Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το δουλευω wifi εδω και μερικες μερες , μεχρι στιγμης δουλευει τελεια χωρις αποσυνδεσεις και ειναι σταθερο , 44 download  -  4,8 upload  -18 ping

Δημοσ.
22 hours ago, george kesoglu said:

το δουλευω wifi εδω και μερικες μερες , μεχρι στιγμης δουλευει τελεια χωρις αποσυνδεσεις και ειναι σταθερο , 44 download  -  4,8 upload  -18 ping

ειναι πολυ σταθερο και γενικα πολυ καλο.το εχω πανω παρα πολυ καιρο και μια χαρα για αυτο που ειναι.τωρα το εβγαλα γιατι παιζω με ενα 788v3.

On 10/06/2018 at 12:30, bill2015 said:

Ένας φίλος μου που το έχει λέει καλό 

@poulinos Στη vodafone πλέον μόνο το H267a δίνουν μπορεί τσαμπα να είναι αλλά έχει 2,4 και 5 ghz wifi και νομίζω gbit lan 

ειναι και 5ghz και 2,4 ghz.και δινουν και το 367 πλεον .και ναι πρεπει να ειναι gigabit.ψαχνεις ολο το ιντερνετ να βρεις αν εχει gigabit και δεν βρισκεις τιποτα.το site της zte ενα χαλι οπως παντα.καθε 10 μερες βγαζουν και ενα Modem router. και τo δινουν ac1200 αν ειναι σωστα αυτα που βρηκα γιατι μου φαινεται πολυ :P.

παραξενα πραγματα:P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ρωτησει μου ειπαν εδω και 1 χρονο δινουν τοzte zxhn h267a το ζητησα αντι του 267a αλλα δεν το παρεχουν πλεον 

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ADSL Wind με μοντεμ ZTE ZHXN 108N.

Μιλησα με nova για να βαλω VDSL και μου λενε οτι δεν δινουνε εξοπλισμο και οτι θα μπορω να κανω τη δουλεια μου με το μοντεμ της Wind

α. Οντως με αυτο το μοντεμ θα μπορω να εχω 50αρι VDSL απο καμπινα;

β. Δεν υπαρχει κινδυνος να μου ζητησει πισω η Wind το μοντεμ της;

Επεξ/σία από mayhem1999
Δημοσ.
26 minutes ago, mayhem1999 said:

Εχω ADSL Wind με μοντεμ ZTE ZHXN 108N.

Μιλησα με nova για να βαλω VDSL και μου λενε οτι δεν δινουνε εξοπλισμο και οτι θα μπορω να κανω τη δουλεια μου με το μοντεμ της Wind

α. Οντως με αυτο το μοντεμ θα μπορω να εχω 50αρι VDSL απο καμπινα;

β. Δεν υπαρχει κινδυνος να μου ζητησει πισω η Wind το μοντεμ της;

α.σε vdsl δίνουν εξοπλισμο zte 168.μαλλον καταλαβαν adsl.το zte 108 όχι δεν ειναι vdsl οπότε δεν θα παίξει.αν θα το παρει πισω η wind εξαρτατε απο το πως εχει κοπει σε εσένα.ηταν δωρεαν διαθεση ηταν χρησιδανειο ,το πληρωσες?σε καθε περιπτωση περα οτι ειναι χαλια ρουτερ δεν παιζει σε vdsl.

ξανακαλεσε τους και πεστους οτι θες vdsl και οχι adsl γιατι με βαση που λες οτι σου ειπαν για το 108 οτι θα παιξει και οτι δεν σου δινουν δωρεαν εξοπλισμο μαλλον καταλαβαν adsl.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, poulinos είπε

α.σε vdsl δίνουν εξοπλισμο zte 168.μαλλον καταλαβαν adsl.το zte 108 όχι δεν ειναι vdsl οπότε δεν θα παίξει.αν θα το παρει πισω η wind εξαρτατε απο το πως εχει κοπει σε εσένα.ηταν δωρεαν διαθεση ηταν χρησιδανειο ,το πληρωσες?σε καθε περιπτωση περα οτι ειναι χαλια ρουτερ δεν παιζει σε vdsl.

ξανακαλεσε τους και πεστους οτι θες vdsl και οχι adsl γιατι με βαση που λες οτι σου ειπαν για το 108 οτι θα παιξει και οτι δεν σου δινουν δωρεαν εξοπλισμο μαλλον καταλαβαν adsl.

Φιλε ειχες δικιο απο 'δω ως το μπουρναζι που ειναι το τηλεφωνικο τους κεντρο. Τους πηρα και οντως μου ειπαν οτι μαλλον θα μπερδευτηκε ο πωλητης.

Δημοσ.
13 minutes ago, mayhem1999 said:

Φιλε ειχες δικιο απο 'δω ως το μπουρναζι που ειναι το τηλεφωνικο τους κεντρο. Τους πηρα και οντως μου ειπαν οτι μαλλον θα μπερδευτηκε ο πωλητης.

ταυρο ειναι το support:P

ε ναι το zte 108 ειναι μονο adsl .Στο vdsl όχι μονο η forthnet, αλλα ολοι οι παροχοι δινουν το vdsl modem/router δωρεαν διαθεση/χρησιδανειο (να το επιστρεψεις δηλαδη μετα το τελος της συμβασης).Τωρα μελλοντικα αν θα αλλαξει κατι απο τις εταιρειες όπως εγινε και με το adsl που το χρεωνουν πλεον θα το μαθουμε.(εξαιρεση οταν δινουν voip που ο εξοπλισμος ειναι χρησιδανειο και τον επιστρεφεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

ταυρο ειναι το support:P

ε ναι το zte 108 ειναι μονο adsl .Στο vdsl όχι μονο η forthnet, αλλα ολοι οι παροχοι δινουν το vdsl modem/router δωρεαν διαθεση/χρησιδανειο (να το επιστρεψεις δηλαδη μετα το τελος της συμβασης).Τωρα μελλοντικα αν θα αλλαξει κατι απο τις εταιρειες όπως εγινε και με το adsl που το χρεωνουν πλεον θα το μαθουμε.(εξαιρεση οταν δινουν voip που ο εξοπλισμος ειναι χρησιδανειο και τον επιστρεφεις.

το support μπορει να ειναι ταυρο, αλλα η εταιρεια που εχει αναλαβει να παιρνει τηλεφωνα για λογαριασμο τους για τηλεφωνικες πωλησεις, ειναι σιγουρα περιστερι!

σε ευχαριστω για τις απαντησεις παντως

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 23/05/2018 at 23:05, CNT-FAI said:

Αν δεν τύχεις σε προβληματικό (όπως εγώ) θα είσαι μια χαρά. Γνώμη μου είναι να επενδύσεις σε router και να το κάνεις Bridge πάρα σε ένα modem που δεν ξέρεις αύριο μεθαύριο εάν θα είναι συμβατό με τις απαιτήσεις του εκάστοτε παροχου. Εάν είμαι λάθος με διορθώνει ο αγαπητός @poulinos

το bridge ειναι μια καλη λυση αλλα εχει και αυτο τα παραξενα του.οπως ο χρηστης να ξερει τι κανει.β.να σε αφηνει ο παροχος να το κανεις bridge.γ.αν εχεις voip δυσκολευουν ολα

On 21/06/2018 at 16:26, mayhem1999 said:

το support μπορει να ειναι ταυρο, αλλα η εταιρεια που εχει αναλαβει να παιρνει τηλεφωνα για λογαριασμο τους για τηλεφωνικες πωλησεις, ειναι σιγουρα περιστερι!

σε ευχαριστω για τις απαντησεις παντως

ναι οι τηλεφωνικες πωλησεις ειναι αλλου και πολλες φορες ειναι πολλες εταιρειες και οχι μονο μια

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 10/06/2018 at 15:56, divo said:

Υπαρχει SLA οπως λες, αρα δεν ειναι στο χερι του Οτε. Και ποιο ειναι αυτο το sla? Ποσες μερες δλδ?

ο πελατης κανει αιτηση αλλαγης σε vdsl στον παροχο.ο παροχος την μεταβιβαζει στον οτε.ο οτε βαση sla πρεπει να εχει ενεργοποιησει την γραμμη.αν υπαρχει τεχνικο προβλημα δεν ξερω τι εκει παμε αλλου.αν δεν υπαρχει πρεπει να σε ενεργοποιησει μεσα στο sla.στο wcrm λεει ποτε ληγει το sla.βεβαια απειρες φορες εχω δει τον οτε να  το εχει ξεπερασει οπως και εχω δει απειρες φορες που νομιζω κανονικα δεν επιτρεπεται να αλλαζει την ημερομηνια τελευταια στιγμη.δηλαδη να σου λεει οτι θα ενεργοποιηθεις 12/12/2018 και στις 11 ή στις 12 να στο πηγαινει 13.μετα στις 13 να στο πηγαινει 14.εχω δει να πηγαινει ετσι κανα 15 ημερο και στο τελος μια μερα ναι γυρισαν την γραμμη.η να σου λεει οτι γυρισε την γραμμη και να μην εχει κανει τιποτα και να συνεχιζεις να παιζεις απο το αστικο κεντρο.αυτο ετυχε σε μενα .και ειναι στο χερι του οτε αφου αυτος θα στειλει τεχνικο στο kv να κανει την αλλαγη.το sla υπαρχει για να ειναι προστατευμενος ο παροχος.απλα πολλα αιτηματα περνανε το sla και ο παροχος καθε λιγο και λιγακι στελνει στον οτε τα καθυστερημενα αιτηματα.ποσες μερες δεν θυμαμαι.

εδω ο οτε εχει τυχει να βγαλει συνδυαστικο 20 μερες μετα :P

• Sad 1
Δημοσ.
14 hours ago, divo said:

Οτι περναει το SLA εχει και την ανάλογη ρήτρα που πάει στην εταιρεια. στο τελος της περιοδου βγαζουν τι χρωσταει ο καθενας στον αλλο καια τα βρίσκουν....😉

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ.πρακτικα απορω τι γινεται απο ολα αυτα.οπως και το δευτερο μεγαλο θεμα.βλαβες που ο οτε ειτε τις φτιαχνει και λεει ευθυνη πελατη παροχου ενω φταιει αυτος με σκοπο να πληρωσει ο παροχος ειτε που δεν τις φτιαχνει και παλι τις κλεινει πελατη παροχου  και δωσε ξανα βλαβη μεχρι να φτασει συνδυαστικο και να την φτιαξει ακριβως πριν το συνδυαστικο για να βγει το συνδυαστικο οτι φταιει ο παροχος.και το πρωτο με τις βλαβες ειναι υπαρκτο και εν γνωση της εεττ αλλα ελλαδα ειμαστε χαρταετο πεταμε.θα βγει ενα προστιμο καπως καπου καποτε που απορω αν θα πληρωθει.

και ακομα και ρητρα να περασει τι να το κανεις αν ο εναλλακτικος εχει χασει τον πελατη και τον εχει παρει ο οτε επειδη θα του ενεργοποιησει vdsl σε 2 μερες.

On 21/06/2018 at 13:41, bill2015 said:

Εχω ρωτησει μου ειπαν εδω και 1 χρονο δινουν τοzte zxhn h267a το ζητησα αντι του 267a αλλα δεν το παρεχουν πλεον 

to 367

https://www.vodafone.gr/exypiretisi/programmata/broadband-internet/allagi-asyrmaton-rythmiseon-gia-to-zte-zxhn-h367n/

Δημοσ.
1 minute ago, divo said:

Αν η ρητρα πηγαινε στον πελατη και οχι στην εταιρεια θα ειχε το ιδιο αποτελεσμα πιστευεις; ετσι θα αναγκαζοντουσαν πραγματικα να πληρωσουν και οι δυο. και οχι μου χρωστας 100 σου χρωσταω 110 παρε 10 ειμαστε ενταξει....

αυτα πιστευω ειναι συμφωνιες απο...ψηλα. Παντως σε οσα συνδιαστικα εχω βρεθει ειναι ζητημα 1 στα 100 να κλείσει με συμφωνια. Άσχετα με ποιος φταίει

καλα ναι τι παιζει πιο πανω κανεις δεν ξερει.και η εεττ θα μπορουσε περισσοτερα αλλα...

αυτο με τα συνδυαστικα ειναι αληθεια.εχω δει και εκει απειρα παραξενα.τεχνικος οτε να αρνειται να παει γιατι λεει οτι ο τεχνικος παροχου θα το βγαλει οτι φταιει αυτος. 2 τεχνικοι οτε να μαλωνουν γιατι ο ενας ελεγε οτι φταιει ο παροχος ενω ο αλλος ηθελε να γραψει οτι φταιει ο οτε. τεχνικο του οτε να με κοροιδευει στα μουτρα αφου εφτιαξε το μονοπολο στο καφαο και μου λεει εγω δεν εκανα τιποτα.τεχνικο του οτε να του λεω διακοπη γενικο κατανεμητη ενωσε το μην το παμε βλαβη μου λεει οχι το δινουμε βλαβη δεν το φτιαχνει παει συνδυαστικο και το φτιαχνουν πριν το συνδυαστικο.κατανεμηταριος να εχει ξεχασει φυσα πανω στην γραμμη.και αλλα τοσα.

Δημοσ.
1 minute ago, divo said:

Δεν εχει δει τπτ ακομα......😁😁😁

εχω δει πολλα απλα πλεον δεν δινω σημασια.δεν με εκπλησει τιποτα.βεβαια να πω οτι υπαρχουν και σωστα ατομα που εχουν βοηθησει παροτι θα μπορουσαν να πουν δωστο βλαβη.

Δημοσ.
5 minutes ago, divo said:

Τα καλα ερχονται οταν θα πεσουν ολοι στην καμπινα με voip και θα τρεχουμε και δε θα φτανουμε.... ολοι ομως και παροχοι και οτε.

και να δω αν γινει αυτο πως θα δινουν οι εναλλακτικοι shdsl γραμμες στους πελατες γιατι αυτο ειναι απο το αστικο κεντρο.θα μπορουσε ο οτε να βαλει καρτα shdsl στο dslam οπως κανουν και οι παροχοι αλλα μετα θα ηταν σαν ΑΡΥΣ ή οπως ηταν τα hellascom.και βεβαια ο οτε θα τα χρεωνει σαν μισθωμενο οποτε αλλη τιμη και οχι τιμη adsl ή απλα ζευγαριου χαλκου.και επισης οι παροχοι δινουν και αλλα περα απο shdsl που δεν θα επαιζαν πανω σε dslam.θα δειξει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...