therion13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Παιδια εντάξει μπορεί να είμαι λιγο noobas αλλα πωωως θα το κάνω;;;; Έχω το zte h108n έχω κλείσει το wifi του και θέλω να δώσω με ethernet στο w9980. γίνεται; Έκανα quick setup στο tp link για wireless router έβαλα το PPoE έβαλα και του κωδικούς του πάροχο μου και τίποτα δεν έγινε, δεν έχει internet to tp link. Τι πρέπει να κάνω;
jkoukos Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 How to turn TD-W9980 as a Wireless Router Για να κάνει κλήση ΡΡΡ το 9980 πίσω από άλλο modem/router, πρέπει να ισχύει ένα από τα παρακάτω: Ενεργοποιημένη η επιλογή PPPoE Passthrough στο ZTE, αν έχει τέτοια δυνατότητα και ταυτόχρονα να το επιτρέπει ο πάροχος. Το ΖΤΕ να μπει σε Bridge mode, ώστε να δουλεύει μόνο ως modem. Αν δεν μπορεί να γίνει κανένα από τα παραπάνω, τότε αναγκαστικά το 9980 δεν θα κάνει κλήση ΡΡΡ, αλλά θα συνδέεται μέσω ΙΡ (Dynamic ή Static).
therion13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 15 λεπτά πριν, jkoukos είπε How to turn TD-W9980 as a Wireless Router Για να κάνει κλήση ΡΡΡ το 9980 πίσω από άλλο modem/router, πρέπει να ισχύει ένα από τα παρακάτω: Ενεργοποιημένη η επιλογή PPPoE Passthrough στο ZTE, αν έχει τέτοια δυνατότητα και ταυτόχρονα να το επιτρέπει ο πάροχος. Το ΖΤΕ να μπει σε Bridge mode, ώστε να δουλεύει μόνο ως modem. Αν δεν μπορεί να γίνει κανένα από τα παραπάνω, τότε αναγκαστικά το 9980 δεν θα κάνει κλήση ΡΡΡ, αλλά θα συνδέεται μέσω ΙΡ (Dynamic ή Static). Μάλλον τα υποστηρίζει. έβαλα το pppoe pass through και έγραψε connected sto tp link το wan του αλλα δεν είχε Internet
therion13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, jkoukos είπε Τι σου δείχνει το 9980 και τι ρυθμίσεις έχεις; Αυτή θα είναι η λύση (για αρκετό καιρό) μέχρι να πάρω καινούριο mode μιας και το tp link και διάφορα και σκέφτηκα οτι αν δουλεύει μόνο σαν repeater να κάνει την δουλειά του wifi δεν θα ζορίζετε πολύ μιας και το zte απο πάντα συγχρόνιζε πιο πάνω. Όπως και να δουλέψει δεν με πειράζει. Και μέσο IP όπως προείπες να δουλέψει φαντάζομαι το ίδιο θα είναι. Αλλά δεν τα ξέρω αυτα ξέρω άλλα πράγματα αλλα με modem και τέτοια είμαι τέρμα αρχάριος. Έχω το σταθερό που λέω να παίρνω με ethernet απο το zte και όλα τα άλλα ότι έχω wifi απο το tplink μιας και αυτα τα δύο στο ίδιο σημείο θα είναι το ένα πάνω στο άλλο θα παίρνει Internet μέσο ethernet το tplink απο το zte, έτσι τα φαντάζομαι δεν ξέρω λάθος είναι αυτό; Έχουμε και λέμε Για σε βοηθήσω εδω μπορείς να δεις τι ρυθμίσεις έχει το tplink https://www.tp-link.com/resources/simulator/TD-W9980(UN)/index.htm Παω quick setup μετα wireless router mode, pppoe, βάζω κωδικού παρόχου και τίποτα. τα άλλα με το IP μήπως έτσι πρέπει να παίξω; και εδώ το WAN μετά απο κανένα 10-15 λεπτά θα γράψει connected αλλα Internet δεν έχει.. Στο ZTE είμαι με admin κωδικούς της forthnet και έχω πρόσβαση σε όλες της ρυθμίσεις του modem, ωραίο modemaki μακάρι να είχε κανένα σοβαρό wifi. Το θέμα είναι οτι και στο zte πρέπει λογικά πάντα να κάνω κάτι αλλα τι Εκεί στο routing(IPv4) πρέπει να δώσω ip και μετά να τα δώσω και στο tplink? Πω γίνομαι κουραστικός ε; Μακάρι να μπορούσα να πετάξω τώρα το tplink στα σκουπίδια και να αγόραζα κανένα άλλο. (Θα μπορούσα και teamviewer μονο να βολέψουμε τις ώρες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα