lactate Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Αγόρασα ένα HP laptop και σήμερα ενώ το ανοίγω κανονικά γυρνώντας σπίτι, μετά από λίγο που το ξαναπιάνω στα χέρια μου η οθόνη του ήταν κατεστραμμένη, γεμάτη γραμμές σε ότι χρώμα θες και μια διαγώνια μάυρη γραμμή που τη διχοτομούσε.. μόνο ένα μικρό κομματάκι της οθόνης έδειχνε πραγματικά.. πως γίνεται χωρίς να χει φάει τούμπα να πάθει τέτοια ζημιά στα καλά καθούμενα; Επίσης παίζει να μου πουν τίποτα και να μη μου διορθώσουν τσάμπα τη βλάβη εφόσον το καλύπτει η εγγύηση; Το επιστρέφω στα public που το αγόρασα ή στην ίδια την HP;
skarvelas Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Καλησπέρα , δύσκολο να το καλύψει η εγγύηση. Δεν χάνεις τίποτα όμως αν το πας. Εαν δεν το δεχτούν εάν είναι 1366χ768 ανάλυση κοστίζει 60€ η καινούργια οθόνη
lactate Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, skarvelas είπε Καλησπέρα , δύσκολο να το καλύψει η εγγύηση. Δεν χάνεις τίποτα όμως αν το πας. Εαν δεν το δεχτούν, μπορείς να δεις στο www.itsys.gr . εάν είναι 1366χ768 ανάλυση κοστίζει 60€ η καινούργια οθόνη γιατί να μη το καλύψει; αφού δεν έγινε από δικιά μου ευθύνη
skarvelas Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, lactate είπε γιατί να μη το καλύψει; αφού δεν έγινε από δικιά μου ευθύνη μακάρι να στο καλύψει.....αλλά εάν έχει διαγώνιο γραμμή φαίνεται ότι έσπασε και αυτομάτως βγαίνει απο την εγγύηση....
FireKiller Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 On 5/16/2018 at 22:51, skarvelas said: On 5/16/2018 at 22:45, lactate said: Αγόρασα ένα HP laptop και σήμερα ενώ το ανοίγω κανονικά γυρνώντας σπίτι, μετά από λίγο που το ξαναπιάνω στα χέρια μου η οθόνη του ήταν κατεστραμμένη, γεμάτη γραμμές σε ότι χρώμα θες και μια διαγώνια μάυρη γραμμή που τη διχοτομούσε.. μόνο ένα μικρό κομματάκι της οθόνης έδειχνε πραγματικά.. πως γίνεται χωρίς να χει φάει τούμπα να πάθει τέτοια ζημιά στα καλά καθούμενα; Επίσης παίζει να μου πουν τίποτα και να μη μου διορθώσουν τσάμπα τη βλάβη εφόσον το καλύπτει η εγγύηση; Το επιστρέφω στα public που το αγόρασα ή στην ίδια την HP; Αρχικά μιλάς με Public μιας και το αγόρασες από εκεί και πράττεις ανάλογα με το τι θα σου πουν.
talibanakos Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, lactate είπε χωρίς να χει φάει τούμπα Ποσο σιγουρος εισαι για αυτο;Μενεις μονος ή εχεις κανενα μικρο παιδακι τριγυρω;
lactate Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Στις 17/5/2018 στις 1:54 ΠΜ, talibanakos είπε Ποσο σιγουρος εισαι για αυτο;Μενεις μονος ή εχεις κανενα μικρο παιδακι τριγυρω; Δεν έχει μικρο παιδάκι τριγύρω όχι.. το είχα στο γραφείο μου όλα οκ, κλεινω το καπάκι κοιμάμαι κανά μισάωρο και σηκώνω το καπάκι και ήταν όπως ήταν. η εγγύση δε το καλύπτει δυστυχώς.
talibanakos Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 22 λεπτά πριν, lactate είπε Δεν έχει μικρο παιδάκι τριγύρω όχι.. το είχα στο γραφείο μου όλα οκ, κλεινω το καπάκι κοιμάμαι κανά μισάωρο και σηκώνω το καπάκι και ήταν όπως ήταν. η εγγύση δε το καλύπτει δυστυχώς. Σου ακουγεται λογικο κατι τετοιο; Κανενα κατοικιδιο μηπως;
lactate Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, talibanakos είπε Σου ακουγεται λογικο κατι τετοιο; Κανενα κατοικιδιο μηπως; λογικό δε μου φαίνεται, αλλά τόσα που μου έχουν συμβεί τελευταία δε μου έκανε και εντύπωση.. οχι δεν έπαθε κάτι το λαπτοπ.. τωρα η θα σκασω 100 ευρώ η δεν ξερω τι
McNerd Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 ειχες αφησει τιποτα ακουστικα-ψειρες πανω στο πληκτρολογιο πριν κατεβασεις το καπακι; εχει συμβει σε φιλη μου 1
talibanakos Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, McNerd είπε ειχες αφησει τιποτα ακουστικα-ψειρες πανω στο πληκτρολογιο πριν κατεβασεις το καπακι; εχει συμβει σε φιλη μου Και αυτο που ειπε ο Μακ,εχει γινει με φλασακι σε φιλους ( οχι εναν δυστυχως ) .
lactate Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 να ειχα κανει μαλακια το καταλαβαινω.. αλλα αυτο το στα καλα καθουμενα.. δλδ νιωθω οτι απλα ηταν μια γκαντεμια που εγινε χωρις λογο.. να μου πεφτε η να γινοταν κατι το καταλαβαινω. το εκανα για να μην παρω μακ γιατι δεν ειχα λεφτα και τελικα μια χαρα μου κοστισε αυτη η ιστορια
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δεν είμαι ειδικός σε αυτά, αλλά υποθετικά πάντα, αν η οθόνη ήταν σπασμένη θα πρέπει να το έδειχνε αυτό απ' την πρώτη στιγμή που αγόρασες και έθεσες σε λειτουργία το laptop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα