καπάκι κοιμάμαι κανά μισάωρο και σηκώνω το καπάκι και ήταν όπως ήταν. η εγγύση δε το καλύπτει δυστυχώς.

Σου ακουγεται λογικο κατι τετοιο;
Κανενα κατοικιδιο μηπως;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Σου ακουγεται λογικο κατι τετοιο;
Κανενα κατοικιδιο μηπως;

λογικό δε μου φαίνεται, αλλά τόσα που μου έχουν συμβεί τελευταία δε μου έκανε και εντύπωση.. οχι δεν έπαθε κάτι το λαπτοπ.. τωρα η θα σκασω 100 ευρώ η δεν ξερω τι

Δημοσ.

ειχες αφησει τιποτα ακουστικα-ψειρες πανω στο πληκτρολογιο πριν κατεβασεις το καπακι; εχει συμβει σε φιλη μου

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, McNerd είπε

ειχες αφησει τιποτα ακουστικα-ψειρες πανω στο πληκτρολογιο πριν κατεβασεις το καπακι; εχει συμβει σε φιλη μου

Και αυτο που ειπε ο Μακ,εχει γινει με φλασακι σε φιλους ( οχι εναν δυστυχως ) .

Δημοσ.

να ειχα κανει μαλακια το καταλαβαινω.. αλλα αυτο το στα καλα καθουμενα.. δλδ νιωθω οτι απλα ηταν μια γκαντεμια που εγινε χωρις λογο.. να μου πεφτε η να γινοταν κατι το καταλαβαινω. το εκανα για να μην παρω μακ γιατι δεν ειχα λεφτα και τελικα μια χαρα μου κοστισε αυτη η ιστορια

Δημοσ.

Δεν είμαι ειδικός σε αυτά, αλλά υποθετικά πάντα, αν η οθόνη ήταν σπασμένη θα πρέπει να το έδειχνε αυτό απ' την πρώτη στιγμή που αγόρασες και έθεσες σε λειτουργία το laptop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...