skiathos7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 καλησπέρα εχω μια απορια σχετικα με αυτά στο κοντρολ πανελ της nvidia βλεπω τις επιλογες fast sync adaptive ποιο είναι καλυτερο για games εχω την msi gtx 1050ti 4gb fx 8350 ...ευχαριστω
Ghost007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 40 λεπτά πριν, skiathos7 είπε καλησπέρα εχω μια απορια σχετικα με αυτά στο κοντρολ πανελ της nvidia βλεπω τις επιλογες fast sync adaptive ποιο είναι καλυτερο για games εχω την msi gtx 1050ti 4gb fx 8350 ...ευχαριστω καλυτερα να το αφησεις οπως ειναι στο 3d application setting... αν δεν χρειαστει καποιος ιδιαιτερος λογος σε καποιο παιχνιδι..π.χ αν δεν εχει vsync ...η αλλα θεματα stuttering κλπ... επισης μπορεις να πας εκει απο πανω που λεει program settings να επιλεξεις το παιχνιδι που θες και να βαλεις στο power management - maximum performance για να δουλευει η καρτα φουλ mhz και να μην παιζει μεσα στα παιχνιδια.. τωρα εντος παιχνιδιου με το vsync αν δεν κραταει 60φπς σταθερα πιθανων θα εχει ενα ψιλο stutter καθε φορα που ανεβοκατεβαινουν τα φπς... γιαυτο υπαρχουν δυο λυσεις.. μια κλεινεις το vsync και βαζεις bordeless αν εχει επιλογη η δευτερη κρατας το vsync αλλα περιοριζεις τα φπς στα 50 π.χ αναλογα παντα.. με κανα msi afterburner - απο το rivatuner...
Acmilangr2 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Βασικά αν δεν πιάνεις σταθερά μόνιμα όσα είναι τα hz της οθόνης σου ότι και να κάνεις θα έχεις πρόβλημα. Με Vsync οπότε θα εισαι κάτω από τα 60 ( ακόμα και 59) στην ουσία θα έχεις 30fps. (45fps αν έχεις triple buffering) Χωρίς v sync είτε εισαι πανω είτε κάτω από την συχνότητα της οθόνης σου θα έχεις tearing. Δυστηχως για εντελώς ομαλό gaming η θα πρέπει να έχεις minimum 60fps με v sync (και θυσιάσεις λίγο input lag) η θα πρέπει να έχεις g sync/Freesync οθόνη.
skiathos7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Με λιγα λογια το adaptive sync κανει αυτη τη δουλειά;πανω απο 60 fps βαζει vsync κ κατω το κλεινει;το fast sync τι φαση ειναι;το εβαλα κ στο fifa 18 πατουσα πασα κ υπήρχε καθυστέρηση;εχω μια tv 60hz...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα